SKAPA DIN KARRIÄR UTOMLANDS

GÄSTBLOGGAR!
Är du trött på Sverige? Vill du skapa dig en karriär utomlands? Då har jag det perfekta jobbet för just dig!
Som digital croupier på Luqa i Malta kommer du att arbeta på ett världsledande techbolag inom videostreamad live Casino. Ditt jobb är väldigt flexibelt, och dessutom väldigt roligt. Ingen dag är den andra lik. Nu tror du säkert att det är ett vanligt kontor du ska gå till varje dag, men det är bättre än så. Du kommer befinna dig i en STUDIO, så ditt främsta arbetsverktyg kommer vara att kommunicera med andra via en livestreamings tjänst och dina arbetstider är väldigt flexibla.
Jobbet är inte enformigt, Vet ni varför? Jo för vi vill att DU ska uppleva allt vad Malta har att erbjuda, detta kommer bli en upplevelse DU sent kommer glömma! Ta med dig en vän och starta din nya karriär! utvecklings möjligheterna är stora.

VI ERBJUDER
-Attraktiv lön
-Lönebonus vid god presentation
-2 veckors branschledande utbildning
-Flexibla arbetstider som passar dig
-Gratis gym
-Regelbundna aktiviteter och evenemang

OJ JAG HÖLL PÅ ATT glömma det bästa, vi står för din flygbiljett.Vi står för ditt boende i tre hela veckor, din bekvämlighet och din säkerhet kommer först, under dessa tre veckor kommer du ha hunnit skaffa en massa vänner, och även blivit tillräckligt bekväm för att kunna stå på dina egna ben, kom ihåg att du inte är ensam, dina kollegor har sökt jobbet precis som du.Packa redan din väska! För jag väntar på din ansökan! Skicka gärna in ditt CV och ditt personliga brev till [email protected] <3

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *