Monster

Jag har som många andra läst Joakim Lundells bok. Som jag dessutom tycker är mycket rörande och väldigt intressant. För det visar att man kan ta sig från botten till toppen. Och Joakim är ett levande bevis på att det inte är omöjligt. Han är den mest drivna människan jag vet och han jobbar bokstavligen röven av sig.

Jag tycker att folk borde tänka till en gång innan dem faktiskt tror på allt som skrivs om Joakim. Det är något jag skulle vilja be alla människor om, oavsett vilken offentlig person det handlar om. Han äger hela Sveriges media, alla som skriver och försöker sprida osanningar om honom bara för två anledningar – att dom är avundsjuka på det han har, eller för att dom hoppas på att tjäna något på det själv men dem skiter blanka fan i vem dem sårar. Jag kan säga detta då jag faktiskt har daglig kontakt med honom och har haft det i nästan över ett år. Han ställer alltid upp, pratar aldrig skit och vill alla väl. Han är väldigt smart också. Jag skriver det här för att jag vill försvara min vän.

Jag tror inte att något i boken är osanningar. Vad som än har hänt med Jockes mamma så är det hans berättelse, hans upplevelser. Och att hon som vuxen försöker försvara sig genom att berätta att hon var rädd för sin egen 6åring är ju bara sjukt det måste alla mammor där ute med någorlunda vett i huvudet förstår. Alla socialpapper, hur skulle socialen kunna ljuga? Okej bort från det nu.

Det jag ville försvara Joakim ifrån är Hannah Widerstedt. Om ni inte vet vem det är så behöver ni inte läsa det här. Hon ska tydligen anmäla Joakim för förtal? Hanna har ju länge sagt att ”Hanna Widerstedt” bara var en roll som hon spelade. Jag kan klart och tydligt berätta att det inte stämmer. Hon kanske hade en krisig period och försökte skylla sitt dåliga beteende på en roll. Vilket Jocke raserar när han skriver om henne i boken. Just då, under den tiden. Så beteende hon sig exat så som Jocke beskriver i boken. Jag var med flera av dom gångerna och kan intyga det.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Anna november 1, 2017 at 3:36 e m

  Alla får tycka vad de vill ang Joakim Lundell. Bara för att du är vän med honom så kan du inte påverka vad andra tycker och känner. Dålig reklam och ingen blir förvånad om du även legat med honom på en fylle fest eller annat. Detta med att du var med i deras spökjakt var oxå bara så lågt pga att ni blivit vänner. Du gjorde inte bra ifrån dig precis men det spelade väl ingen roll för det var ju bara ännu mer reklam utåt sett och att ni två är ”vänner”. Som sagt. Du kan inte påverka någon hur mycket du gärna trånar och ber. Ibland hjälper det inte att ha en stor blogg.

  Reply
  1. Ida november 1, 2017 at 4:05 e m

   Haha osar så mycket avundsjuka här! Hon sa inte att alla ska tycka om Joakim på något sätt utan att sluta tro och sprida skit. Tänk efter lite.

   Reply
   1. Lisa november 1, 2017 at 7:20 e m

    Tyvärr misstänker jag att det inte finns särskilt många människor på denna planet som är avundsjuka på Paow.
    Eller Jocke.
    Haha!

    Reply
  2. Linda november 1, 2017 at 7:58 e m

   Håller med dig!

   Reply
  3. Linda november 1, 2017 at 11:43 e m

   Håller med dig Anna!

   Reply
 2. Jennsi november 1, 2017 at 4:34 e m

  Haha det här var nog det bästa blogginlägget du skrivit?

  Reply
 3. Anna november 1, 2017 at 8:05 e m

  Är verkligen inte avundsjuk!
  Tycker bara hennes ältande om Lundell börjar bli väldigt barnsligt.
  Detta är inte första gången hon skriver om honom och allt är som sagt….barnsligt.
  Alla får tro och tycka vad de vill ang honom så bara för att de är ”vänner” så behöver hon inte göra reklam för honom. Det blir bara så lågt och ”kom och hjälp”.
  Lundell är miljonär pga allt fjant med Youtube, musik och all drama och nu boken så han behöver inte göra mer nu. Tycker inte det är ett OK sätt att få så mycket pengar på och igen NEJ jag är inte avundsjuk. Paow behöver inte göra reklam för honom för det har han lyckats med så bra själv. Och gör än idag. Löjligt som sagt.

  Reply
 4. Anna november 1, 2017 at 8:13 e m

  Och Ps. Jag har oxå läst boken monster men tycker fortf att det är ett lågt sätt att berätta om sitt liv och allt för pengars skull. Väldigt många har tragiska barndom och liv så skulle alla ge ut böcker bara för det skulle det inte behövas andra böcker.
  Att just Lundell lyckades till slut har nog gjort sig sitt pris i både hälsa och mående men han tyckte det var värt det pga pengar. Så aldrig skulle man vara avundsjuk på det livet för jag tror inte det var värt det. Men han valde det själv att göra reklam för sig över hela världen. Man väljer hur man vill leva.

  Reply
 5. Rebecca november 1, 2017 at 8:46 e m

  Man kan visst vara rädd för sitt eget barn tyvärr. Inget ingen vill såklart men det sker tyvärr.

  Och jo socialen kan ”ljuga” har själv varit med om det och fått en orosanmälan av en soctant och den blev nerlagd pga att det hon sagt inte stämde och det som stämde hade hon uteslutit den viktigaste detaljen om en händelse, ja det lät illa när hon uteslöt saker. Samt påstått att min son sagt saker till henne, när jag sa att nej det har han inte sa hon att han sagt det till personalen (han bodde på ett hem för ungdomar) och jag sa samma sak igen att nej det har han inte utan det en av personalen på boendet som sagt det det för JAG själv pratade ned henne om det, då blev hon soctanten tyst då jo de kan ljuga. Efter det fick vi helt plötsligt en ny soctant, undrar varför..?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *