Träning och mat.

Allt i vanlig ordning. Börjar få lite hemlängtan men försöker att vifta bort det. Saknar min katt och min familj. Men så blir det ju när man jämt är iväg.

Vi har förövrigt flyttat in på thaiboxnings campet.Och eftersom vi ändå tränar jämt så kan vi lika gärna bo här även om det är VÄLDIGT enkelt. Vi duschar liksom med en sån där slang man tvättar rumpan med haha, har ingen air con och sover på en madrass på golvet. Men det är ändå mysigt. Men det finns såklart alltid ett MEN, dem vidriga hundarna som springer efter moppen och försöker hugga än, morrar åt än så man knappt kan gå ut från rummet ibland. Hundar är endast trevliga när dem är nedtryckta. Nej usch jag avskyr verkligen hundar. Katter älskar jag ju, känner mig mycket connectad med dem precis som vissa gör med hundar. Inget konstigt med det så behöver inte komme en massa hundmänniskor som ska skriva dumma saker om mig eller ”men katter”. För det är min uppfattning. Hoppas ni inte är för kränkta nu bara! Puss

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. maria h januari 19, 2018 at 3:55 e m

  Jag gillar djuren du sa.

  Reply
 2. Nellie januari 21, 2018 at 11:05 f m

  Jag är ingen hundmänniska – men hur uttrycker du dig? Hundar är endast trevliga när dem är nedtryckta. Ibland – eller rätt ofta – undrar man alltså…

  Reply
 3. Sandra januari 21, 2018 at 5:43 e m

  Det sämsta uttalandet som någonsin kommit ur din mun! Du borde inte säga att du är en djurvän. Du vet att människor kommer bli kränkta men ändå skriver du ” hoppas ni inte blir för kränkta”

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *