FINT!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

 

Velvet Lounge Set Pants

 

 

Topp / Klocka / Skor / Byxor / Faux Fur Kappa / Clutch

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Livsstil
Kommentarer (2)
  • Mallan

    Förstår vad du menar paow. Men rasism förekommer hela tiden, mörkhyade personer får uppleva rasism varje dag. N-ordet säger fortfarande många människor osv även fast det är 2018. I libyen säljs svarta människor fortfarande som slavar osv.
    Läs denna artikel så förstår du nog sambandet! https://www.expressen.se/kultur/jonas-gardell/-rasismen-i-hochm-annonsen-gar-inte-att-tanka-bort/

  • Meriem

    wow. ”Vi lever i 2018 då rasism nästan aldrig förekommer”. jag har nog aldrig, jag understryker ALDRIG, hört en mer ignorant mening. rasismen är väl som värst nu? slavhandeln i Libyen, vanliga människor som blir förföljda av vakter i butiker och misstänks (ja jag har varit med om det 90% av fallen jag går i butik, och 99% av mina vänner har varit med om det minst lika många gånger). svårigheten med att få jobb pga. färg och namn. ja listan kan göras väldigt lång. detta va väldigt ignorant, och då har jag ändå hört en hel del ignoranta kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *