Hej lance här

Tjenareeee bloggen ,jag är usel på att stava så vill ej ha massa hatiska kommentarer .

Idag har Paulina tagit mig på dödsuppdrag ,dagen började fint tills att paulina fick för sig att hon ville ha pizza . Vi fick åka till andra sidan Thailand för att hon skulle få sin äckliga pizza . Vi var tvungna att åka på en väg där det bara åkte långtradare i 150 km i timmen . Vi puttrade på sidan av vägen i 10 km i timmen och var livrädda . Och när vi äntligen kommer fram till den efterlängtade pizzerian så hade dem inte  sittplatser …. inte nog med det utan nu sitter vi på andra sidan Thailand och det ösregnar och vi ska ta oss hem igen .. vi åker hela vägen på den obehagliga vidriga budget gjorda thailändska motorvägen och när jag äntligen känner att jag börjar få lugn i mitt hjärta för paulina säger vi är framme om 2 minuter , Nej då har vi kört fel och måste köra tillbaks 30 minuter i ösregn , men allt gick fint och nu sitter jag för någon konstig anledning på en nagelsalong och klipper Tå naglar ,svider som fan 

Posted in: Mina resor

You might also like

Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *