SKAFFA BARN :O

Läste på min kära svärmors blogg att hon var rädd att jag och Lance skulle få barn nu, tyckte det var lite roligt.  Ett urklipp från henne blogg som ni kan läsa HÄR!

”Nu är min största ORO att Paulina och Lance inte skydda sig. Min nr1 skräck skulle vara samtalet: ooops vi ska ha en bäbis (säkert jag som säkert får passa en massa)

Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig!
Den VÄRSTA SKRÄCKEN???
Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning.
ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande.”

Snygga svärmor!

Jag och Lance pratar faktiskt ofta om barn. Inte att vi vill skaffa barn nu. Så är det verkligen inte. Men vi vet att vi vill ha barn någon gång i framtiden, även om det är om 10 år. Det känns på något sätt mysigt att man kan prata om det på det sättet. Jag har aldrig pratat så i något av mina tidigare förhållanden utan har snacket om ifall jag skulle bli gravid så har dem sagt ”jag sparkar dig i magen ifall du skulle bli gravid och u vill behålla det”.

Jag trodde ju att jag kanske var gravid för att jag började kräkas ofta(det är bara min mage som krånglar till och från). Och Lance bemötte det väldigt bra, höll sig lugn och typ bara ”ska vi bli föräldrar, jag vet inte om jag är redo”. Jag måste erkänna att jag själv fick lite panik då jag egentligen inte är för abort vilket han vet. Men jag vet att han är yngre än mig och jag älskar honom så jag hade aldrig velat förstöra något för honom, så jag hade gjort abort ifall jag blev gravid nu. Lance bemötte det som att han finns där oavsett vad. Och att han skulle hålla min hand genom hela aborten isåfall. Vilket är väldigt fint av honom och det är därför jag älskar honom så mycket.

Jag har ju slarvat med mina p-piller tyvärr. Tog ju ut min p-stav i agusti för att jag trodde att jag mådde psykiskt dåligt av den. Började med p-ring och åt som en gris, samt att det var jobbigt att ta ut och in den och första gången Lance kände den så blev han rädd och bara ”du har en metallbit där” haha. Då började jag med Jasmin tabletterna och dem gjorde mig fet, eller inte fet men jag gick upp 5 kg på mindre än 1 månad. Fick panik och slutade med dem. Jag har ju aldrig vart gravid tidigare så tänkte att det nog inte skulle spela någon roll ifall man hade oskyddat sex ett par gånger. Men nu så har jag köpt nya minipiller som funkar galant. Och så fort jag kommer hem till sverige så ska jag stoppa in en p-stav igen, då behöver inte svärmor vara orolig på iallafall 3 år!

(Visited 167 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Nellie januari 11, 2018 at 10:37 e m

  ”Tänkte att det inte skulle spela någon roll att ha oskyddat sex ett par gånger…” What? Ibland undrar man alltså…

  Reply
 2. Josefin januari 12, 2018 at 5:28 f m

  haha slarvig du e

  Reply
 3. Emelie januari 12, 2018 at 8:42 e m

  Tycker det var tvärtaskigt skrivet av din svärmor, barn är något fint & ni är kära & vuxna, ni gör vad ni vill. Hoppas du förstår mig rätt ❤️

  Reply
 4. Lou januari 12, 2018 at 10:54 e m

  Skaffa spiral!!!! Bästa ever! Använder jaydess som knappt har hormoner eller biverkningar 🙂 kraaam

  Reply
 5. Lisa januari 13, 2018 at 9:56 e m

  för inte alls länge sedan skrev du ju ett långt inlägg om hur ansvarslöst det var med tjejer som inte skyddade sig ordentligt och tänkte att en abort ”alltid gick att göra i värsta fall”. Oavsett om man har gjort en abort eller inte så är det alltid ansvarslöst att inte skydda sig. Snacka om att kasta sten i glashus.

  Reply
 6. Annika januari 14, 2018 at 10:43 f m

  Herregud, stackars hans mamma ….

  Reply
 7. Pingback: Paow bryter tystnaden efter Graafs oro: Trodde jag var gravid | Hänt.se

 8. Mallan januari 15, 2018 at 5:25 e m

  varför skriver du att du inte egentligen är för abort? Sjukt konstigt när du kan vara beredd att gör abort själv?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *