Snyggt brun!

Inlägget är inte ett samarbete! Utan min vän som skapat denna. Och jag använder den flitigt så ville tipsa om den!

Nu under vinterhalvåret(när jag är i Sverige) så blir jag ju som alla andra väldigt blek 🙄 så att bada i spraytan och brun utan sol är vardag. Men jag tycker att det kan vara svårt att få till i ansiktet eller att det alltid försvinner fortare från ansiktet. Så jag använder mig av tanrevel för att hålla brännan i ansiktet! Det går fort. Den är kladdfri och man får en jämn bränna!

– tar bara 2 minuter för att få en naturlig bränna och slippa att använda smink.

– Den luktar gott!

– Färgerna ser helt naturliga ut! Jag har även en rabattkod till er, om ni uppger Paulina15 när ni handlar så får ni 15% rabatt! 🙂 vill ni veta mer eller handla så gå in och läs mer hos tanrevel.se

(Jag använder färgen medium)

Innan

Efter

Gå in här för att handla(länk)

(Visited 267 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Alinan februari 20, 2018 at 1:09 e m

  skitsnyggt! och det är du med 🙂 puss!

  Reply
 2. Anna februari 25, 2018 at 6:30 f m

  Hej! När man kollar videon på deras hemsida ser det ut som ett ”moln” med pigment som man sprayar i ansiktet, en tanke som slog mig var om det lägger sig på kläderna efter man sprayat? Eller om allt sätter sig i ansiktet? ☺️
  Ha en fin dag!
  /Anna

  Reply
 3. Sanna februari 27, 2018 at 11:46 e m

  Jag totalälskar tröjan du har på dig!!!! Sjukt snygg! Vilket märke och vart kan jag få tag på en likadan?😍

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *