Det ytliga livet.

Ja jag är ytlig. Men det gör inget för jag tycker att det är kul. Jag älskar att fixa mina fransar, gå på ansiktsbehandlingar, fixa håret och spraytana mig. Tycker att det ger mig så mycket, jag känner mig fräsch och snygg och det är ju den bästa känslan någonsin. Dock så finns det ju alltid människor som kommer att tycka annorlunda. Men det är helt enkelt så det är. Man  ska göra det man mår bra av och det man tycker är kul.

Är du lika ytlig som mig?

Forma Vita. 

Forma vita är en klinik med riktigt bra behandlare. En av deras injektionsbehandlare är i grund och botten doktor, men han blev trött på att jobba med elände så han bestämde sig för att göra folk snygga och glada istället.

På forma vita gör dom i princip allt. Botox, injektioner, fettsugning, taturingsborttagning, ansiktsbehandlingar, hårborttagning och en massa mer.

Jag tycker man får det man betalar för iallafall när det kommer till skönhetsbehandlingar. Kolla bara på det här exemplet.

Läppar som är gjorde på en annan klinik.

Och läppar och Botox hos Forma vita.

Gå in på formavita.se för att läsa mer

Swedish Natural.

Är en frisörsalong som ligger på Sveavägen i Stocholm. Jag har prövat det mesta i löshårsväg, jag har betalat 12.000 kr för att få det ”bästa av det bästa löshåret”, men jag tycker att det alltid trasslat sig, ramlat ut eller så har jag tappat mitt eget hår. Även om jag har ett samarbete med Swedish Natural så måste jag säga att dem verkligen håller vad dem lovar. Löshår till ett bra pris med bra kvalite. Jag byter löshår ungefär var 3-4 månad. Men man kan lätt sätta om håret då det knappt blir trassligt. Och då använder jag ändå blont hår.

Jag har nästan bara fixat mitt hår hos Swedish Natural och gått till dem i ca 5 år nu och jag blir fortfarande lika nöjd varje gång! Dem gör även fransar.

Här är mitt hår när vi tagit ut löshåret.

Och det här är efter färg och styling. Hur fint blev det inte? Jag väljer alltid att behålla längden innan jag ska utomlands så att jag sen kan klippa av det efter ca 2 månader så att det håller sig fräscht länge.

Gå in på SwedishNatural.se för att läsa mer.

Nails by Michaella

Har helt ärligt aldrig gått till en bättre nageltjej än henne. Hon är så kreativ och duktig och jag blir lika nöjd varje gång.

Naglar gjorda på en annan salong.

Naglar gjorda av Michaela.

Hon sitter på salong chukro maddafakka på Östermalm. Gå in här för att boka(länk)

Inlägget är i samarbete med Forma Vita, Nails by Michaella, Swedish Natural

(Visited 111 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Eva december 22, 2017 at 11:08 f m

  Ja det är ju bra att ”en av de som injicerar är läkare”…. eftersom man måste vara läkare för att få spruta botox. Är ju ganska självklart också eftersom det är recept-belagt och enbart läkare som kan skriva recept.

  De som får botox på recept för migrän kan ibland bli sprutade av sköterska – då har läkaren delegerat till henne, men han måste alltid finnas i närheten. Tvivlar starkt på att en läkare på skönhetssalong har rätt att delegera till annan personal.

  Verkar finnas många som injicerar botox utan behörighet. Undrar hur de får tag på själva botoxen?

  Reply
 2. Sofia december 22, 2017 at 6:46 e m

  Dom sista naglarna var verkligen jättefina!

  Reply
 3. Nellie december 22, 2017 at 8:50 e m

  Håret är fint, men ögonfransarna… de ser ju inte naturliga ut för fem öre. Fråga Michaela Forni var hon gör sina. Hennes är väldigt snygga och ser inte fejk ut.

  Reply
 4. Albertina december 23, 2017 at 12:18 f m

  Ja, jag brukar säga att man ser ut som en bitch i allt fejk dvs naglar, löshår, spraytan och allt annat men och…. but thats my aim!
  Jag vill se ut så, om jag ser ut som en bitch, jaha då gör jag det!
  Älskar verkligen allt fejk.
  Önskar jag vågade förstora mina tuttar men så långt har jag inte kommit haha…
  Stor kram till dig Paulina!
  Just own it.
  /Albertina

  Reply
 5. Maria december 24, 2017 at 4:03 e m

  Fast dom första naglarna är ju efter du måste ha haft dom flera veckor medans dom andra är nygjorda🤔

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.