J•val nättroll

Alltså att åka buss till Bangkok från Koh Samui är kanske inte jag rekommenderar. Eller jo om man har låg budget eller är extremt flygrädd. Vi har rest sen kl 14.00 och är inte framme förns 06.00 på morgonen. Det är en stund det. Speciellt när man inte kan sova.

Btw en sak tycker jag är rolig är alla hobbypaykologer. Ni vet ingenting om mig, hur jag är. Ni baserar det på några slarvigt skrivna inlägg? Herregud. Det säger nog mer om er än om mig. Antar att ni kommer på bloggbevaknings blogg, det absolut största forumet för nätmobbning. Ett dagis för vuxna som jämnför sina miserabla tråkiga svenneliv med ”kändisar” som verkar ha det så mycket bättre och som gottar sig i andras olycka. Skäms på er och kom aldrig in på min blogg igen!

(Visited 17 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Lina februari 1, 2018 at 7:12 e m

  Fast är inte det exakt samma som du sitter och pikar nellie fast du aldrig ens träffat människan eller kände Lance då heller? Du baserar det mesta på vad du tycker och det är knappast fakta.

  Svar: har du glömt att jag är tillsammans med Lance? Och vet hela storyn om hur det egentligen var? Jag har träffat nellie många gånger också. Så vad får du det här ifrån haha

  Reply
  1. Camilla februari 2, 2018 at 1:26 e m

   Jo, du vet hela HANS sida och version av storyn och Nellie träffade du väl innan hon hade en relation med honom och inte efteråt. Sen är ju hon bara ett tonårsbarn, har inte ens fyllt 18 och du är en vuxen kvinna på 25 så det är lite skillnad….

   Sättet du Ibland uttrycker dig på (inte alltid) och hur du hanterar relationer gör att man kan tro att du stannat kvar i tonåren på vissa plan, det har liksom inte hänt så mycket. Kanske är det också anledningen att du valt en relation som speglar det och där du samtidigt får vara den som är mer erfaren, lite lika barn leka bäst 😉

   Reply
 2. Hanna februari 1, 2018 at 9:30 e m

  Jag hittade din blogg via bloggbevakning, och det är jag glad för 😊 tycker du verkar va en bra och inspirerande tjej. Bry dig inte om alla som gnäller och är taskiga, karman tar dom 😈

  Reply
 3. Don't feel for people you don't know februari 1, 2018 at 10:43 e m

  lika bra att börja med att säga att detta inte är något hat.
  mest så vi löst det redan från början.

  Men att ge troll syre och dessutom ödsla din dyrbara tid på att ge dom tid och rum och en plats i din blogg är ju bara onödigt och en bekräftelse åt trollen att det dom säger/gör faktiskt har den effekt dom vill att det ska ha på dig. Du visar att du bryr dig, vilket bekräftar för dom att de nått fram med deras ointelligenta kommentarer. Jag är också ”kändis” Dock inte i mode,
  men det tog också mig ett tag att se förbi andras åsikter och synpunkter. Men efter ett tag inser du att det är du som är längre än dom och inte tvärtom.

  Sedan en annan synpunkt jag hade.
  Skippa några stavfel och ”slang”
  för att bli tagen seriöst måste man vara det själv också.
  i fall du behöver mer tid på dig att skriva ett inlägg så att det blir korrekt så gör det inget,
  Ingen mer än du kommer veta hur länge/lång tid det tog dig att göra inlägget.
  Det är svårt att skriva när man är irriterad/arg/upprörd.
  därför ska man aldrig göra det.

  Ta en paus, ta en promenad, gör något helt annat.
  sedan kom tillbaka till vad du gjorde och skriv i lugna och sansad tid.
  (Det ger troll och svartsjuka en sak mindre att gnälla över)

  ”när du vinner ett argument, klagar förloraren på dig istället för att erkänna att dom förlora”

  – Analog player in a digital world

  Reply
 4. Per februari 2, 2018 at 1:55 f m

  Varför buss? Båt går lika fort till ungefär samma kostnad och MYCKET bekvämare.

  Reply
 5. Michaela februari 2, 2018 at 7:02 f m

  Sluta pika andra och ta mer ansvar för vad du skriver. Du bullshittar ur Dig saker som du vet Ingenting om. Det är minst lika vidrigt.

  Reply
 6. Mina februari 2, 2018 at 10:45 f m

  Hej! jag har läst din blogg länge och är jämngammal med dig! Jag förstår inte vad du och andra bloggare menar med ”svenneliv”. Många av oss i min ålder, utbildar oss. Jobbar svinhårt, slavar för att vi har drömmar om att bli som Stenbeck, Bonniers eller andra coola svenskar. Vi drömmer om att bidra till utveckling och entreprenörskap. Var inte så svart vit i ditt tänk, det är innovatörer som möjliggjort tekniken du använder som redskap i din blogg.

  Reply
 7. Gåsmamman februari 2, 2018 at 12:43 e m

  Fast nu är du otrevlig, jag har alltid gillat dig men tycker absolut bättre om bloggbevakning. Så tvingar du mig göra ett val är det tyvärr inte dig och det r synd då jag gillar dig och din blogg. Detta är lika puckat inlägg som när filip och fredrik sa gillar ni liv strömqvist är ni inte våra fans, och vips så var jag inte det längre.

  Reply
 8. Aida februari 2, 2018 at 7:38 e m

  Vem är nättetrollen? Hittar inga i dem senaste dagarnas inlägg?

  Reply
 9. My februari 2, 2018 at 8:51 e m

  Det är inga som försöker leka hobby psykologer. För vem som helst inser att du mår dåligt. du skriver det ju själv i bloggen? Att vara vuxen är att ta ansvar över sitt liv, för ens eget liv påverkar också andras. Om du blir så provocerad för att folk säger att du kanske borde prata med någon är det ännu ett tecken på att du borde göra det. Lycka till!

  Reply
 10. F februari 3, 2018 at 5:33 f m

  Skit i dem.. de är töntar utan liv som spenderar sina miserabla liv och fritid genom att kommentera på en ung tjejs blogg för att försöka trycka ned dig och andra för att de själva mår så grunddåligt i sig själva..

  Reply
 11. agnes februari 3, 2018 at 8:43 f m

  helt ok att du biter ifrån! bra att åka hem till syskon o vardagstjat tror Lance mamma längtar ihjäl sig;)):))

  Reply
 12. Josefin februari 3, 2018 at 9:58 f m

  1. Börja med att bete dig som den vuxna kvinna du faktiskt är. (Jo, du är faktiskt det) Med andra ord: Det är HÖG tid att växa upp nu.
  2. Dejta män i din egen ålder. Inte tonårspojkar.
  3. Skaffa dig en utbildning och ett jobb.
  4. Lär dig att uttrycka dig ordentligt, både i tal och skrift. Ingen (förutom tonårspojkar) gillar vuxna som beter sig som en tonåring. Det är bara patetiskt.
  5. Lär dig att vara singel. Tragiskt att behöva ha en pojkvän hela tiden och att inte kunna vara ensam.
  6. Gå till en psykolog. Du har mycket att ta tag i för att bli en hel människa som är trygg i sig själv. Tro mig!det behöver man inte vara psykolog för att se….

  Reply
  1. Mel februari 3, 2018 at 3:10 e m

   Sköt ditt liv du så sköter Paulina sitt. Eller blir ditt liv bättre om hon gör alla dessa punkter?
   Och äldre killar betyder inte bättre förhållande.. mitt ex var nästan 30 som mig och betedde sig som 15 och var otrogen konstant.
   Är det nått som är patetiskt är det människor som säger till andra hur dom ska leva och tror sig veta allt, speciellt om dom inte ens känner personen i fråga.

   Reply
 13. Josefin februari 6, 2018 at 5:08 e m

  Tack detsamma, Mel (haha)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *