Temptation island 

Som dom flesta av er säkert läst, eller sätt till och med så gick jag in kanal 5s nya satsning Temptation Island. Ja det är väl egentligen mindre kul nu i efterhand att se på då jag är i en ny relation. Så den delen med mitt ex har jag lämnat helt åt sidan. Kommer varken kommentera det eller svara på frågor då jag gått vidare helt från det, det var ju också ett år sedan det spelades in. 

Men, jag kan kommentera min ingång i flickvännernas hus. Ja, killarna blev ju glada och tjejerna grät för att jag fick lite uppmärksamhet? Typiskt tjejer skulle jag säga, så fort focus hamnar från dem så börjar dem gråta? Jag gjorde heller inget för att försöka ta deras uppmärksamhet utan jag tycker genuint att det är kul att spela beerpong. Men jag brydde mig inte så mycket om att dom stötte ut mig. Jag hängde mycket med killarna, som förövrigt är helt  underbara. Tjejerna i TI var helt ärligt inte lika färgstarka som mina vänner på utsidan.  Inget fel med det. Kristina mådde väldigt dåligt där inne och var kanske inte helt sig själv. Men den andra tjejen och ja kom mindre bra överens, men man kan inte klicka med alla. 
Något jag är glad för över min medverkan dock. Är att jag verkligen är mig själv till 100% jag gör inte till mig. Så nu får ni kanske se en lite ärligare bild av mig och av vem jag faktiskt är, än vad ni har sett av mig tidigare. 

Vad tycker ni om min medverkan? 

Missa ni avsnittet? Gå in på Dplay och sök Temptation Island. Annars så går det dubbelavsnitt varje söndag mellan 21-23 🙂 missa inte!

 

(Visited 233 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Alexandra november 15, 2017 at 5:04 f m

  Äntligen någon som sätter fart på programmet, började bli på snudden till tråkigt före du kom in.

  Reply
 2. Matilda Almberg november 15, 2017 at 5:57 f m

  Det bästa som har hänt Temptation Island var att du kom in! 👌🏻

  Reply
 3. Felicia november 15, 2017 at 6:27 f m

  Jag tycker du är skön och livar upp stämningen i huset, helt klart! Det enda man reagerar på är att du säger något i stil med ”det skulle vara jobbigt om man hittar någon i huset man hellre vill vara med, tänk om jag börjar gilla någon mer” osv, det är lite konstigt sätt att tänka när man redan har kille, tycker jag då! Men du kanske inte var riktigt kär i honom, Vad vet jag! Haha. Jag hoppas du inte skulle kunna säga så nu när du har din nuvarande kille iallafall, haha!

  Reply
 4. Elin november 15, 2017 at 8:01 e m

  Tänkte när jag såg att du inte verkade vara särskilt kär i din kille. Tycker serien är fascinerande och ser fram emot nästa avsnitt. 🙂

  Reply
 5. Anne november 16, 2017 at 8:22 e m

  Tycker du verkar vara en sån himla cool och skön tjej! Programmet blev roligare nu när du kom in 😊👍🏻

  Reply
 6. Lovisa november 17, 2017 at 7:50 f m

  Du är ju fan de enda där inne som gör något roligt. Tänkte stänga av pensionärs programmet men nu vill jag kolla nästa avsnitt, hoppas du kommer skapa lite kaos 😉
  SLUTA ALDRIG VA DIG! Du är sjukt rolig & underbar, snygg får man väl inte glömma..

  Reply
 7. Flisan november 22, 2017 at 8:28 e m

  Vi kanske ska glömma det vi ser då i T.I
  och hoppas på att du har börjat ett nytt liv i den positiva andan. Puss å kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *