Trötta på Thai-liv.

Nu så sitter vi på den enda resturangen som finns nära oss. Där dem har någorlunda bra WI-FI, vädret är sådär. Och nu när min plastmamma har åkt upp till Sorin så är det skittråkigt här. Finns verkligen inget att göra, knappt någon som vi kan äta. Så vi funderar på att åka till någon ö. Min psoriasis hud behöver saltvatten för att bli bra.

Dock så var det ett par år sedan jag åkte runt i Thailand. Så nu sitter vi och kollar resor. Frågan är bara vart åker man?

Posted in: Mina resor

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *