Slutat röka.

Jag måste tyvärr erkänna en sak, som dem flesta av er säkert redan vet om. Men jag har tyvärr rökt till och från sen jag var 12. Har väl aldrig riktigt känt mig jätte beroende men jag har rökt ganska mycket.

Jag började ju träna för ca 4 månader sedan. Har inte tränat överdrivet regelbundet men jag tar mig till gymmet iallafall. Och det är ju bra om man jämnför med förut. Men min kondition har vart hemsk. Och det är fortfarande inte där jag vill att den ska vara men jag är villig att kämpa och jag tycker faktiskt att det är kul. Man lite starkare har man allt blivit.

Min pojkvän är det bästa som hänt mig på många sätt. Men han har hjälpt mig att sluta röka, att festa mindre och att träna mer. Nu gör jag det för att jag vill det, och inte för att jag bara vill vara bra för honom. Utan även för mig själv.

Nu har jag vart rökfri i 1 månad. Inte en enda cigarett har jag tagit och jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Har rökt värdigt lite dem senaste 3 månaderna. Men var HELT rökfri i 1 månad. Och det är tack vare…. Elcigg och… snus! Dock så snusar jag inte speciellt mycket. Men ibland. Och det känns så himla bra. Dock så uppmanar jag ingen till att börja snusa.

Utan det är bättre att använda Elciggaretter. Jag fick min e-cigg från Eciggcity , 

så varje gång jag vill vara med och ”röka” med mina vänner bara för att det är socialt. Men det är ett väldigt bra tips om man vill sluta röka. Dem har även med elcigg med nikotin, om man bara vill byta ut det ”farliga”. Själv kör jag nikotinfritt.

 

(Visited 186 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. meb december 25, 2017 at 12:35 f m

  Inte förvånad att det går mot det bättre med tanke på Lance. Han ser ut att vara en snäll grabb.

  Reply
 2. M.m december 25, 2017 at 6:44 e m

  Så du har på sätt pch viss fortfarande ”rökt” men inte cigaretter…. bara kört snus pch elcigarett??
  Men jag får gratta dig från att vara rökfri i en månad…😉

  Reply
 3. M.m december 25, 2017 at 6:44 e m

  Så du har på sätt pch viss fortfarande ”rökt” men inte cigaretter…. bara kört snus pch elcigarett??
  Men jag får gratta dig från att vara rökfri i en månad…😉😉

  Reply
 4. Sandra december 25, 2017 at 8:57 e m

  Wow Grattis!!! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *