favs

 

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

jacka / klänning / väska / kjol / skor

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: TIps

You might also like

Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - New years
 • Veronica

  Så himla härligt att du nu äntligen mår bra! Håll fast vid det, det är du värd!! <3

 • Lissi

  Du kanske mår ändå bättre om du slutar hänga ut folk. Dom kanske mår lika dåligt som du innan och inte fan blir det bättre av att du hänger ut dom på din blogg. Väx upp bli vuxen. Obs!! Jag menar inte ditt x utan alla andra du hänger ut.

  svar: vem syftar du på?

  • Ay

   Vill bara säga hur grym och ärlig du är. Jag har själv ångest det är jobbigt som fan mycke beror på vilka människor man har omkring sig tyvärr. som sagt man förtjänar att mår bra. Stå på dig gumman. Åter igen varför är det alltid tjejens fel? Vilka hänger hon ut? Kram PAOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *