Heat

Körde nyss ett heat pass på 35 min på sats. Hade för mig att dem brukar vara lättare, eller så är det bara jag som är i dålig form just nu. Passet kör man ju i 65% luftfuktighet och o 37 grader. Jag höll på att spy efter passet men det känns bra nu iallafall.

Funderar på om jag kanske ska köra ett bodypump pass ikväll. Men det får vi se. vad skönt det är att träna, då tänker man inte heller på hur man mår. Utan tänker mer ”Paulina kom igen för fan du klarar det här”. Det enda är att jag har svårt att äta när jag mår sämre och tänker mycket. Och då blir det ju ännu jobbigare att träna. Men jag kämpar på.

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Pumpan februari 13, 2018 at 12:36 e m

  Var också där för första gången 😬 mördar pass.
  Men du körde ju på bra.👊🏼

  Reply
 2. lisa februari 13, 2018 at 1:27 e m

  Haha alltså det är pga såna som du som ställer skorna?!? på handfatet som man lägger papper under alla sina saker på offentliga platser och är allmänt OCD skadad :///

  Reply
 3. Niss februari 13, 2018 at 1:41 e m

  Du ser ju ut att vara i grym form i alla fall! Tips dock; skippa energidrycken och byt mot vatten. En massa socker i de där vilket du inte mår bra av. <3

  Kolla även upp binjureutmattning, ser vissa tecken på det och får du bukt med det, kommer du må fucking TOPPEN!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *