Jetlag

Hej på er!

Alltså jag och Lance blir så himla jetlaggade i typ 4 dagar. Så vi kan sova hela natten, men ändå gå och lägga oss och sova ”middag” och då vakna upp kl 9 på kvällen vilket resulterar i att vi är vakna HELA natten. Det var det som hände dagen innan julafton. På julafton så skulle vi flyga från Bangkok till Samui på 17.30. Men hade sovit till 9 på kvällen dagen innan. Så vi vågade inte somna. Vilket resulterade i att vi RÅ däcka när vi kom till hotellet kl 7 på kvällen och glömde att fira julafton. Vilket såklart var lite ångest. Men vad ska man göra.

Nu är vårat dygn ganska bra ändå. Vi har vart på Samui 2 nätter nu och vårat dygn är ganska bra! Igår så tränade vi, solade och åt mat. Och somnade kl 9. Lance hjälper mig med träningen och jag får känna på hur det känns att träna thaiboxning. Och jäklar vad hårt det är, jag orkar typ 10 min med tanken på formen man är i. Men jag kämpar på! Ska bli skönt att äntligen få in lite bra rutiner.

Här är bilder från igår!

(Visited 9 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Eva december 26, 2017 at 12:31 e m

  Är Lance någonsin glad? Jag har kollat på VARJE bild du har lagt upp på honom här på bloggen och han ler inte på NÅGON av bilderna!! Men får känslan av att han han är så sammanbiten och stram 😀

  Svar: nej då! Han är jämt gladd han tycker bara att han är ful när han ler på bild haha

  Reply
 2. Maria december 26, 2017 at 4:56 e m

  Fina bilder. Berätta gärna mer om Thailand. Kram.

  Reply
 3. Isabelle december 30, 2017 at 1:18 f m

  Han borde le det är Vackert å han ser ut som Leonardo Di Caprio men det vet han nog redan 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *