Thailand

Jag och Lance tröttnade på Sverige och drog en spontananare till Thailand. Vi blir nog här ett par månader.

Vi landade i Bangkok igår morse thailändsk tid. Och nu så är vi i vårt hus utanför Bangkok. Vi började dagen med en promenad 🙂

(Visited 200 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Cecilia november 14, 2017 at 9:57 f m

  Konstigt hur du och dina killar du haft/har alltid till thailand åker ni. Hoppas du mår bättre den här gången då du är där och din pojkvän med.

  Reply
  1. P november 14, 2017 at 12:53 e m

   Samma obegripliga svenska som i dina andra inlägg… 🙄😑 vad betyder ens din kommentar? Först skriver du ju att hon alltid åker dit med sina pojkvänner, o sen att du hoppas hon får en bra resa den här gången när hennes pojkvän är med. 🤔

   Reply
   1. Cecilia november 15, 2017 at 7:53 f m

    Jaa du är obehaglig som hoppar på mig. Jag menade att hoppas ja hon får än bättre resa denhär gången då alla andra gånger varit katastrof och när hon nu så påstår att Lance är bra så hoppas man ju det också.

    Reply
 2. Petra november 14, 2017 at 12:28 e m

  Maggan har ju redan skrivit på sin blogg att Lance ska åka till Thailand och tävla, så den här resan måste ju ha varit planderad för hans del i alla fall.
  Hoppas ni får det trevligt:)!

  Reply
 3. Lovisa november 14, 2017 at 1:33 e m

  Toyboys FTW jag har en 7 år yngre kille aldrig varit lyckligare. Så over trötta gamla douches!!! All lycka till er <3

  Reply
 4. Camilla november 14, 2017 at 1:54 e m

  Han skulle väl ändå dit och tävla i thaiboxning (eller vad det nu var han tävlar i, någon kampsport i alla fall) så då är det väl inte så jättespontant? Bra ändå att du lämnar Sverige just nu då det säkert kommer bli en väldig massa snack om TI och sånt du ju faktiskt lämnat bakom dig nu för ett bra tag sen. Lycka till därnere och glöm nu inte bort att blogga bara för att du är utomlands, det är ju då det är extra kul att läsa bloggar, när folk reser så man får resa med på ett litet hörn liksom 🙂

  Var också lite smart och tänk ekonomiskt, låt bloggen och annonsörerna betala uppehället och att du har en buffert/ekonomisk trygghet för när du åker hem igen. Du kommer att vara extra intressant ett tag framöver pga TI så passa på att ”vinna” så mycket du kan på det, det är inte mer än rätt efter det du fått stå ut med i den relationen. Blogga så fingrarna glöder vid havet under någon palm sippande på en sval drink, det kan man kalla att förena nytta med nöje 🙂

  Reply
 5. Charlotte november 14, 2017 at 5:34 e m

  Härligt för er! Se till att nara njut och ha det gott ❤️

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *