NÅGOT SOM ALLA TJEJR BORDE HA HEMMA

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

(Visited 23 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Mia februari 24, 2018 at 8:29 e m

    Jupp, haft 3:an i några år nu. Gick på 2.200 på nätet. :p Skitbra i sovrummet eftersom den går att dimma vilket innebär att man kan ha den på när man sover eller som stämningsljus, när man städar och vill se ALLT eller bara som mejkspegel. Dock hamnar man en bit ifrån så den mest funktionella är ändå de mindre med belysning i, de runda. Som komplement då.

    Reply
  2. Emilie februari 25, 2018 at 11:15 f m

    Testar här istället eftersom du ej svarar på Instagram. Jag vill att du tar bort inläggen där du anklagar mig för att vara falsksanning. Det är pinsamt eftersom det syns när man googlar på mitt namn. Det är något jag har fått dras med i flera år, egentligen borde jag ha polisanmält dig för längesen.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *