INTE BAKIS.

Hej på er. Det var ett helt år sedan sist hehe.

Nä nog med torra pappa skämt, igår så var det bara jag och min kärlek som firade nyår. Jag åt hummer och han åt pizza. Det har ju inte blivit speciellt mycket skräpmat på senaste tiden så vi ville passa på att lyxa till det.

Kvällen blev dock inte riktigt som tänkt och vi satt fast i köer precis innan 12 slaget, vi hade tänkt åka upp till en utsiktsplats. Men istället så fick vi hoppa av moppen och springa till stranden med 6000000 andra människor. Vi kom inte fram till stranden för det var så mycket folk. Så istället stod vi och pussades under ett träd på 12 slaget. Efter det så åkte vi upp till utsiktsplatsen och satt och pratade om framtiden och våra planer inför sommaren. Det var riktigt mysigt.

Och nu till det där med alkohol. Jag har inte rökt en enda cigarett sen den 24 november. Och heller så har jag inte druckit mer än 2 glas vin sammanlagt. Vilket kändes väldigt bra. På nyår så lyxade jag till det med ett glas vin till maten, och efter det en öl efter 12 slaget. Blev lite fnissig i kroppen men det var bara det. Idag så har vi mått hur bra som helst, vi har vart ute och ätit och tränat. Känns som en bra start på 2018.

Och bilder från idag. Nu ska jag börja äta JÄTTE nyttigt så jag pillade till och med ut krutongerna från sallden 🙁

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Mia januari 1, 2018 at 11:16 e m

  Åh Paow! Detta låter JÄTTEBRA! Håll nu detta!

  Maten tror jag ändå du skött ganska bra iom vad du lagt ut i matväg på bloggen men spriten låter kanon. Bara dyrt och förstör kroppen anyway plus åldrar en i förtid.

  Det verkar som om Lance är mycket bra för dig. Håll i denna killen! Men glöm inte att ha lite tid ifrån varandra också så ni inte börjar irritera er på varann och börjar bråka. Det är alltid nyttigt att längta till varann.

  Ps Snygga naglar! Lagom längd och fina färger.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *