Lalla.

Hej på er. Jag tänkte bara rättfärdiga en sak ang att jag och Lance tagit bort alla bilder på instagram eftersom att det står överallt och har blivit en hel del spekulationer. Och jag måste erkänna att vi tyvärr haft en väldigt dålig vecka i vårt förhållande. Alla förhållanden går upp och ner och det är inget man egentligen man behöver sticka under stolen med, men alla hanterar det på olika sätt. Min värld rasar när vi har det dåligt och jag mår väldigt dåligt psykiskt av det vilket gör att jag inte kan hantera vissa saker och blir knäpp och grinig. Och Lance vet inte riktigt hur man ska kunna hantera sådana saker då han aldrig vart i något förhållande tidigare(han och N träffades 2 gånger under 3 veckor så det var hon som var ihop med han, och inte tvärtom). Och jag är inte alltid den lättaste att ha med att göra och Lance kan vara känslig ibland medan jag tyvärr har en tendens att stänga av. Men alla har sina för och nackdelar och ingen är ju perfekt.

Vi har vart med varandra 24 timmar om dygnet. Vi sover äter tränar och bajsar ihop. Sen har vi bott under väldigt speciella omständighet, vi har bott utan aircon, fullt bland djur, vi har inte haft någon riktigt dusch. Och det har nog i längden tärt på oss båda undermedvetet. Kan berätta att vi bodde där i syftet för att ha nära till träningen då det har vart varför vi vart här. Så ja, det har tärt på oss båda. Och igår så hade vi ett jätte stort bråk som eskalerade lite och i stundens hetta så kom vi bara fram till en sak. Att göra slut. Fast det är något vi båda egentligen INTE vill.

Men efter ca 30 min så ångrade vi oss båda. För vi älskar varandra väldigt mycket och kom fram till att vi nog borde komma iväg från den här ön. Till en annan miljö och bara fokusera på varandra. Vi har även bokat biljetter hem till Sverige och åker hem tidigare än vi skulle. Nämligen på måndag. Vi har bestämt att vi ska sova utan varandra några nätter. Att det kan vara nyttigt att få sakna varandra lite iallafall.

Men en sak är jag säker på. Att jag älskar honom så mycket så att det gör ont. Och att han är den absolut bästa människan jag vet. Och jag vet att han älskar mig också, det känns så fint på något sätt.

Jag skulle egentligen inte vilja ta allt sånt här offentligt. Men det var en omogen handling av oss båda att vara så töntiga på instagram.

första bilden på oss.

(Visited 268 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. Carro januari 31, 2018 at 6:17 e m

  Tror att vi alla blir glada om ni fortsätter att vara lyckliga! Superfina ihop❤️

  Reply
 2. J.a januari 31, 2018 at 6:30 e m

  Jag tror du glömmer ibland att han bara är 17 år. Det är lite skillnad på pojke och man. Säkert en helt underbar sådan men du har levt på ett annat sätt, har en annan erfarenhet, du har haft dina tonår, han var väl typ 11 år när du var 17 och levde livet? Sen mognar killar senare. Ta det lugnt och lycka till båda två.

  Reply
  1. Jonna februari 1, 2018 at 5:00 e m

   Ja precis.
   Han är jätteung och kommer vilja att leva kravlöst några år till. Tror att det är klokt för paret att diskutera igenom det här dvs hur deras förhållande skall vara. Paow får acceptera och backa undan lite under tiden Lance går ut med sina vänner, gör resor med sina vänner och allt möjligt. Jag tror att det blir svårt med ett seriöst förhållande i den här åldern, tyvärr.

   Det kan dock gå om Paow har överseende med att Lance provar sina vingar..

   Reply
 3. Hanna januari 31, 2018 at 6:33 e m

  tror på er! lycka till ❤️

  Reply
 4. Lova januari 31, 2018 at 6:52 e m

  Hoppas ni mår bättre snart! Ni är ju så fina ihop:)

  Reply
 5. Jjjj januari 31, 2018 at 6:59 e m

  Du om någon borde verkligen ha ett förhållande..

  Reply
 6. Mimmie januari 31, 2018 at 7:04 e m

  Vad ni är fina, blir så inspirerad av er och så betagen av er kärlek, keep going strong ❤️

  Reply
 7. Pingback: Vad är det första man gör när det tar slut? | Bloggbevakning Nöjesguiden

 8. Linda januari 31, 2018 at 7:25 e m

  Har trott att du hade blivit mer mogen och hittat dig själv mer. Men tyvärr så kommer nog inte ert förhållande heller att hålla. Hoppas du inte förstör Lance!

  Reply
  1. Charlotte februari 4, 2018 at 10:52 f m

   Tror du på riktigt att Paulina och Lance är det första paret som tjafsar efter att gått på varandra i 24/7 under en lång tid?! Då är det nog du som inte haft ett förhållande länge nog och fått uppleva hur det är med en partner.

   Reply
 9. Marie januari 31, 2018 at 8:21 e m

  Vem blir inte knäpp på sin partner av att spendera alla dygnets 24 h ihop? Visst under en semester där de händer roliga saker hela tiden. Men som i ert fall där man det man gör blir rutin och man inte riktigt har någon annan att prata med. Jösses hade blivit tokig på min sambo med och då har vi ändå bott ihop i 9 år! Man måste vara ifrån varandra lite för de ska vara sunt. Ha varsitt liv på sidan av förhållandet 🙂

  Reply
  1. Mia februari 1, 2018 at 11:06 f m

   Här måste jag hålla med. Det är nyttigt att vara ifrån varandra också. Ni sliter ut förhållandet genom att leka siamestvillingar. Ta en break och låt killen och du själv få andas lite. 🙂

   Reply
 10. Vendela januari 31, 2018 at 8:30 e m

  Jag tycker det är sååå viktigt och bra att ni visar hur ett riktigt förhållande faktiskt ser ut. Trots att ni är så söta på insta är det viktigt att du vågar prata om att alla par har problem. Starkt tycker jag

  Reply
 11. Alina januari 31, 2018 at 10:24 e m

  Varför blandar du in Nellie? Så onödigt. Himla märkligt påstående över huvud taget.

  Reply
  1. Julia februari 1, 2018 at 7:46 f m

   Verkligen bara skumt, känns ju helt orelevant i ämnet…

   Reply
   1. Josefine februari 1, 2018 at 9:31 e m

    Ja, vad har Nellie med det här att göra?

    Reply
  2. Bea februari 2, 2018 at 8:38 f m

   Eller hur! Vadå ”hon som var ihop med honom och inte tvärtom”, man är väl ändå två om ett förhållande?

   Reply
   1. Bettan februari 2, 2018 at 3:49 e m

    Fast kan man verkligen säga att man haft ett förhållande med någon man träffat 2 ggr under 3 veckor? Sen kan jag hålla med om att det var helt orelevant att ta upp N överhuvudtaget.

    Svar: ville mest ta upp att han inte ä van vid att ha ett förhållande eller hur det ibland går till. Och nej, jag vet allt om Lance och N ”relation” då jag är tillsammans och lever med Lance.

    Reply
 12. ML januari 31, 2018 at 10:26 e m

  Tror det är jätteviktigt att ha tid från varandra, inte sova över ständigt i början eller bo ihop heller för den delen. Nu är ni på resa så det är en annan sak. För min del tror jag en stabil relation går ut på att båda har sina egna, självständiga liv och är väldigt trygga i sig själva. Också viktigt att inte ligga sitt livsvärde i sin parterns händer. Man KOMMER att leva ensam då och då och det måste man klara av. Lycka till, ni är verkligen ett jättefint par! Kram!

  Reply
 13. Therese Carlsson januari 31, 2018 at 10:30 e m

  Tråkigt att läsa. Hoppas det löser sig för er💕. Kärlek gör ont. Jag vet det just nu Kramizar

  Reply
 14. Belinda januari 31, 2018 at 10:52 e m

  Det här blir bra ska du se. Alla bråkar då och då men det är inte slutet. Det kan vara början till något djupare. Orkar man bråka och ta sig ur det så kommer det rätt vad det är ett riktigt förhållande ut i nästa vända.

  Att hänga 24/7 i en miljö där man knappt kan duscha, sova bekvämt eller bajsa utan insyn och vara helt utan andra riktiga vänner från förr…ja du..klarar man sig ur det som ett par så då har man alla förutsättningar att fortsätta med ett väldigt väldigt nice liv tillsammans.

  Göd inte andra med er öppna inställning är väl dock mitt enda råd. Ja ja, ni kanske göds själva också. Räkna till 23 innan ni lägger ut för personliga poster tycker jag i alla fall.

  Kram

  Reply
 15. Malins februari 1, 2018 at 1:05 f m

  Paow snälla gå regelbundet till en psykolog! Du behöver reda ut dina problem. Dina psykiska problem kan inte döljas eller bli automatiskt bättre genom att vara i ett förhållande. Det blir bara värre om du inte får hjälp.

  Reply
 16. T februari 1, 2018 at 8:46 f m

  Inget fel med att gå till en psykolog P 🙂 du är en underbar tjej som är värd att ha det liv du önskar. Ni tar er igenom detta, förstår att det tär på ett förhållande att spendera 24/7 med varandra. Blir själv galen på den andra. Men våga ta steget och gå till en psykolog. Du behöver det. Ni behöver det. Man kan inte hjälpa sig själv man behöver stöd från professionella. Annars är risken att det inte är ni i framtiden som du vill. Har sett sånt här så många gånger och det är synd. Hoppas på det bästa 🙂 kram

  Reply
 17. Sini februari 1, 2018 at 9:32 f m

  Jag trodde du hade äntligen vuxit upp men nej … väldigt barnslig av dig.

  Reply
 18. Aida februari 1, 2018 at 5:00 e m

  Hej!! Har inte läst din blogg länge men tycker du är så härlig och genuin:) Starkt att du berätta om det här så alla inte tror att alla andras förhållande är amazing…för det blir alltid bråk precis som med sina bästa vänner. Xoxo

  Reply
 19. louise februari 2, 2018 at 5:10 e m

  det var snarare för att få uppmärksamhet & att få tillbaka ögonen på dig för en sekund

  Reply
 20. Malin februari 3, 2018 at 12:38 f m

  Så söta ni är! En relation går upp o ner hela tiden.. o varje gång det är lite sämre kan man inte göra slut.. Man blir starkare tillsammans o löser konflikter bättre o bättre med åren. Har varit tillsammans med min man i snart 15 år o vi har 3 barn:) Försök att ta det lugnt o inte förstora upp saker, andas o lämna varandra i fred en stund om ni tycker olika o prata om det när ni lugnat er . Man kan tycka olika o vara arga på varandra utan att göra slut! Mogna tillsammans o tänk på att lance är väldig ung o du har mer erfarenhet än honom. Jag tror på er o ni verkar bra för varandra! Ta hand om varandra o va rädda om den kärlek ni har o vårda den ömt! Kram från mig!

  Reply
 21. Carro februari 3, 2018 at 2:40 f m

  När ska du växa upp Paulina?

  Reply
 22. Albertina februari 3, 2018 at 10:33 e m

  Ni måste fixa det, hoppas verkligen ni älskar varandra hela livet…
  Ignorera all skit du får, de personer som vill dig illa är inte ens värt att bry sig om.
  Fina Paulina.
  Önskar att jag var lika smal och snygg som du…
  Stor kram
  Albertina

  Reply
 23. Josefin februari 4, 2018 at 11:59 f m

  Du menar att du också vill se ut som WT….?? Åh herregud

  Reply
 24. Pingback: Nya detaljen om Paow och Lance får följarna att undra: ”Slut igen?” | Hänt.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *