3 Comments

 1. Johana december 28, 2017 at 9:02 f m

  Hallojs! Jag ville bara säga att angående ert problem på snap så är babypowder det bästa för ”skavsår i röven”. Det är bara att lägga sig på sängen med bena i vädret och pudra på rejält! Det har hjälpt min bättre hälft flera år!
  (Du behöver inte publicera kommentaren, ville bara få tag i dig smidigt och dela mitt tips 😗)

  Reply
 2. Mia december 29, 2017 at 9:04 e m

  Halloj Påan!

  Ville bara säga jag gillar din blogg, det är intressant att läsa om och följa ditt liv för du leker inte perfekt utan du visar hur livet är som en normal människa med upp och nergångar, vilket jag tycker är superintressant!

  Dessutom ser du så avslappnad och söt ut på bilderna i detta inlägg. Syns att du trivs med Lance och vågar slappna av. En stor fet kram åt er båda!

  Kärlek från Helsingborg! <3

  Reply
 3. Michelle januari 14, 2018 at 9:25 e m

  paow! du är helt fantastisk. Verksmsr vara en tjej med stort hjärta som blivit utnyttjad mycket av folk runt omkring dig. Så kallade” Vänner. Men jag trodde du och jasse var nära? hon nämde i sin Q/A att ni inte är vänner längre? talk to me? dela med dig om din erfarenheten med din tjejkompisar. Du och Lance har äktenskaptycke var rädda om varandra. fortsätt växa Paulina! du verkar vara en ”tough cookie”.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *