Ö

Hej hopp från paradiset.

Igår så reste vi i typ 10 timmar. Vi bokade ett jätte billigt hotell vid Lonely Beach, men fyfan vad fint det är här, kanske för att vi inte sett hav eller för att det känns som att vi bor mitt i djungeln. Enda nackdelen är att det inte finns någon Aircon och att det var en skropinon inne i rummet inatt. Men utöver det så är allt toppen. Förutom att det inte är någon sol. Och det finns typ inget att göra på öarna när det regnar 🙂 Haha nu låter jag bitter. Men det är jag inte. Det är ju ändå bättre än Sverige!

Lite bilder från igår&idag.

(Visited 8 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym november 20, 2017 at 2:17 f m

    Nu är det bara barn som fattas tydligen. Du har gått genom allt.
    Läst tidigare o.sv.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *