BOOST TILL MIG SJÄLV

Alltså jag har bloggat i snart 10 år. Och mina läsare är 20 år och uppåt i snitt, delvis VUXNA MÄNNISKOR. JAG HAR aldrig någonsin fått såhär mycket elaka rent ut sagt vidriga kommentarer. Jag hade förstått om 14åringarna för 10 år sedan skulle kunna skriva dem kommentarerna jag får. Och nej, det gör inte ont när jag får dem kommentarerna och jag tänker mer ”vart fan har internet kommit med vuxna människor som tycker på riktigt och känner att det är okej att skriva så till en annan människa”

Okej vi kan ta det såhär. När ni kallar mig ”trasig” ”outbildad” ”dålig på att skriva” ”vad tillför du till världen” ”vad tänkte du dig när du knullade i TV och inte trodde det skulle ge dig konsekvenser” ”jag skulle aldrig kunna dejta någon som dig” OSV listan kan göras LÅNG med elaka kommentarer som jag får VARJE DAG.

Okej, jag hade det jätte jobbigt i skolan, jag kunde inte koncentrera mig alls. (Trots det hade jag en grym uppväxt och föräldrar som gjorde allt för mig). Så att plugga var tyvärr inget alternativ. Men när ni nu skriver ”outbildade människa”, betyder det att DU som skrivit ser ner på människorna som tar betalat för  kläder/mat av  dig i butiken? För det gör inte jag. Man är inte misslyckad för att man inte har en utbildning, eller för att man har ett vanligt jobb. Skolan och böcker är inte för alla men vissa lyckats GRYMT bra en då utan utbildning. Så det är VÄL JÄTTEBRA för mig att min blogg gick bra och funkar. När jag var 18 år så tjänade jag 339 700 tusen kronor på min blogg. År 2015 drog jag in 800 tusen kronor på att bara vara jag. Det här året så har jag tjänat 449 798  kronor. Vilket jag tycker är ganska bra för att vara 24 år gammal och ”outbildad”. Och det har jag gjort HELT SJÄLV. Och nu tänker ni ”sen då”. Jag har ganska stora planer där allt kommer att förverkligas efter sommaren. Jag och pappa ska öppna bolag som kommer att drivas från Thailand, men allt det där kan vi ta senare.

Jag ”äger” alltså har 2 st förstahandskontrakt på söder i Stocholm. Jag kan jobba var ifrån jag vill i världen. Jag är generös, jag är kärleksfull och jag bloggar inte för att jag vill ”förändra folks syn på klimatförändringar” utan för att jag själv tycker att det är kul och det är min hobby. Jag gör allt för mina vänner. Och vet ni om en sak. Ibland så felar jag, ibland så mår jag dåligt. Relationer spricker. Men jag är inte trasig inombords på det sättet. Det kallas för LIVET. Och bara för att jag vill resa för att byta miljö för att jag inte går helt oberörd efter allt från min förra pojkvän så är jag destruktiv för att jag gillar att sola och bada och FÖR att jag kan åka iväg vart jag vill?

Absolut så finns det vissa dagar, speciellt direkt efter mitt och Ls uppbrott så började jag tänka ”det kanske är sant”. Men nej, ibland så måste jag nypa mig själv i armen och ge mig själv en örfil för att påminna mig själv om att jag är grym på så många sätt. Dock så vet jag att jag inte är  perfekt. Och att det finns människor som ser bättre ut, tjänar mer än vad jag gör. Men så är livet. Jag orkar inte hela tiden sträva efter att bli SÅ mycket bättre och ”störst” utan jag är faktiskt GANSKA nöjd med mig själv.

(Visited 133 times, 1 visits today)

49 Comments

 1. Sarah mars 10, 2018 at 3:37 e m

  Vart är kläderna köpta? Så fina 🙂

  Reply
 2. Sandra mars 10, 2018 at 3:45 e m

  hemskt hur mycket näthat det finns 🙁 kämpa på paow!

  Reply
 3. Blondie mars 10, 2018 at 4:14 e m

  Bra inlägg Paulina. Mår illa av att se VUXNA människors skadeglädje över att du och Lance gjorde slut. Äckligt är vad det är!

  Reply
 4. Reggi mars 10, 2018 at 4:20 e m

  ❤❤❤💪

  Reply
 5. Per mars 10, 2018 at 4:29 e m

  BRAVO !
  Du är inte bäst, men du är bra. Misstag gör vi alla och du är inte ensam med överstor byst, feltänkta tatueringar mm. Snygg är du trots de misstagen. Din största fördel är att du är (snål?) smålänning.

  Intelligens och kunskap är inte samma sak. Kunskap kan lagras i en dator och sökas på nätet. Det kan man inte med intelligens. I livet är det inte betygen som räknas utan resultatet och det verkar du ha lyckats med trots tillfälliga hjärtesorger.
  Lycka till i fortsättningen, men sluta med att skriva DEM i stället för DE, det är så irriterande.

  Det är bra att du intresserar dig för ”Klimatförändringar”. Någon har skrivit om hur politik och klimatförändringar hänger ihop på ett lätt begripligt sätt. Du hittar det på följande länk.
  http://www.tjust.com/2018/klimat/ingridbonde.pdf

  Här får WWF med sina hjärtknipande isbjörnar och avskyvärda tiggeri en känga.
  http://www.tjust.com/2018/klimat/icebear.pdf

  Men en liten eftertanke, är det inte tack vare dina ’haters’ som du lyckats så bra. Det är samspelet mellan dig och dem (oj, nu använde jag det ordet) som bär upp bloggen.

  Reply
  1. T.G mars 11, 2018 at 11:20 f m

   Snål? LOL! Talar du om dig själv eller? Pau har lagt hur mycket pengar som helst på andra samt sig själv, resor och blaha. Har du helt missat lyxfällan eller? Nejdu, du är ett troll, någon som skriver under ett annat pseduonym, för du kan bara inte vara sann ditt dumma spån.

   Reply
   1. Per mars 12, 2018 at 1:50 e m

    Hoppsan, där råkade visst jag också ut för en haters, sign T.G.

    Reply
 6. Linda mars 10, 2018 at 5:04 e m

  Hellre en fattig bostadslös tjej med självrespekten kvar än tvärtom!

  Reply
  1. Víctor mars 10, 2018 at 5:34 e m

   Du är så jäkla knäpp i ditt huvud du läser hennes blogg och så förnedrar du henne. Du är bara så jäkla svartsjuk på henne😊

   Reply
   1. T.G mars 11, 2018 at 11:21 f m

    Word! Detta handlar om ren avund för att P har det de flesta tjejer vill åt, nämligen pengar att göra vad man vill för. Fakking groteskt, detta! SPYR på sådana brudar!

    Reply
 7. Mia Lind mars 10, 2018 at 5:10 e m

  Bra inlägg! Dock har jag inte sett något negativt den senaste tiden?
  Kram

  Svar: godkänner dem inte, kram

  Reply
 8. Lovisa mars 10, 2018 at 5:18 e m

  Men gud vad kul att ha bolag i thailand! Själv flyttar jag snart till Bangkok med min thaikille och älskar landet. Blir så spännande att se vad de ska vara för kul ni kommer hitta på! Spännande! All lycka till med bolaget

  Reply
 9. Sara - Aldrig mer över 100kg mars 10, 2018 at 5:26 e m

  Usch, detta näthat är bara så himlans tragiskt!! Ta hand om dig <3

  I min blogg skriver jag om min viktresa, familjelivet och vardagen med alla problem som ptsd, dysmorfofobi osv bjuder på.
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

  Reply
 10. Angelica mars 10, 2018 at 5:27 e m

  Bra skrivet Paulina!
  Det är precis så det är, – livet alltså!
  All lycka till Dig med allt Du företar Dig❤️

  Reply
 11. Víctor mars 10, 2018 at 5:35 e m

  Du är grymast massor av kramar av eva från spanin❤❤❤

  Reply
 12. Anonym mars 10, 2018 at 5:36 e m

  Fast det är ju tyvärr såna här inlägg som gör att du dumförklaras … Rätta mej om jag har fel men det känns som att du tror att utbildning handlar om att tjäna pengar ? är det detta du tror så tycker jag att du ska läsa in dej på hur världens mäktigaste familjer ställer sej till sina barns utbildning ! ? Du ska nog ta och kolla upp vad som gör människor framgångsrika och lyckade i mer än några år ! Och det är faktiskt inte att posera halvnaken på Instagram och bete sej som en väldigt osäker fjortonåring , All lycka till önskar jag dej .

  Reply
  1. Sabina D mars 10, 2018 at 6:19 e m

   Exakt. Håller med till 100 %

   Reply
  2. Therese mars 10, 2018 at 9:40 e m

   Du kanske borde läsa på/ utbilda dig?
   Då kanske du skulle inse att de båda begrepp du lägger fram för att trycka ner Paulina. Alltså ”framgångsrik” och ”lycka” endast beskriver den enskildes subjektiva upplevelse av tillvaron. Du kan aldrig bestämma huruvida någon är framgångsrik och/eller lyckad. Du kan endast utgå från din egen vy.
   Och din verkar ganska trång och liten vilket förklarar ditt behov av att behöva döma, stämpla andra och trycka ned över internet.

   Reply
  3. Therese mars 10, 2018 at 9:42 e m

   PS. All lycka till dig!

   Reply
   1. Gina mars 11, 2018 at 11:26 f m

    Fukn WORD! Otroligt vilka AS som finns därute.

    Reply
 13. Amanda Svanborg mars 10, 2018 at 5:37 e m

  Du är grym! Vill bara säga skit i alla idioter där ute men har själv aldrig varit med om näthat så kan inte relatera men hoppas du vet att du är en underbar människa som förtjänar världen och lite därtill!

  Reply
 14. Per mars 10, 2018 at 5:59 e m

  ”Du ska nog ta och kolla upp …”
  Det är möjligt, men det underlättar och är en bra början.
  .

  Reply
 15. Anonym mars 10, 2018 at 6:14 e m

  Vad har de som jobbar i butik med detta och utbildning att göra ? vet du hur många som finansierar sina studier samt får livserfarenhet av just detta ?

  Reply
 16. Klara mars 10, 2018 at 6:57 e m

  Det är ju hatarna som gör att denna blogg går runt.
  Många provoceras av mycket.
  Hoppas det går bra med bolagen i Thailand.

  Reply
 17. Marie mars 10, 2018 at 7:13 e m

  Jag blir så ledsen när jag ser näthat och när folk skriver saker som ”outbildad” osv.
  Det är såna människor som ser ner på andra för vad de arbetar med. Hur skulle världen se ut utan fotomodeller, skådespelare, hemtjänst personal, städare, handels personal?
  Alla yrken som inte kräver utbildning. Som modell och skådespelare hänger man också ut sig och posar som tidigare kommentarer skrev.
  Skärp er. Alla är vi bara människor och lika värda och vi borde behandla varandra med respekt.

  Reply
 18. Angelica mars 10, 2018 at 7:31 e m

  I min värld är man framgångsrik om man känner sig lycklig och nöjd. Spelar absolut ingen roll vilket jobb man har eller hur många år man har gått i skolan. Jag hejar på dig i både med och motgång ❤️

  Reply
  1. Caroline mars 12, 2018 at 1:24 e m

   Kunde inte skrivit det bättre själv. Håller fullständigt med dig! ❤️

   Reply
 19. Josefine mars 10, 2018 at 7:48 e m

  Fattar inte varför folk som stör sig läser. Dom borde lägga tiden på något som gör dom glad istället för jag kan inte tänka mig att man blir glad av att skriva nedlåtande kommentarer.

  Reply
 20. Malin mars 10, 2018 at 9:28 e m

  Sänder en kram till dig 🙂 du är grym Paulina <3

  Reply
 21. Carro mars 10, 2018 at 9:45 e m

  Du är bäst paulina! Har läst din blogg sen dag 1, är 29 år idag och din blogg är den enda jag faktiskt läser texterna, älskar din ärlighet och ditt sätt att uttrycka dig. Kämpa på! Du vinner över neggo människorna alla dagar i veckan ♡

  Reply
 22. Jess mars 10, 2018 at 9:45 e m

  Wow. Skolan var inte för dig, vet du hur många som har koncentrations problem men löser det, det finns adhd medicin, hjälp att få osv.
  Du kan väl inte tro att vi ska tycka du är så smart och framgångsrik av detta inlägg? Du har tjänat pengar på att förnedra dig själv och den dagen folk tröttnar på dig o din blogg, vad gör du då? Du kommer aaldrig kunna skaffa en karriär av att inte ens gått ut nian och JA man märker att du inte gått i skolan av hur/vad du skriver. Wow, du har supit, knullat, kan inte ha en reaktion pga ditt förflutna, sover hela dagarna, gör lite reklam på din blogg och tjänar pengar? Är det något att vara stolt över? De som jobbar i butik pluggar oftast till att bli något, men du tycker att så länge man tjänar pengar så är det lugnt? Även om man har 0 självrespekt kvar? Nepp, är inte ett dugg avundsjuk på dig. Snarare tvärtom och jag tror även att dina ändra läsare som följt dig hela vägen försöker hjälpa dig. För du skriker ostabil.
  Du är 24 bast, lever fortfarande på att blogga, tycker det är coolt att vara med i reality shower o ha sex framför svenska folket, super bort sina känslor, sover hela dagarna, tattuerat in en killes namn efter 6 mån. Det är INTE framgångsrik. Framgångsrik är någon som pluggar o jobbar hårt för att göra/bli det dem vill, tjäna pengar på ett respektfullt sätt. Absolut vem som helst kan vika ut sig i tv och tjäna penga.

  Reply
  1. E mars 12, 2018 at 6:16 f m

   Du kan inte sätta folk emot varandra. Att vissa har koncentrationssvårigheter och klarar sig är en helt annan grupp i jämförelse med den grupp som har det och inte klarar sig. Det är helt ologiskt att sätta så pass olika grupper emot vara dra. Att ena med grov adhd klarar en utbildning betyder inte att den andra med grov adhd gör det.
   Och det största fel vi gör är att tro att man inte kan något för att man inte är utbildad på papper. Praktiken är minst lika viktig.
   Man är inte osmart för att skola gick åt helvete. Hela läroplanen i skolan är inte för allas fördel heller. Paulina har egenskaper utifrån praktiken. Att träffa mycket människor en än stor del till lärandet. Även om det är på klubben eller biblioteket. Grundkunskapen har egentligen varenda människa och det är inget vi har lärt oss i skolan utan det har vi lärt oss själva i samhället. Så att se ner på en person som inte har utbildning eller ha som argumenten att ”finna många som har det svårt som klarar det” är absurt. Då alla människor lär sig olika.
   Det största misstaget vi som människor gör att att tro att utbildning är viktigt när i själva verket praktiken och egen upplevelse är lika viktigt. En läkare behöver kunskap ifrån andra läkare (samt behörighet) men utan den fysiska (praktiska) kunskapen är personen ingenting.
   I kris kommer den informationen inte betyda någonting när någon person behöver denne läkare. Den med utbildning men mindre praktik får ställa sig åt sidan medan en person som inte har utbildning men kan hela praktiskt kommer få hjälpa personen. Förstår du vad jag syftar på? Inte att vi ska ha outbildade läkare men att en utbildning på papper inte behöver betyda ett shit och vi inte ska se ner på outbildade. Samt inte ställa grupper emot varandra.

   Reply
   1. Jess mars 13, 2018 at 9:57 f m

    😂😂

    Reply
  2. Veronica mars 12, 2018 at 9:03 e m

   Huvudet på spik!!

   Reply
 23. Jenny mars 10, 2018 at 11:20 e m

  Kramar i miljoner till dig💝💝💝

  Reply
 24. Naemi mars 11, 2018 at 5:08 f m

  Heja dig! Har läst din blogg sporadiskt av och till i många år. Jag är lite äldre än dig och vi har inte mycket gemensamt i vare sig intressen eller livssituation. Men ändå läser jag och imponeras av att du vågar göra det du vill! Kan tillägga att jag som AT läkare tjänar 418 000/ år så 449 748 är verkligen inte tokigt för att bara vara sig själv. Keep it up!

  Reply
  1. Isabelle mars 11, 2018 at 11:12 f m

   Gött för dig Naemi 😉

   Reply
   1. Anonym mars 11, 2018 at 12:52 e m

    Intressant att det för vissa inte räcker att vara nedlåtande mot blogginnehavaren utan man måste ge sig på de som kommenterar också ✌️

    Reply
 25. Gina mars 11, 2018 at 11:43 f m

  Pau,

  Vad det handlar om härinne är avund. Du har det tjejer vill ha: Pengar att vara fria att göra vad de vill för. Att det svider rejält i dem att se att du har det, är var jag tror felet ligger.

  Med den inkomsten OCH flera andra bolag på G, är man fri att leva hur man vill och det är där det sticker i ögonen på dem.

  Tvivla ALDRIG på att hatarna har rätt, detta är sjuka individer fulla av svart hat i sina hjärtan liksom det står om i bibeln, 2 Tim 3, om människorna i de sista dagarna. Läs stycket om och om igen för det stämmer, Pao. Troende eller ej ska du se att bibeln har rätt i detta stycke.

  Vad som är än mer skrämmande är att deras hat inte tycks ha några gränser. Att vad man än gör eller säger så hatar de en ändå. Jag skulle kalla dessa människor sjuka, då en frisk välmående människa som ser en annan som lyckats i livet, gläds när det går bra för lé fellow man.

  Så nej, dessa människor har inga gränser och hyser inget annat än hat i sina hjärtan.

  Reply
  1. Jess mars 13, 2018 at 10:03 f m

   Jag har ett bra jobb och tjärnar bra pengar och trivs väldigt bra med mitt liv, inte ett dugg avundsjuk. Vad är pengar när man förlorat all sin självrespekt? Min utbildning kan ta mig runt hela livet, var får Paow sina pengar från när folk tröttnat på hennes blogg? Knulla lite mer i tv o tjäna några slantar till? Får snarare ångest av att läsa om hennes kaos liv, gött med pengar men det tjänar en hellre på ett värdigt sätt. Alla som skriver elaka saker är tvärtemot avundsjuka, believe me. Jag ser upp till tjejer med livsmotivation, respekt, självdistans etc. Inte en liten white tradh fjortis.

   Reply
 26. Gina mars 11, 2018 at 11:44 f m

  Ps. Fel, att hatarna har fel, menade jag. :p

  Reply
 27. Pia mars 11, 2018 at 2:08 e m

  grymt skrivet!

  Reply
 28. Raven mars 11, 2018 at 3:51 e m

  Hey Paow.

  Brukar aldrig kommentera blogginlägg. Det här är nog första gången.

  Dock har jag kommenterat på din instagram en gång när någon anonymt klev in och gjorde precis vad ditt inlägg handlar om.

  Jag känner igen mig dig, personers åsikter, från folk jag inte känner när man är i en offentlig bransch.

  Nummer ETT!
  Absolut viktigast av allt.
  TA INTE åt dej av dessa nedtryckande kommentarer.
  Som du skriver du är bra som du är.
  Du ska inte ens behöva hävda dej om vad du åstadkommit eller vad tjänar.
  Du är bra som du är.

  Varenda en som slänger ur sig kommentarer och åsikter utan eftertanke känner inte dej, eller någon i din närhet.
  Dessa personer slänger ur sig sin egen osäkerhet, trycker ner dig och antagligen flera andra, för att hävda sig.
  Och gör det dessutom anonymt.
  Gömd bakom en skärm och en pseudonym.
  Patetiskt.

  Fortsätt var som du är.

  Och våga vara ledsen.

  Kram / Raven

  Reply
 29. Anonym mars 11, 2018 at 4:28 e m

  Du skriver alltid sån här smörja som ska låta ”moget” och ”bra” när du är full. Du tror du tänker till men där spriten går in går vettet ut.

  Reply
 30. Emelie mars 11, 2018 at 4:59 e m

  Kommentar angående utbildning: bara för att man är utbildad på papper så betyder det egentligen ingenting. Det som betyder något är hur man använder det man lärt sig. Många utbildad sig för att sedan inte alls jobba inom det ämnet eller ens diskutera något från kurserna. Är man då outbildad? I grunden inte på papper men i praktiken ja. En person som inte har en full utbildning KAN faktiskt jobba sig uppåt och faktiskt kunna mer både kunskapsmässigt och praktikmässigt. Det blir vad man gör det till. Man ska inte ta någon för givet bara för att de har utbildning eller inte. En utbildning behöver inte ge någonting om man inte är engagerad och då sitter man där som om man ändå är outbildad. Tror inte ett dugg på att man inte kan, man inte vill, man inte lyckats för att man inte har en full utbildning eller 100 procentig skolgång överlag. Tack för mig.

  Reply
 31. Natalie mars 13, 2018 at 9:32 e m

  Du är king, tycker jag 👸🏼

  Reply
 32. Ullis mars 16, 2018 at 12:52 e m

  Lite märkligt då att PAOW.se gick i konkurs…

  Reply
 33. Hannah mars 18, 2018 at 1:48 f m

  Du var med i lyxfällan? Kanske fick du betalt för att vara med där. Kämpa på. Jag tror på dig.

  Reply
 34. Sandra mars 21, 2018 at 3:30 e m

  Kan du inte visa hur du lockar ditt hår? Eller har du redan någon video på det?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *