Fredagsbikt

→ Igår på solidaritet så sa jag att jag behövde spy för att få gå före i kön. Jag skulle kissa.

→ Min pappa äger mataffärer som jag fått ta mat i jämt fram tills för 2 år sedan, då tyckte han att det var dags att bli vuxen. Rimligt. Idag får jag bara 10% vilket jag tycker är snålt så jag snodde tandtråd för jag tyckte det var för dyrt.

→ Har tappat mitt bankomatkort, så har bara cash nu i helgen. Ringer och beställer sushi. Krigar mig ner i kylan trots baksmällan. Kommer dit. Och då säger dom att dem inte tar kontanter? Och dem vägrar ta, det eller swish. Jag gick upp och åt nudlar. Karma

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Doris november 4, 2017 at 7:55 e m

    Hej! Vart har du köpt din rosa blychs dress som du la ut på snap idag 4/11?

    Reply
  2. Kicki november 5, 2017 at 3:58 e m

    Vilken fin gul klänning 🙂 Vart kommer den ifrån?

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *