Hem till Sverige!

Imorgon(lördag morgon thailändsk tid) så åker vi tillbaka hem till Sverige. För Lance ska hem och spela in ett program och var tvungen att åka hem, och vill inte flyga själv. Och så vill vi ju inte vara utan varandra.

Det värsta med oss är nog att vi är så spontana. Det är nog både på gott och ont. Lance bestämde liksom igår kväll att vi skulle åka. Så det var stress imorse att försöka ta sig från Koh Samui, för att sen upptäcka att Lance tappat bort vårat(mitt) enda korta. Hade panik. Men som tur var det en tjej från Sverige på Samui som hade Swish så det räddade oss kan man säga. Så får jag passa på att beställa ett nytt nu när jag är hemma några dagar.

Just nu ligger vi i ett rum i sukomvit och försöker att inte somna för kl 5 måste vi åka till flygplatsen. Snaaark!

Bilder från dagarna.

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Sofia december 10, 2017 at 4:12 e m

    Välkomna hem! 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *