2 Comments

 1. anna mars 5, 2018 at 10:29 e m

  Kattis!!! fina!

  Reply
 2. meb mars 6, 2018 at 3:07 f m

  Okej, det var ju klart det inte skulle hålla med Lance iom hans unga ålder. Du är också ung, Paow. Du är en fin tjej som verkar ha ett varmt hjärta. Men du måste också få begå dina misstag, det är av dem man lär och blir vis.

  Jag tror en del av att du och Hugo aldrig gick vidare var att han var en familjekille medan du behövde gå ut och utforska världen. Man kan då inte vara låst i en relation utan måste få vara ute och se och uppleva. Du är en själ som verkar söka erfarenhet och lärdom, m.a.o. Känner igen detta då jag är likadan själv.

  Lance var och är än så länge, ett barn och lär sig också. Kanske möttes ni tillfälligt för att få lära av varann. Men en sak är säker: Du är en vacker stark kvinna, Pao. Du har andra saker som väntar dig.

  Kan ha varit så att efter Mattias och vad du gick genom med honom, var du känslomässigt uttorkad på kärlek och tydde dig till första bästa kille som visade dig lite kärlek. En farlig fälla, det där. Man måste egentligen vara hel för att gå in i en långvarig relation.

  Jag tycker du ska ge dig själv tid att läka efter både Mattias och nu uppbrottet från Lance. Läk såren, ligg inte och dejta inte utan bara ta reda på vem du är och vad du vill för dig själv till du känner att nu är det gamla borta.

  Sen detta med tro.. Jag är själv troende och har varit sedan barnsben och i denna värld är mitt hopp Gud. Han har satt upp regler för oss att efterleva för att skydda oss själva. Att inte begå otukt skyddar främst hjärtat från att binda sig vid en man som inte tänkt leva med en livet ut, dels mot sjukdomar, graviditeter och mycket annat som kan gå fel. Klandra inte Gud, P. Gud är fantastisk. Han vill vårt bästa. 🙂

  Och- Han ÄLSKAR dig så mycket!

  <3 Meb

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.