Gästblogg – våldtäkt.

”Man börjar ju nästan undra, vad fan är det som händer med vårt älskade land Sverige? Hur långt ska det behöva gå innan rättvisan är en del av våra rättigheter ? Stackars fittja tjejen. Gruppvåldtagen, utnyttjad, lämnad, slagen, hånad, förnedrad, vet ni vad det värsta är? När hon väl är vid liv och vänder sig till sitt kära land, då blir hon knullad av systemet istället, där hennes enda trygghet fanns, måste det gå så långt att VI ska behöva skriva på en massa underskrifter, Skapa en massa Facebook grupper, använda stora sociala plattformar som våra röster, varför räcker det inte med hennes egna ord, hennes egna sår i underlivet, hennes egna spräckta läpp och skalle, är inte det tillräckligt med bevis att denna stackars tjejen blev utsatt för något brutalt, räcker inte det Sverige ? För jag skakar av ilska just nu.

Tror ni vi som blivit våldtagna av en person vågar yttra oss? Jag blev utsatt av en våldtäkt av två personer, mitt ärende är typ på paus, jag kommer må mycket bättre när alla som ens lagt ETT finger på denna tjejen åker fast än mina egna två våldtäktsmän, Min själ läker om hennes rättvisa blir till verklighet.

Jag hoppade ur en bil när den körde väldigt fort, fick någon psykos efter min våldtäkt och trodde att alla ville mig illa, mitt liv kunde tagit slut där, MEN denna tjejen vände sig till sitt land, OCH hon kämpar fortfarande, men hur länge tror ni att hon kommer orka ? Inte alls länge till, hennes blod kommer att vara på era händer om hon väljer att avsluta sitt liv Sverige.

Det är Inte konstigt att människor ändrar sina åsikter kring politiken, även om vissa politiker säger det spm passar in för stunden, så har dom faktiskt haft rätt hittills, Det är det som skrämmer oss, DOM HAR RÄTT!! Sverige har tappat det, allt är fritt fram, våldta vem du vill, slå vem du vill, det är ok, vill du ha vård ? Sjukpenning? Soc? Egen lägenhet ?

Om något annat:

Jag förstår att det inte är enkelt att komma från ett krigsland där du aldrig får se tjejer tex, men då är det Sveriges uppgift är utbilda dom, få dom att inse att det är ok för en tjej att ha kort kjol på sig, det är ok för en tjej att säga nej till sex, kunskap är makt mina vänner. Det finns aldrig ursäkter tills ens hemska beteende, men vad som är rätt för mig kanske är fel för någon annan. Det bästa man kan göra är att lära sig av varandra, hat skapar hat, börja du att visa kärlek , för den övervinner allt till slut. Eller kanske i nästa liv, hela vår planet är förstörd, och det är vårt fel.

www.nouw.com/Adelfakih

Vi behöver dessutom fler underskrifter för att hjälpa kvinnan som blev våldtagen. Har du inte skrivit under så gör det här –>länk<—

(Visited 1 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Sofia december 28, 2017 at 1:21 e m

  Så bra skrivet!!! Jag är också en av de drabbade så jag förstår verkligen vad du menar <3

  Reply
 2. C december 28, 2017 at 3:46 e m

  Jag har skrivit under! Hemskt att detta ens kan hända i Sverige…

  Reply
 3. Maria december 30, 2017 at 9:28 f m

  Vi vill inte ha hit sådana som har sjuk kvinnosyn. Dom kan inte skylla på vilket land man kommer ifrån. Hur man är sitter i själ och hjärta. Kvinnor råkar illa ut och politiker och polis sviker. Det är skandal. Dom får ta ansvaret om dom har sådan politik. Hemskt för nästa generation. Vilken flathet av dom bestämmande. En mardröm är det. Och så tycker dom Sverige är tryggt. Dela ut gratis larm till alla kvinnor. Det har Sverige råd med. Kram.

  Reply
  1. Adel Fakih december 30, 2017 at 12:50 e m

   Det är klart att man kan skylla på landet man kommer ifrån, vi är vana att ha rättigheter, det är en sjävklarhet för oss, men inte för andra, det kallas verkligheten. Vet inte hur gammal du är Maria , men i Sverige får du köra bil som kvinna, det får du inte tex i Saudiarabien. Har man en förmåga att kunna göra någon annan bättre, så go for it

   Reply
   1. Maria januari 2, 2018 at 2:29 e m

    Jag ser tyvärr verkligheten varje dag. Och dom som kommer hit ska såklart respektera oss som tagit hit dom (politikerna) men respekten saknas ofta. Vad har du att göra med min ålder. Sedan får kvinnor i andra länder kämpa för sin sak. Vi i sverige hjälper mycket både ekonomiskt och på annat vis. Bara att du ifrågasätter mej är ofint.varför??

    Reply
 4. Linda december 30, 2017 at 1:04 e m

  Inte våran uppgift att lära dom rätt eller fel! Ingen kvinna eller man ska behöva vara orolig.

  Reply
 5. Maria december 30, 2017 at 4:51 e m

  Linda håller verkligen med dej det är deras problem som dom får reda ut.

  Reply
 6. Martina december 31, 2017 at 2:20 e m

  Håller helt med, Det är dags Sverige tar tag i att utbilda och gör reglarna tydligare där hårdare straff ges ut. Gör du fel, åker du ut ur landet. Passar det inte, lämna landet. Så trött på mes Sverige och deras fjuttiga lagar, regler och synsätt.

  Reply
  1. Maria januari 1, 2018 at 2:44 e m

   Precis skyll inte på vilket land ni kommer ifrån för det skiter drabbade kvinnor i. Slappa sverige som värnar för lite om kvinnor. Det är skandal och ett allvarligt problem.

   Reply
 7. Vexx december 31, 2017 at 8:02 e m

  Fan vad jag gillar dig, Paow! Helt rätt åsikt och rakryggat att stå för den!

  UT MED PACKET!

  Reply
  1. Maria januari 1, 2018 at 2:45 e m

   Håller med adios till dom och kom aldrig hit igen.

   Reply
 8. Rima januari 2, 2018 at 9:55 f m

  Ditt inlägg är så skrattretande! Varför drar du upp politik när du diskuterar fittjavåldtäkten? Vad har gärningsmännens ursprung med detta att göra? Såna som dig, som inte har någon som helst koll på ämnen de väljer att tala om bör nog kolla upp fakta innan de yttrar sig. Vet du vad statistik är? Vet du om att statsike säger att de flesta våldtäkterna sker i nära SVENSKA relationer? Alltså ex förälder mot barn, partner mot partner, vän mot vän etc etc. Det är så skamligt att läsa det du skriver, för din kunskap lyser med sin frånvaro. Jag tycker det är så synd att man inte läser en extra gång innan man publicerar ett inlägg och tänker igenom riktigt noga om inlägget kommer framställa en som en okunnig individ. Detta gäller både dig Adel, och stackars Paulina.

  Reply
  1. Monika januari 5, 2018 at 5:22 e m

   Då har nog inte du heller kollat statistiken särskilt väl…. check again please.
   Sen tror jag inte hon syftar endast på fittjavåldtäkten,, därav snacket om politiken. Det måste göras en förändring och den måste komma från politikerna…get it?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *