Dagens outfit.

Har vart mycket på schemat idag. Fått en massa gjort redan. Känns skönt. Vaknade vid 8, åt frukost vid 10 så mötte jag upp en vän jag inte träffat på länge. Åkte till Vendelsö för att spela in storfräsarpodden(kommer på tisdag) och sen har jag vart i min gamla skola och hälsat på min syster. Nu ska jag ta en proteinshake och dra till gymmet för första gången på en månad typ. Känns både skönt och jobbigt!

Såhär såg jag ut idag.

Storfräsarna

(Visited 46 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Sara februari 8, 2018 at 6:08 e m

  Så jäkla snyggt med de där röda som bryter av 🙌🏻😍

  Reply
 2. Linnea februari 8, 2018 at 11:34 e m

  Bor du och Lance inte tillsammans, under samma tak?
  Bara undrar, tycker ni är så gulliga ihop…
  Kram
  Linnea

  Reply
 3. Anonym februari 9, 2018 at 4:57 e m

  Åhh Vendelsö. Där växte jag upp och där bor fortfarande min familj. <3

  Reply
 4. Elsa februari 28, 2018 at 12:01 e m

  VART är jackan ifrån?? så snygg! tacksam för svar.

  Reply
 5. Frida mars 1, 2018 at 9:36 f m

  Vart kommer jackan ifrån? Så snygg!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *