Mitt bästa jag.

Vi har valt att gå skilda vägar pga av många anledningar. Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu.

Jag har dem senaste 6 månaderna mått väldigt bra. Jag har festat mindre, tränat mer och ätit bättre och det har vart egna val jag gjort. Jag mår bra i min kropp och utöver att jag känner mig ledsen i hjärtat så mår jag bra. . Och egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull. Men nu är det såhär. Och jag accepterar det hur svårt det än är.

Egentligen så vill jag gråta och skrika och bara ligga och sova för att jag känner mig för första gången i hela mitt liv känner mig heartbroken. Men jag vill inte förlora mig själv inte helt iallafall. Jag vill fortfarande vara mitt bästa jag. Men just nu så behöver jag läka. Och det kommer jag göra på mitt sätt.

Jag hoppas ni kan acceptera att jag inte vill kommentera detta något mer. Och att ni slutar fråga mig och kommentera för det är mellan oss det här. Tack på förhand!

(Visited 155 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Amanda februari 12, 2018 at 9:15 e m

  <3

  Reply
 2. Nathalie februari 12, 2018 at 9:44 e m

  Så tråkigt att det inte fungerade 🙁
  Massa kramar <3

  Reply
 3. Michaela februari 13, 2018 at 6:22 f m

  Det där var väll ändå jävligt onödigt sagt? Har inte dina föräldrar lärt dig att har man inget snällt och säga så kan man lika gärna vara tyst?

  Reply
 4. Sandra februari 13, 2018 at 8:55 f m

  Jag tycker inte heller om sånt här…. såå tråkigt😕😔

  Reply
 5. karro februari 13, 2018 at 10:36 f m

  Åååh vad tråkigt 🙁 Massa styrkekramar till dig Paulina <3 <3 <3 <3

  Reply
 6. Anna februari 18, 2018 at 7:58 f m

  Vilken jävla överraskning 😂 Jag gav erat förhållande ett år men visste att jag var generös men det höll inte ens så länge, fan jag förlorade vadet! Skyldig min kompis 50 spenn

  Reply
  1. Martina februari 19, 2018 at 6:00 f m

   Vad osmaklig du är Anna. Jag hoppas innerligen att du får smaka på samma otrevliga kommentarer någon gång i ditt liv, för det förtjänar du.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *