UVI

Jag blir så trött. Jag har blivit sjuk. Och den här gången så har jag åkt på en rejäl urinvägsinfektion. Jag får alltid problem med det när jag är utomlands och det är därför jag aldrig badar i pool och försöker undvika att bada så mycket som det går. Men för 3 dagar sedan så badade jag i havet och på kvällen så kände jag att det började göra ont när jag kissade. Så för att försöka undvika att det skulle bli en infektion så drack jag litervis med vatten för att försöka ”kissa bort” infektionen. Men så vaknade jag imorse av att jag hade så ont i nederdelen av magen och att jag kissade blod. Det kändes alltså seriöst som att jag kissade taggtråd. Usch det är så hemskt alltså. Jag kis

Jag som hade kommit igång så bra med träningen också, ligger iallfall på 5 pass i veckan nu annars och äter bra. Så nu blir det bara att knapra antibiotika och hoppas att det slutar gör ont fort. Kan man träna trots att man äter antibiotika? Alltså när infektionen blivit mildare?

Posted in: Mina resor

You might also like

Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES
 • Maria

  Börja med pressad citron i vattnet eller c vitamin brustablett. Jag gör det och för mej hjälper det. Kram.

  • Cecilia

   Hon måste ju äta antibjotikakuren från början till slut för det är allvarligt med urinvägsinfektion baktieren kan sprida sig till njurarna.

 • Veronika

  Jag har samma problem. Lösningen för mig är att aldrig bli kall om fiffi. Dvs. när du badat byt till torra bikinitrosor på en gång. Sitt aldrig på kalla bänkar osv (i Sverige vill säga sen när du är tillbaka) 😜 Testa! Efter att du blivit frisk från uvi vill säga 😊

 • Jill

  Hej! Då du har UVI, har du en infektion som kroppen försöker att bekämpa, precis som när du har feber. Därför bör man undvika träning och låta kroppen bekämpa infektionen. Detta trotts att man äter antibiotika. Krya på dig!

 • Anna

  När du börjat äta antibiotika kan du absolut träna. I den mån du själv orkar. Jag får uvi ibland och brukar alltid köra på som vanligt då antibiotikan börjat värka och jag inte har ont längre 🙂

 • Isabelle

  Låter farligt .. gynekologbesökdax kanske … vatten är ju bra i alla fall å tranbärsjuice har jag hört nåt om är bra mot d 😀

 • Elin

  Usch stackare.. UVI är hemskt. Kom ihåg att äta hela kuren fast du mår bättre redan. Drick massor av vatten med citronsaft i o tranbärsjuice, det kan hjälpa lite på traven. Jag har haft mycket problem med UVI, men mest efter samlag. Hemskt jobbigt.

 • Helena L

  Nej du ska inte träna när du äter antbiotika. Din kropp fokuserar på att göra sig av med infektionen. Träning är ju en viss stress för kroppen och det stör läkningen.

 • Natalie

  Jag har kronisk urinvägsinfektion. Det finns inget värre, men ett tips för att förebygga att absolut inte få det, ät tranbärs tabletter. 😊 finns på apoteken och är superbra, du får
  köpa när du kommer tillbaka till sverige 👍

 • Lärarn

  Du får uvi för att du får okända bakterier vid urinröret. Tex från en snopp eller fingrar. Kommer aldrig av kyla eller vatten, om du inte inhalerar det med snippis – det är en myt.
  Kissa alltid direkt efter sex istället.

 • Michaela

  Jag hade en rejäl uvi för ett par veckor sedan. Blev bättre efter två penicillin kurer. Usch de e så hemskt med den typen av infektion😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *