Fredagsbikt

→ Igår på solidaritet så sa jag att jag behövde spy för att få gå före i kön. Jag skulle kissa.

→ Min pappa äger mataffärer som jag fått ta mat i jämt fram tills för 2 år sedan, då tyckte han att det var dags att bli vuxen. Rimligt. Idag får jag bara 10% vilket jag tycker är snålt så jag snodde tandtråd för jag tyckte det var för dyrt.

→ Har tappat mitt bankomatkort, så har bara cash nu i helgen. Ringer och beställer sushi. Krigar mig ner i kylan trots baksmällan. Kommer dit. Och då säger dom att dem inte tar kontanter? Och dem vägrar ta, det eller swish. Jag gick upp och åt nudlar. Karma

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Doris november 4, 2017 at 7:55 e m

    Hej! Vart har du köpt din rosa blychs dress som du la ut på snap idag 4/11?

    Reply
  2. Kicki november 5, 2017 at 3:58 e m

    Vilken fin gul klänning 🙂 Vart kommer den ifrån?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *