Saker ni kanske inte vet om mig.

Jag ogillar att ta i toalettpapper, tycker det känns strävt och ryser i hela kroppen.

Jag brukar flytta sniglar från vägen så att dom inte ska bli överkörda.

Jag hostar alltid om jag går bakom en tjej på kvällen så att hon inte ska tro att jag är en våldtäktsman.

Första gången jag drack alkohol var jag 15.

Jag har haft kaninuppfödning hemma.

Min favoritmat är råbiff 🙁

Jag har flyttat 24 gånger i mitt liv.

Jag har en katt som heter Maddiken som är 17år.

Mitt största komplex om mitt utseende är mina tänder. Ångrar att jag inte skötte min tandstälning bättre ;(

Jag önskar att jag åt mer veganskt än vad jag gör.

Jag har lagt 10.000kr på Uber eats på en månad.

Jag ramlar minst än gång om dagen.

Jag kan inte äta utan att spilla, har aldrig hänt.

Jag tänker inte innan jag pratar ).

Jag gick aldrig klart 9:an 

Jag har vart i spanien sammanlagt i 3 år av mitt liv.

Jag blev tillfrågade att vara med i Paradise hotell i år igen. Men tackade nej för att jag gick in i en relation precis då tyvärr. Hade jag INTE haft en relation då hade jag tackat ja.

 

(Visited 109 times, 1 visits today)

28 Comments

 1. Sabina D mars 10, 2018 at 6:27 e m

  Vet inte om jag ska skratta eller gråta, Paulina….Du är så fruktansvärt omogen, som en fjortis, i dina resonemang. Hade jag varit dina föräldrar hade jag SKÄMTS över en misslyckade uppfostran.
  Att inte ens ha klarat att gå ut grundskolan….det är verkligen inget att skryta över. Ha sex i tv, supa och bete sig som du gör, är inte meriterande. Särskilt i te när man ändå är sp pass gammal som du är. Men du är inget annat än en bortskämd 90- talister, helt utan vare sig utbildningen ler tala g. Annat än att klä av dig naken i en blogg och att knulla i tv. Du är en sorglig figur.

  Reply
  1. E mars 10, 2018 at 6:33 e m

   Människovärdet sitter inte i hur många man knullat med eller om man är utbildad eller ej. Känns so om den här kommentaren bara syftar att få P att må dåligt. Jag hoppas att det inte lyckades.

   Reply
   1. Lama mars 11, 2018 at 10:33 f m

    Håller med. Snacka om att missförstå! P satte ut detta för att vi ska lära känna henne, inte för att skryta. Börjar undra om det är Lance som skriver så elakt, i ren svartsjuka? Hmm..

    Reply
  2. Lelo mars 10, 2018 at 7:01 e m

   Om man vänder på det så kan man ju säga att det inte är alla som vågar vara sig själva och knulla i tv och visa sig i fina underkläder på en blogg. Vad spelar det för roll sånt händer hela tiden överallt bara för det är tv så får folk moralpanik. Få inte panik nu men folk kommer gå i underkläder dricka och ha sex även denna helgen 😂 så gråt inte blod nu sånt här sker varje dag

   Reply
  3. Víctor mars 10, 2018 at 7:06 e m

   Du sabina läser paows blogg och kritiserar henne. Att hon är halv naken på instagram, skärp dig!!!! Alla är halv nakna nu förr tiden, du är bara avundsjuk som inte har hennes kropp. Att du ens skämmer ut dig och skriver massa skit, du borde skämmas. Vi lever 2018!!! Alla har olika liv och vi alla har växt upp på olika sätt. Det kanske hända paow något och kunde inte gå ut 9!!!! Paow du är grymast❤ kram eva

   Reply
   1. Sabina D mars 10, 2018 at 7:17 e m

    Haha ok..Men jag skäms inte det minsta. Paulina och ni som försvarar henne borde….Over & out

    Reply
    1. Víctor mars 10, 2018 at 8:21 e m

     Men vet du vad sluta då läsa hennes blogg och skaffa dig ett liv😍

     Reply
     1. Lama mars 11, 2018 at 10:34 f m

      Haha, WOOORD! Fuck off, Sabrina.

  4. Jess mars 11, 2018 at 9:22 f m

   Klart som fan en välutbildad, självständig, motiverad kvinna får mer respekt än en liten fjortis som som hänger ut sig på nätet och knullar i tv. Det handlar inte om att vara sig själv p ”våga” göra det man vill, det handlar om självrespekt 😂

   Reply
   1. Nemo mars 12, 2018 at 9:49 f m

    Och hur mycket självrespekt har du när du ser dig själv i spegeln när du trycker ner andra tjejer Jess? Varför bryr du dig om någon annans livsval? Det säger mer om dig än Paow.

    Reply
 2. Annica mars 10, 2018 at 6:41 e m

  Paulina är som tur är bättre människa än vad Sabina D räknar upp. Man kan vara en underbar människa trots att man inte gått klart grundskolan. Man kan vara en otroligt smart människa trots det. Och Paulina mådde inte bra i grundskolan – pga rådande omständigheter, vilket gjorde att det blev som det blev. Inte hennes fel med andra ord.

  Kram Paow, hoppas att du mår bra, trots heartbreaken.

  Reply
 3. Sabina D mars 10, 2018 at 6:44 e m

  Självklart kan man det. Paulina hör dessvärre inte till dem

  Reply
 4. Therese mars 10, 2018 at 6:54 e m

  Sabina om du nu känner sådant agg mot Paulina, så undrar jag varför du är inne på hennes blogg?

  Reply
 5. Maria mars 10, 2018 at 7:04 e m

  Jag bär också sniglar över vägen. Min katt blev 18 år och skulle behöva henne nu för jag är dålig. Jag hatar att känna trä typ en glasspinne mot tänderna. Älskar solen. Tänk att varit född i Spanien. Vi har för långa vintrar. Bästa jag vet är varmt väder och djur och katter och snälla människor. Kram.

  Reply
 6. Víctor mars 10, 2018 at 7:10 e m

  Och förresten är jag 37 år gammal och två barns mamma till två enäggstvillingar och jag bor i spanien och läser alltid alltid din blogg. Du är grym❤ kram eva

  Reply
 7. Josefine mars 10, 2018 at 7:45 e m

  Sätt in tandställning igen! 😊

  Reply
 8. Helena mars 10, 2018 at 9:53 e m

  Dåligt att folk skriver så negativa saker om dig ta inte åt dig även om det är svårt. Du är bättre än dom jag vill ge dig min styrka. Jag skickar 1000 kramar till dig <3 du inspirerar mig jag hoppas du mår bättre snart har läst din blogg senaste tiden. Vad mysigt med 🐰 uppfödning jag har 1 kanin och 2 katter jag och sambon.

  Reply
 9. Celine mars 11, 2018 at 6:59 f m

  Du är riktigt fin Paulina, Har du aldrig funderat på att ta bort tatueringarna? Då skulle du kunna jobba som model för ngt high end märke 🙂

  Reply
 10. Lama mars 11, 2018 at 10:38 f m

  Det är sen Hugo du stört dig på dina tänder och nu med uppbrytet från Lance kommer sådant fram igen för att du känner dig ratad och osäker men dina tänder är fina, inget fel på dem.

  However så funderar jag på om det kan vara så att du kanske kanske har aspergers? Har själv fått diagnosen och kände mig först hemsk och att det inte alls stämde men när det gått ett tag och fått smälta in och jag sett youtubevideor om tjejer med diagnosen där det yttrar sig på annat sätt hos kvinnor så undrar jag..Kanske, om du har det, förklarar det varför jag känner igen mig i dig. Många tjejer med as blir alternativare för att uttrycka hur annorlunda vi känner oss än gemene man.

  Nåja, jag vet inte..jag tycker iaf du är en jävligt bra tjej och att det är killarna som är nollor men men..

  Reply
 11. Anonym mars 11, 2018 at 5:45 e m

  Snart kommer det upp ett inlägg att ”Jag och Lance är ihop igen” blablabla. Sen får vi läsare åter igen vara med om deras elände och omogna förhållande. Efter det kommer det ”Nu är det slut för alltid”. Någon v efter det ”Vi är ett par….IGEN”…osv. Paow’s liv har alltid sett ut så. Inte dåligt att lyckats tjäna pengar på sitt psykiskt mående och trasiga liv. Nästan så man blir en aning bitter.

  Reply
  1. Anonym mars 12, 2018 at 4:59 e m

   Vems liv är det? Inte ditt.
   Paow väljer helt själv vad hon gör i sitt liv och vad som gör henne glad.
   Det är tragiskt att ser hur folk beter sig. Ni är så kränkande! Alla är lika värda hur dem än är, vad dem än gör osv. Folk bedömer så fort utan att har en tanke om andras känslor. Vi tjejer ska hålla ihop, inte dra ner varandra. Come on girls-bättre än så kan vi.

   All kärlek till dig Paow. Och du väljer precis hur du gör med dina förhållande och ditt liv.
   Kramar!!

   Reply
  2. Vexx mars 12, 2018 at 8:30 e m

   Ja. De flesta mår skit i världen idag så självklart känner folk igen sig i paow. Du låter hemskt oempatisk och jävligt elak.

   Reply
 12. Alexandra mars 11, 2018 at 7:23 e m

  Kan det inte vara dags att läsa upp betygen och gymnasiet? Då kan du läsa vidare sen om du vill.

  Reply
 13. Isabelle mars 12, 2018 at 2:38 f m

  Vissa gillar inte att Studera !!! . Jag har inte gått Gymnasiet heller .

  Reply
 14. Veronica mars 12, 2018 at 8:08 f m

  Skulle det vara vara bra? Gymnasiet är den lägsta utbildning du måste ha. Om du vill något med ditt liv, vill säga.

  Reply
 15. Lola mars 13, 2018 at 9:50 f m

  Hur känns det att ditt ex gör narr av dig på sin instastory angående det där med 10 lax, haha

  Reply
 16. E mars 14, 2018 at 12:57 e m

  VEGETARISKT. Inte veganskt, det är en livstil där du undviker allt från djur och inte en diet.
  Vegetarian = Äter ingenting från djur.

  Lakto-ovo-vegetarian = Äter inte kött, men mejerier och ägg.

  Ovo-vegetarian = Äter inte kött och inte mejerier, men äter ägg

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *