Halva priset på träningskläder!

Inlägget är i samarbete med BetterYou.

Det känns som att allas nyårslöfte är att komma i form inte sant? Det var iallafall mitt nyårslöfte. Att jag nu tränat till och från i snart 7 månader känns skönt. Jag känner mig inte längre helt obekväm på gymmet ÄVEN om jag vet att jag inte är 100% nöjd med min teknik än så tycker jag fortfarande att det är kul att lära mig och även se skillnad på min kropp.

Förut när jag gymmade så satte jag på mig en skitig sovtröja och ett par fula mjukisbyxor,  ni vet sådana som man satte på sig när man var liten när man skulle ut och fiska med pappa tidigt en sommarmorgon haha. Självklart så får man ha på sig vad man vill. Men är man fåfäng och alltid vill känna sig snygg så tycker jag att man borde köpa snygga träningskläder. För helt ärligt så känns det roligare att gymma då!

Better Bodies och Better You har tagit fram en grymt snygg kollektion ihop. Såklart så glömde jag att packa med dem hit men som tur är så väntar dem på mig hemma i Sverige!

Och nu så har dem ett erbjudande till er. Där ni får HELA 50% RABATT om ni uppger: paowvip50(viktigt med små bokstäver) Ni får även 50% rabatt på dem godaste barens jag ätit, flapjacks! Om ni uppger samma kod!

Gå in här(länk) för att komma till kläderna.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *