Mallis

Jag känner att jag får panik här hemma i Sverige. Det är inte längre kul att vara hemma och verkligen inte nu. Jag skulle ju egentligen flyttat till Marbella och var 100% redo för det. Eftersom att utgångsläget har ändrats lite så kommer jag att flytta till Mallorca istället. Jag älskar ju den ön. Och dessutom så får jag vara med och hjälpa till att styra upp Grabbarna Grus i Magaluf. Absolut så kanske jag har växt upp och slutat dansa på bardisken och att stå bakom baren, men jag har inte växt upp från att se andra människor glada. Att träffa nya människor, att umgås med mina gamla vänner som bor där nere. Och grabbarna grus klubben är ju faktiskt farligt rolig. Och att jag får komma och jobba där iår igen är superkul. Och den här gången få ta lite mer ansvar.

Nästan varje år jag har vart där så har jag alltid börjat dejta någon. Som det ändå aldrig blir bra med sen. Jag har ju vart där i 5 år i rad och 3 av åren så har jag dejtat. Men åren 2013&2015(även om jag var sjuk typ hela 2015 när jag var där så det kanske var därför). Så är det mina 2 absolut roligaste år där nere. För då har jag bara brytt mig om mig själv, umgåtts med vänner och inte alla fokuserat på killar. Och det är då jag vart som lyckligast. Det är nog dax att börja älska sig själv nu också. Min självkänsla är fortfarande låg då jag skyller allt på mig själv. Då ska man nog inte direkt kasta sig in i dejtinglivet.

Jag ska sola. Bada umgås med fina vänner och jobba hårt.

(Visited 79 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. sandra mars 5, 2018 at 2:40 e m

  vad kul! ska bli spännade att följa din resa!

  Reply
 2. ❤️ mars 5, 2018 at 3:25 e m

  Varför inte besöka de olika festorterna/krogarna/öarna för ungdomar utifrån att vara en journalist syfte och få med dig reklam i det? Journalist är ingen yrkesskyddad titel. Vem som helst kan profilera sig som journalist. Det är värt ett försök. Gör något smart nu och som gynnar din framtid. ❤️

  Reply
 3. Lisa mars 5, 2018 at 5:11 e m

  Du är grym paow ,känner igen så mycket av mig själv i dig. Jag tror på dig och låt ingen trycka ner dig! Kram.

  Reply
 4. Michaela mars 6, 2018 at 9:51 f m

  Skönt att ge sig ut och resa❤ Du kommer ha det kanon

  Reply
 5. Martina mars 7, 2018 at 5:51 f m

  Be inte om ursäkt. Krävs två för en tango. Ha så kul i Mallis!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *