Snyggt brun!

Inlägget är inte ett samarbete! Utan min vän som skapat denna. Och jag använder den flitigt så ville tipsa om den!

Nu under vinterhalvåret(när jag är i Sverige) så blir jag ju som alla andra väldigt blek 🙄 så att bada i spraytan och brun utan sol är vardag. Men jag tycker att det kan vara svårt att få till i ansiktet eller att det alltid försvinner fortare från ansiktet. Så jag använder mig av tanrevel för att hålla brännan i ansiktet! Det går fort. Den är kladdfri och man får en jämn bränna!

– tar bara 2 minuter för att få en naturlig bränna och slippa att använda smink.

– Den luktar gott!

– Färgerna ser helt naturliga ut! Jag har även en rabattkod till er, om ni uppger Paulina15 när ni handlar så får ni 15% rabatt! 🙂 vill ni veta mer eller handla så gå in och läs mer hos tanrevel.se

(Jag använder färgen medium)

Innan

Efter

Gå in här för att handla(länk)

Posted in: TIps
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *