Koh Chang

Igår så hade vi en mysig dag i Bangkok. Vi tog in på hotell, shoppade och käkade ute.

Vi bestämde oss även för att åka till Koh Chang. Så nu sitter vi och väntar på bussen som ska ta oss dit. Lance ska dit och träna och köra någon match.

Bilder från igår:

(Visited 16 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Camilla november 18, 2017 at 1:13 e m

  Går inte Lance i skolan?

  Reply
 2. Becca november 18, 2017 at 10:05 e m

  Följt din blogg i så många år och jag är så många år äldre än dig.. Men den bilden på dig är en bild som man ser du mår bra… det är länge sedan man såg det.. så njut och var bara dig själv. Livet är inte om blogg och kändisskap det är om hur du lever att leva.. lycka till med allt paulina.. du förtjänar att må bra.. och att må bra så behöver du ta hand om dig alltid i första hand:)

  Reply
 3. Jenny november 20, 2017 at 5:46 f m

  Tack för att du delar med dig med fina insp bilder. Åker till Thailand/Bangkok/Jomtien/sen öarna eventuellt. Kan du tipsa lite mer. Boenden restauranger sevärdigheter shopping? Du är ju van Thailand resenär så du borde ju kunna skriva en bok om det😊Ha en härlig resa!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *