DennisM.

Kommer ni ihåg Dennis Maglic som drev den provocerande bloggen för typ 7 år sedan? Som också var en nära vän till mig år 2010-2011 innan vi började storbråka på våra bloggar. Så fjantigt var det men det var ju för att underhålla er läsare.

Nu 7 år senare så har vi tagit upp kontakten igen. Och mycket har hänt på dem åren. Dennis driver ett stort klädföretag. Så när vi träffades utanför Lance port förra veckan så bestämde vi oss för att catcha upp över en middag hemma hos Dennis. Och folk som följde oss då tyckte det var konstigt. Fick en massa kommentarer ”va varför vill Paow hänga med Dennis nu när han inte har en blogg längre?” ”varför umgås dem när dem har bråkat” osv..

Men sanningen är att man växer upp. Känns som att alla andra runtomkring oss offentliga människor får göra misstag, bråka med vänner, säga dumma saker men glömmer sedan bort det för att det aldrig dokumentera. Men bloggare och offentliga personer växer tydligen aldrig upp.. Eller?

Jag och Dennis träffade gör gamla tiders skull. Dennis är en fin person och jag önskar honom all lycka. Och vi hade precis lika kul nu, som vi hade då.

Dennis Maglic och Paulina Danielsson, bloggare.

Här är vi. Många år senare och en aning klokare.

(Visited 822 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sofia december 22, 2017 at 6:40 e m

    Vad kul att ni ses igen 😀 Jag blir bara jätteglad för er skull!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *