GLÖM INTE BORT ATT NJUTA

Hej på er! Har helt ärligt inte haft så mycket att skriva om. Vi lever med rätt bra rutiner förutom att vi vaknar på tok för sent. Vi äter, solar och tränar och så äter vi igen – hamsterhjul kan man hamna i vart man än är, allt blir vardag tillslut. Ibland så måste vi nypa oss lite i armen för att påminna oss att vi befinner oss på andra sidan jorden, där det för mesta är bra väder, omgiven av fina natur och god mat och framför allt att vi har varandra.

Har blivit lite dålig på att ta bilder. Men nu ska jag börja påminna mig själv om att ta med den så att jag får fler bilden att lägga upp.

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - VECKANS.. Caroline Roxy - EFT-Tapping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *