This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Mia

    Jupp, haft 3:an i några år nu. Gick på 2.200 på nätet. :p Skitbra i sovrummet eftersom den går att dimma vilket innebär att man kan ha den på när man sover eller som stämningsljus, när man städar och vill se ALLT eller bara som mejkspegel. Dock hamnar man en bit ifrån så den mest funktionella är ändå de mindre med belysning i, de runda. Som komplement då.

  • Emilie

    Testar här istället eftersom du ej svarar på Instagram. Jag vill att du tar bort inläggen där du anklagar mig för att vara falsksanning. Det är pinsamt eftersom det syns när man googlar på mitt namn. Det är något jag har fått dras med i flera år, egentligen borde jag ha polisanmält dig för längesen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *