Brb

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)
 • Sandra

  Tycker det är så kul att läsa din blogg nu, det märks verkligen att du är lycklig. Det kommer upp mer inlägg och det är roligare inlägg 🙂 super kul! Kör på tjejen! Längtar till nästa inlägg 🙂

 • emma

  håller med ovanstående !!

 • K

  Lycka till med er kärlek. Härligt!

 • Cecilia

  Denna bilder som många andra i din blogg är mera för privata att sätta upp på bloggen. Men du förstår ju inte det för du är annars också så osmaklig..

 • Cecilia

  Hahaa ta hand om er själv som ser upp till en som är white trash..

 • Sandra

  För att jag GILLAR paow och hennes blogg 🙂

  Du verkar ha ett behov av att kränka andra för att må bättre själv, förmodligen är du osäker i dig själv. Hoppas du söker hjälp!

  • Cecilia

   Jag tycker inte om det hur hon är så trash hon har blivit det bara mer och mer. Synd om er som är likadanna som hon ni borde söka hjälp 😊

   • Linda

    Men Cecilia, varför klickar du dig ens in och läser hennes blogg om hon stör dig så mycket?

   • Linn

    Men som sagt; om hon nu är så ”white trash”, enligt dej – känns det då inte fruktansvärt patetiskt att du ändå klickar in här OCH tar dej tiden att kommentera? På fruktansvärt dålig svenska dessutom. Antingen är du väl nån liten snorunge som inte lärt dej stava o som känner sej kaxig bakom skärmen, eller är du en mkt liten människa på jorden med stora problem med dej själv! Get a life (skaffa ett liv)!

   • Sandra

    Då frågar jag igen: varför läser du hennes blogg om du inte tycker om den? Och att du droppar dessa kommentarer tyder ju på att du inte mår bra och skulle behöva någon form av hjälp! Tragiskt att trycka ner en annan människa!

    • Cecilia

     Helt som att jag trycker ner henne?! Ursäkta men vad gör hon själv just det..😂

     • Olivia

      Det är inte svårare än att sluta besöka hennes blogg om du avskyr henne så mycket? Det är synd om dig som dömer människor så mycket och känner behovet av att kränka andra? Om du inte kan förstå att problemet ligger hos dig så är det ju du som behöver söka hjälp? Haha alltså wow, gillar du inte henne – sluta läsa hennes blogg och klanka ner på henne. Svårare än så är det faktiskt inte ”Cecilia” 🙂

 • Emma

  Tycker det är fel av dig att skriva att Mattias misshandlat dig osv när du inte kan berätta vad du gjort också. Han har nu skrivit om allt och berättat att du inte heller har ”rent mjöl i påsen”

  • [email protected]

   Han skriver ju inte heller hela sanningen, han skriver ju inte att han slagit paow…

  • Mae

   En misshandlare förnekar alltid vad hen har gjort. Att försöka rättfärdiga sig själv bland sina ”nära” genom manipulation. Och du bör vakna upp och se den verkliga världen och sluta leva i förnekelse girl! Helt ofattbart att höra att hon skulle vara orsaken till att bli misshandlad! Vi kvinnor borde lära att stötta varandra mera!

 • Cecilia

  Det är inte svårt för er heller då hon ljuger om typ allt och någon måste ju komma in här och beretta sanningen Mattias om honom tex. Om ni inte vet vad jag pratar om fråga honom eller gå in på hans facebook profil. Synd om er som ser upp till nån som är precis feijk och patetisk.

  • Patricia B

   Varför stör du dig på henne? Om din agenda är att göra världen bättre eller annorlunda så får du ju opinionera. Att bara kasta skit kommer du inte nånstans på.

   Paow har valt sin väg, antingen får man acceptera det eller avlägsna sig. Jag föreslår att du gör det sistnämnda.

 • Saga

  Paow varför uppdaterar du aldrig ?

 • Hanna

  Asså ÄLSKAR DIG I TEMPTATION ISLAND!!!!! Du är Gucci dom andra är primark. Och det menar jag både personlighetsmässigt med att du är så rolig, skön, ärlig, positiv! OCH utseendemässigt så jävla snygg

 • Liv

  Du är min förebild, följt dig sen jag var 12 år typ. Så jävla skön i TI

 • [email protected]

  Det är nedtryckande att kalla någon ”osmaklig” och ”White trash” säger det igen.. sök hjälp alla som svarat på din kommentar förstår att du behöver hjälp, förutom du själv.

  Vem är du att döma att hon ljuger om allt!? Tror du att du känner henne? Jag försvarar ingen av dom i det som hänt, men hur vet du att allt Mattias skrivit är sant!?

 • Minoo Indalia

  Älskar att hur dessa bilder Lyser kärlek värme och trygghet 😍 Och jag Älskar att se dig lycklig Paow..vi träffades en gång far away hemma hos en granne till mig och de e först nu jag lyckats finurla mig till din blogg 🙈 Har läst igenom lite och förstått att du tagit dig igenom livets helveteskamp under en längre tid vilket är Långt ifrån vad Du förtjänar och som jag kommer ihåg dig ♥️😙 Du är så bra Paulina och gillar dig så fantastiskt mycke ska du veta! Är så tacksam den lite skeva öppna å härliga morgon du och Andreas väckte denna på den tiden granne med..Du kände på mina implantat bl.a å ni hade varit på Particia har jag för mig…å vi fortsatte festen jag helt nyvaken 😂😙♥️ Jag är lycklig för din skull och stolt över att få ta del utav en sån kämpar anda m. m som du besitter och når ut med 💯🙏 Njut med Allt du har å kan tillsammans med kärleken din i Thailand! Stor kram och All love & light från Minoo i Spanien ♥️ Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *