Sorry!

Förlåt om jag provocerade er med mina inlägg nedan. Jag har haft tråkigt och blev lite irriterad på att folk blev sura på mig över att jag var på en fågelfarm. Och när Paulina blir uttråkad och irriterad så gillar hon fortfarande att provocera, det har inte ändrats iallafall.

Idag så har vi inte gjort så mycket. Jag mår bra, men ändå dåligt. Är låg på energi både pga av att jag är sjuk och för att jag nästan bara äter helt veganskt, jag äter iallafall helt vego nu. Det är både svårt och onödigt dyrt att äta vegansk mat här.Och jag är ju fortfarande lite dålig. Lance har haft blåsor i munnen och feber så precis när det börjar bli bättre med kissiriet så åker jag på en liten släng av det han hade förra veckan.

Och när jag är sjuk så mår jag ALLTID dåligt psykiskt, varför blir det så? Blir galen. Och det gör mig deppig över att jag äntligen hade kommit in i ett sånt bra träningsmode. Så det har blivit en ond cirkel nu. Jag hatar att må dåligt psykiskt och ångest tankarna dödar mig. Jag har sån hemlängtan nu så att det är stört.

Saknar att fixa mig, klä mig fint, gå till frisören, att ta en sköndusch. Jag saknar just nu till och med den kalla luften. Vet att jag kommer att ångra mig några dagar efter jag kommit hem. Men just nu så saknar jag allt med älskade Stocholm.

 

(Visited 326 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Anonym januari 27, 2018 at 4:25 e m

    Har du blivit vegan eller vegetarian ? det är en jäkla skillnad på de två !!

    Reply
  2. Sunny januari 27, 2018 at 7:21 e m

    Frågan är om du ändå inte har någon form av borderline=IPS= instabilpersonlighetsstörning. Du är liksom aldrig nöjd, plus att alla dina inlägg har en deppig klang. Frågan är egentligen vad det är du söker?
    Ta hand om dig, kram psykologen

    Reply
  3. My januari 27, 2018 at 8:40 e m

    Det är bra att du har ändrat din kost mot det bättre. Men du äter egentligen vegetariskkost (om du har slopar ägg och mjölk) och inte vegansk.
    Vegan är mer en livsstil där man minskar på onödigt lidande för djuren, då är det inte bara kosten utan allt från kläder, smink till hushållsartiklar. Det är mer djupare än vad man tror.

    Det är väldigt många som tar fel på vad vegan egentligen betyder och vad det står för. Vill du innerligt bli vegan så kan du dels ta hjälp utav olika veganbloggar eller grupper på fb, det hjälper verkligen en med att bli mer påläst om det hela.
    Det är inte så att jag peka finger utan detta är något som många tar fel av och missförstå vad vegan betyder och jag vill informera dig.
    Hoppas att du förövrigt att du har det bra nere i Thiland med kärleken.

    Reply
  4. Sunny januari 28, 2018 at 10:59 f m

    Menar givetvis inget illa, man blir bara lite orolig när man läser ditt glada inlägg ena dan sen nästa är du ledsen. Känns som att du borde hitta en balans. Sen när man läser dina tidigare inlägg om dumma ex osv, så förstår man att du inte haft det lätt. Usch, tycker så synd om dig vad du har gått igenom. Var rädd om dig! Kram

    Reply
  5. Christofer Döss Sex Exhib januari 28, 2018 at 10:35 e m

    Nice… cat!

    I am Christofer Döss Sexual Exhibitionist aka the bisexual life enjoying nude model nakencrille.

    Reply
  6. M januari 31, 2018 at 7:43 e m

    Asså varför har du inte bara på dig dom där jeansen varje dag? Du är sjukt snygg i dom och du får riktigt fin kropp!! Tips!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *