FINT!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

 

Velvet Lounge Set Pants

 

 

Topp / Klocka / Skor / Byxor / Faux Fur Kappa / Clutch

(Visited 43 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Meriem januari 16, 2018 at 2:20 e m

    wow. ”Vi lever i 2018 då rasism nästan aldrig förekommer”. jag har nog aldrig, jag understryker ALDRIG, hört en mer ignorant mening. rasismen är väl som värst nu? slavhandeln i Libyen, vanliga människor som blir förföljda av vakter i butiker och misstänks (ja jag har varit med om det 90% av fallen jag går i butik, och 99% av mina vänner har varit med om det minst lika många gånger). svårigheten med att få jobb pga. färg och namn. ja listan kan göras väldigt lång. detta va väldigt ignorant, och då har jag ändå hört en hel del ignoranta kommentarer

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *