Förlåt

Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårat förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort. För även om han känns äldre många gånger så får vi inte glömma att han aldrig vart i en seriös relation tidigare m. Och en grej till, alla verkar alltid tro att allt är mitt fel jämt. Att det är jag som är psyk, omogen och pinsam. Men alla som vart runt oss och sett allt så kan man säga att det inte är mig det har vart fel på den här gången. Bara för att jag vart i dåliga förhållanden tidigare så är det automatiskt Mig det är fel på. Men i det här förhållande så gav jag verkligen mitt allt. Det blev mitt heltids jobb att försöka göra honom nöjd, att han väldigt lätt blir sur på småsaker för att han legat och googlat saker om mitt tidigare liv, hur han ständigt visade mig bilder på andra killar på Instagram och frågat ”har ni legat” svarade jag nej så ljög jag osv och han kunde bli tyst i 3 dagar och inte ens röra mig för att han var tvungen att ”bearbeta det”. Och för vissa kanske det inte är konstigt.

Men jag klarar inte av när Lance blir tyst. Jag får panik, kan inte sova och tror alltid att det har kommit upp något eller att han sett något. Priset man fått ta när man levt i det offentliga livet så länge. Då blir jag extremt jobbig och frågar ”är det nåt”

15.0000 gånger tills han blir irriterad. Det blir bråk och jag säger dumma saker som han sen aldrig kan släppa och berättar dem grejerna jag sagt 3 gånger om dagen i 3 månader framåt. Jag ångrar mig och känner mig dålig. Och det var exat det som hände igen. Det är i princip Ls enda dåliga sida, att han aldrig kan släppa något. Men den här gången så lämnade han mig, som han gjort 10 gånger tidigare.Och man kan inte vara i ett förhållande där det är så. Det tråkiga med oss är att vi fortfarande älskar varandra så jävla mycket, och jag vet att vi båda vill vara med varandra. Men jag vet att det aldrig kommer att gå. Vi funkar inte, våra personligheter funkar inte ihop. Jag har för första gången fått veta hur det känns att ha ont i hjärtat, absolut så har jag känt sorg över ett break up tidigare. Men nu så gör det verkligen ont. Det värker av saknad sorg och allting och det känns som att det aldrig någonsin kommer att gå över. Hur slutar man älska någon? . Att jag gjorde tatueringen ångrar jag inte. Tyvärr så kan ni inte trycka på det när ni försöker vara elaka och taskiga ni som vet ALLT om mig och hur jag är bakom stängda dörrar. Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall.

Var snäll och fråga inte mer om det här. Och förlåt för att allt blivit så pinsamt.

(Visited 591 times, 1 visits today)

59 Comments

 1. Mari mars 5, 2018 at 7:18 f m

  Du ska inte behöva be om förlåtelse. Allt i ens dåtid plockas fram tyvärr, vissa kan strunta i det och andra ska envist rota fram allt. Era vägar korsas säkert igen och är ni då rätt för varandra så blir allt bra..

  Reply
 2. Sanna mars 5, 2018 at 7:52 f m

  Vad ledsamt att det tog slut igen i mellan er, förstår att en jobbig och tuff tid av saknad och sorg väntar. Men förhoppningsvis kommer du ut på andra sidan starkare och redo för att ta emot kärleken på nytt vart efter.

  Mitt bästa tips är att låta det få ta tid nu efteråt, och inte kasta dig in i ett nytt förhållande ”bara för att”. Utan låt dig själv ta tid att sörja, och sedan släppa det hela och gå vidare. Fokusera på andra saker som gör dig lycklig och får dig att må bra. Kanske jobb? Vänner? Någon hobby? Träning? Kanske något du tycker om att göra, men som du fick göra avkall på under er tid tillsammans.

  Lycka till Paulina, du kommer greja det här!

  Kram

  Reply
 3. Thilda mars 5, 2018 at 7:55 f m

  ❤❤

  Reply
 4. Nicole mars 5, 2018 at 8:21 f m

  Jag vet att det inte känns så nu men det kommer att bli bättre <3

  Reply
 5. Regina mars 5, 2018 at 8:46 f m

  Det är inte pinsamt det är helt normalt ska du veta. Svartsjuk är för att när man älskar någon så mycket att inte kan trender är sant så spökas svartsjuk in tyvärr. Ni var ju dreamcouple!

  Reply
 6. Sara - Viktresan från 117kg mars 5, 2018 at 8:49 f m

  Folk är alltid så otroligt snabba på att dömma. Jag hoppas att allt löser sig för dig på bästa sätt. Du förtjänar verkligen lycka och det kommer du att få ☺️💕

  Reply
 7. Cina mars 5, 2018 at 9:13 f m

  Reply
 8. Maria mars 5, 2018 at 9:47 f m

  Kanske du blev så nedtryckt av din fd att du nu försöker att allt ska vara jättebra? Men inte ok om han kollar upp dej och annat du skrev. Det är inte snällt. Tycker du ska vara singel ett bra tag och släppa detta med att träffa någon. Kram och kram till Madicken.

  Reply
 9. Johanna mars 5, 2018 at 10:00 f m

  Åh Paulina, har aldrig kommenterat förut, vet precis hur det är. Är in sånt förhållande nu när man blir utfryst i timmar, man triggar och det blir bråk. Men jag har hittat ett sätt att komma runt det, men det är fan inte lätt!
  Det kommer bli bättre, håll ut! <3

  Reply
 10. Emma mars 5, 2018 at 10:01 f m

  ❤️

  Reply
 11. ❤️ mars 5, 2018 at 10:03 f m

  Du ska såklart inte säga förlåt, i relationer så dyker det upp sidor hos båda som man ibland kan ha överseende med och ibland har man inte det, vilket kan bli tungroddat, som sedan leder till tjafs. Jag ser mina relationer som en lärdom och känslan av att älska och har älskat och har blivit älskad visar på att det förr eller senare dyker upp igen och att man inte är helt jävla värdelös. Det är inget fel på er, ni fixade det helt enkelt inte riktigt, vad man än vill skylla på i första skedet. Över tid kommer ni båda se det på ett annat sätt, mer objektivt. Du och Lance är inga dåliga personer bara för att det inte funkar för just er som ett par. Och vi lite äldre förstår att det aldrig bara är en person som står för allt skit. (Givetvis finns undantag). Jag Hoppas du håller kvar ditt nyktra år och tränar-för din egen skull. Hjärnan blir klarare och psyket mår bättre. För egen del drack jag vin för att göra livet lite enklare, trodde jag. Nu är det slut med det och ju stabilare man blir desto fler börja respektera en. Ta på dig ditt ansvar och så får Lance ta på sig sitt ansvar och framöver kan ni lättare kanske prata i framtiden då pajkastning lär utebli. Du gjorde si och du sa så, slutar sällan med goda resultat. En sak jag reagerade på som jag hoppas Lance mamma försöker prata med Lance om är att han kan vara tyst i flera dgr om det är något han inte är nöjd med. Det är (kan vara) ett ’passivt aggressivt’ beteende och kan uttrycka sig på olika sätt. Lance är så ung så han kon nog få ordning på det om man är uppmärksam. Finns mycket att läsa om det på nätet. Jag ska fortsätta följa dig och jag kan förnimma en del hos dig som jag tycker är intressant. Du har min mailadress om du vill prata eller undrar något. ❤️

  Reply
 12. Michaela mars 5, 2018 at 10:09 f m

  Om det nu skulle vara så att paulina har psykiska sjukdomar, är det fel att ha det menar du? Egentligen har ingen av oss med att göra hur paulina lever sitt liv, vem hon är tillsammans med, vem hon umgås med, om hon hattar och dattar i förhållanden. Hon väljer själv hur hon vill leva sitt liv och hon har valt att skriva ut allt ofentligt. Men ska de ge sig och andra rätten att sitta bakom en jävla skärm och tala om för henne vad hon ska göra med sitt liv och inte? Skulle du vilja att det var tusentals med människor som va på dig konstant? Låt Paulina leva sitt liv och hatta och datta i förhållanden. Det är hennes liv inte ditt.

  Reply
 13. L mars 5, 2018 at 10:21 f m

  Folk tänker så om dig eftersom du lägger ut numret online och ber folk ringa…

  Men oavsettx, jag vet känslan och jag vet känslan av att uppbrottet känns pinsamt. I slutändan har du lärt dig något om dig själv och om livet som du kan ta med dig framåt. Det är synd att man kan älska någon men ändå inte fungera. Gräv inte ner dig, fortsätt vara ditt bästa du 😊

  Reply
 14. Anna Geijer mars 5, 2018 at 10:22 f m

  Modigt och ärligt. All kärlek till dig

  Reply
 15. s mars 5, 2018 at 11:12 f m

  Det du beskriver är psykisk misshandel från hans sida:
  det är slutshaming att han inte kan ta att du haft sex med andra innan ni blev ihop (han absolut inget att göra med det och han kommer få problem i livet om han inte kan hantera att eventuella partners haft ett sexliv före de mötte honom) och det är en form för gaslighting att han fått dig att känna dig dålig för att han surat och att du sen ska få honom på gott humör och pleasa, och igen sen ’straffar’ dig med silent treatment och bråk när du försöker fråga hur det är.

  Jag önskar dig allt gott och att du aldrig mer tar skit från mansbebisar.

  Reply
  1. Karin mars 5, 2018 at 5:44 e m

   Exakt samma sak tänkte jag. Slutshaming är det han håller på med. Det är så jävla grisigt. Hade du samma jargong mot honom o kollade vilka han hade legat med? Jag tänker också på att du säger att du sen började ljuga för att passa upp på honom. Det kändes som om du gjorde samma sak med Mattias. För att du ska må bra tänker jag att d kan vara bra för dig att prata om detta med nån. Så att du tidigt kan märka om nån försöker kontrollera dig o att du inte duger nog för den du är..
   <3

   Reply
  2. Suss mars 5, 2018 at 8:17 e m

   Det där är psykisk misshandel och svartsjuka är ALDRIG romantiskt. Svartsjuka är grunden till så mycket ont. Och att googla grejer om den man är ihop med och sen använda det emot en… nej nej.. det beteendet är en form av våld. Psykiskt våld. Och alla som befinner sig i en sådan relation bör lämna genast. ALLA människor har ett förflutet. Det är inget att hänga upp sig på, det är ej normalt att göra det faktiskt.

   Reply
  3. EmmaL mars 6, 2018 at 7:39 f m

   Håller helt med!! Aldrig okej att behandla någon så oavsett ålder!!!

   Reply
 16. Anna mars 5, 2018 at 11:53 f m

  Tycker det är väldigt starkt av dig som offentlig person att dela med dig så mycket som du gör angående förhållande. Annars ser man ju på ”privata” personer när deras Av/På förhållande tar slut på Fb eller en tråkig quote på Insta eller snapchat men Du skriver verkligen av dig & det ska du ha mycket kredd för !

  Följt dig länge, väldigt länge & du bara växer i mina ögon hela tiden ! sen förstår man dig ofta för man själv varit i den sitsen eller något liknande !

  Stor Kram !

  Reply
 17. Emma mars 5, 2018 at 12:05 e m

  Hur känns det nu med tatueringen du gjorde för honom? Tänker du låta den vara kvar?

  Reply
  1. s mars 5, 2018 at 12:08 e m

   Läste du inlägget?

   Reply
 18. Elin mars 5, 2018 at 12:33 e m

  Paulina! Har aldrig tidigare kommenterat men kände faktiskt för att göra det idag, när jag läst ditt inlägg. Det är inte ditt fel och man kommer över ett brustet hjärta. Umgås med vänner och familj som lyfter dig- som får dig att må bra. Skratta mycket och försök njuta av att bara behöva tänka på dig själv!

  Det finns en soulmate för alla!
  Puss och kram!!

  Reply
 19. Elin mars 5, 2018 at 12:37 e m

  Det är inte skämmigt. Avundsjuka är farligt. Ska man vara tillsammans med någon som varit sexuellt aktiv x antal år mer än sig själv får man bara acceptera det. Ni verkar väldigt fina och jag hoppas det kan bli bra.

  Jag frågade min kille mycket i början om han varit otrogen osv. Säkert ett år. Han tyckte de var jättejobbigy. Jag fick jobba med det aktivt för jag hade ingen rätt att lägga den oron på honom. Jag slutade och vi har varit ihop tio år. De går att sluta vara avundsjuk. Man måste bara jobba, själv.

  Reply
 20. Anja mars 5, 2018 at 1:08 e m

  Jag skrev precis en lång kommentar som tyvärr raderades.

  Det jag skrev var att det här är ett perfekt läge för dig att lägga all din fokus på dig. Strunta i allt annat runt omkring dig. Du är den viktigaste i ditt liv – Du!

  Fokusera på dig själv. Försök håll fast i nyttiga vanor. Vakna tidiga morgonar och träna, gå promenader, ät nyttigt, försök göra ett schema eller liknande över bloggämnen och inlägg. Jag tror att du behöver ro i ditt sinne efter oändligt många år av psykisk smärta, oreda och kaos i ditt liv. Det här är ett perfekt läge för dig att fortsätta din sunda livsstil och växa på egen hand. Lägg inte alla dina tankar i förhållande, i män eller liknande. När den rätta kommer, då finns det ingen tvekan alls – du VET när han har kommit. Alla jag har träffat (inkl. mig själv) har inte tvekat en enda sekund när man träffat den mannen som man sedan förlovat sig med, gift sig med osv.

  Tids nog kommer du att hitta din Mr. Perfekt – Men innan dess är det viktigt att du fokuserar på dig själv och inget eller ingen annan ska gå före dig! Lycka till med livet. Jag vet att du fixar det galant. Utmana dig själv och låt oss följa din resa mot ett hälsosamt liv!

  Reply
 21. Jonna mars 5, 2018 at 2:01 e m

  Nä, du ska inte be om ursäkt och det är väl klart att yngre människor kan vara sådär osäkra och så. De har ej ens hunnit med att få livserfarenheter och jag förstår din känsla. Så jobbigt att bli ifrågasatt när man bara vill göra sitt bästa. Jag och min man hade ett on off förhållande de två första åren (Jag var 19 och han 26) men sedan bestämde vi oss för att verkligen satsa på varandra. Hållit 10 år nu.

  Satsa på dig själv ett tag.

  Reply
 22. Malin mars 5, 2018 at 2:17 e m

  Tänker inte ens läsa dom andra kommentarerna för blir bara irriterad om någon är dryg mot dig. Ville bara säga att du inte ska skämmas. Det här händer så många. Enda skillnaden är att folk inte har ett likadant jobb som dig. Detta är varför jag älskar att läsa din blogg. För att du är genuint ärlig.

  Reply
 23. Emma mars 5, 2018 at 2:45 e m

  Vilket fint och ärligt inlägg, du växte verkligen i mina ögon nu. Hoppas allt känns lättare snart. ❤️

  Reply
 24. Josefine mars 5, 2018 at 2:58 e m

  Ta inte tillbaka honom den här gången. Va ensam ett bra tag och låt en mogen kille leta upp dig i framtiden istället.

  Reply
 25. Anna mars 5, 2018 at 3:30 e m

  Såååå grym , detta kommer du långt med att öppna dig hur det kan vara i ett förhållande? Och hur man kan känna sig. Men inget är ditt fel!!! Men uppskattar såå mycket att du skriver hur verlikgen det är. Och det är INTE ok!

  Reply
 26. Susanne mars 5, 2018 at 4:04 e m

  DU ska inte be om ursäkt, det ska däremot dom som är snabba att döma dig göra. DE är pinsamma!

  Reply
  1. Susanne mars 5, 2018 at 4:05 e m

   Tex Cecilia här ovanför 😱

   Reply
 27. Anna mars 5, 2018 at 4:14 e m

  Det går över, men det kan ta tid. Ta hand om dig själv så länge och tillåt dig själv att vara ledsen, att och besviken. Jag tror inte alls det är dig det är ”fel på”, det är två personer i ett förhållande, och här verkar hans svartsjuka ha förstört mycket! Du behöver inte be om ursäkt för att du försökte igen och igen, älskar man någon så gör man. Men till slut måste det kanske ta slut på ”riktigt”. En dag kommer drömprinsen som passar för just dig 🙂 Kram

  Reply
 28. Julia mars 5, 2018 at 4:40 e m

  Låt varje upplevelse bli en läxa och lär dig av den läxan. Allt sker av en anledning och tänk efter vad DU söker i en relation och vad DU aldrig mer vill se i en relation!
  En riktig man som älskar villkorslöst och är trygg i sig själv och därmed i en relation ska du ha 👌🏼

  Reply
 29. Lena mars 5, 2018 at 4:52 e m

  Aldri si forlåt.
  Livet skal være ubekvæmt och pinsamt.
  Man skal begå dubbelt så många fel, som rett.

  At vara i hop med en så ung kille- går inte. Man har tyværr olika behov.

  Du er grym.
  Alt blir bettre.

  Reply
 30. Sandra mars 5, 2018 at 5:13 e m

  Keep your head up girl! Det blir bättre❤️ Va bara DU ett tag så kommer du inse vilken fantastisk person du är och vad du klarar av 😊😘

  Reply
 31. N mars 5, 2018 at 5:50 e m

  Inte okej av honom att dra upp tidigare killar du ev träffat och fråga ut dig om dom, och bli sur över vad du gjort/vem du träffat innan honom. Det är ett väldigt illa drag och inte ett sunt beteende av honom. Inget man vill ha i ett fungerande, kärleksfullt förhållande. Låter klokt att du vill fokusera på dig själv ett tag.

  Reply
 32. Anonym mars 5, 2018 at 6:47 e m

  Jag har varit exakt som Lance. Förutom att mitt intresse för bilar är lika med noll. När jag träffade min nuvarande partner betedde jag mig likadant, jag letade reda på gamla grejer på nätet, blev sur och inåtvänd.

  Min partner är skådespelare så det fanns en hel del att snoka reda på. Jag skäms idag över mig själv (det här är tre år sedan) men mitt beteende höll i sig i drygt ett halvår och jag förstår inte hur hon orkade ibland.

  Jag blev sur över att hon kysste gamla ragg i sitt jobb. Jag hakade upp mig på att folk låg med varandra till höger och vänster och sen gick till samma arbetsplats. En av mina största grejer som jag hakade upp mig på var – ville den personen egentligen inte ha henne, därför nöjer hon sig med mig tillsvidare.

  Det här skapade hjärnspöken som skrek, och jag gjorde allt för att överrösta eller tränga bort tankarna för jag var allt annat än stolt över dem. Hon hade ett tålamod av guld, visade mig gång på gång att det var mig hon ville vara med. Tankarna började skingra sig, idag har vi en väldigt fin relation. Men som jag kan gå tillbaka i tankarna och bli arg över mig själv.

  Det jag vill säga med det här är egentligen bara hur väl jag kände igen mig av din beskrivning av Lance. Och att det finns hopp för sådana som oss, men det handlar ganska mycket om att få kontroll över sina känslor, vad vill man känna och vad känner man egentligen? Att ta kontroll över sina egna spöken.

  Reply
  1. Helen mars 6, 2018 at 7:53 f m

   Vilket fint å ärligt 😁😀😊 heja dig som tagit dig ur det osunda 😁 många stora kramar från Boden 💖

   Reply
 33. Sara mars 5, 2018 at 7:50 e m

  Åh, vad bra att du berättade sanningen om hur Lance var som pojkvän. Folk behövde nog höra det så man verkligen förstår. Ta hand om dig!

  Reply
 34. Lina mars 5, 2018 at 8:16 e m

  Älskade Paow. Hoppas allt ordnar sig. Du är underbar.

  Reply
 35. Helén mars 5, 2018 at 8:28 e m

  Du har absolut inget att be om förlåtelse för. Du ska inte skämmas att det blivit som det blivit.
  Att folk ska lägga sig i och gnälla blir jag bara irriterad på. Alla har varit unga, alla har varit kära. Men inte alltid det fungerar. Ni är inte första paret som gör slut och blir tillsammans om vart annat.
  Nej jag tycker folk ska sluta lägga sig i och komma med dumma kommentarer, det är ert liv. Om ni inte hittar tillbaka nu så hoppas jag ni gör det senare i livet. Ni var/är super gulliga tillsammans. Lycka till

  Reply
 36. Jenny mars 5, 2018 at 9:28 e m

  Så strongt av dig att dela med dig av det vi gärna inte vill dela med andra.
  Du är stark, Paulina ❤️
  Se detta som ännu en lärdom.
  Du och Lance är/var så fina tillsammans men nu var det inte rätt tid.
  Finns det en mening så kommer den tiden – om inte, så kommer du klara dig så grymt bra ändå.
  Kanske det inte känns så nu, men den tiden kommer. Jag lovar ❤️
  Kram / Jenny

  Reply
 37. Linda mars 5, 2018 at 10:55 e m

  Styrkekramar till dig Paow! ❤️ Är i en liknande situation själv just nu så jag vet hur det känns. Det gör så fruktansvärt ont. Vissa dagar är värre än andra och ibland är det bättre. Det tar tid att läka men man måste få sörja i sin egen takt. Har inga tips för att göra det lättare tyvärr, jag söker fortfarande dom svaren själv. Men jag hoppas att det blir bra för oss båda snart. Kram ❤️

  Reply
 38. E mars 6, 2018 at 2:21 f m

  Styrka till dig P.✌🏻
  Glöm dock inte att Lance fortfarande är ett barn. Och därav således beter sig som ett. Låt honom få växa till sig, och få uppleva några förälskelser på rätt plan för hans del, så kanske han kommer ikapp.
  Hoppas ni kan förlåta varandra så småningom. Lycka till!!

  Reply
  1. ❤️ mars 6, 2018 at 5:55 f m

   Är Lance ett BARN?

   Reply
   1. s mars 6, 2018 at 8:59 f m

    Enligt denna text är han en mansbebis – de finns det många av i alla åldrar!
    Som lägger ansvaret för både sitt eget beteende, mående och känslor på partnern. Har han problem med hennes förslutna får han bearbeta det själv, UTAN att straffa henne och avkräva förklaringar och daltande.
    Har mer med karaktär, medvetandenivå och personlighet att göra än ålder är tyvärr min erfarenhet, men hoppas verkligen han mognar ifrån detta, men risken är att han upprepar detta i nya förhållanden om han inte aktivt bearbetar detta pissbeteende.

    Reply
 39. meb mars 6, 2018 at 3:25 f m

  Han var ung och osäker och det låter som om han ville ha dig för sig själv. Väldigt smickrande egentligen. Han har säkert inte heller menat att vara elak men att bli tyst mot sin partner så länge är en form av bestraffning och går under termen psykisk misshandel.

  Du kan ju liksom inte ändra det förflutna utan gjort är gjort och har du varit med några killar så har du. Det måste han vänja sig vid i dagens samhälle.

  Förresten: Jättefin mejk! Inte för mycket, inte för lite, precis rätt!

  Reply
  1. s mars 6, 2018 at 9:01 f m

   Svartsjuka är aldrig smickrande! Bara sjukt, och bara den svartsjuka personens ansvar att göra upp med.

   Reply
 40. Isabelle mars 6, 2018 at 3:50 f m

  Tycker nu ska gå i Parterapi i hop å kämps å inte bara ge upp. Det behöver nog ni båda å lära känna er själva å inte göra om samma misstag i nästa relation ni går in i !!!!

  Reply
 41. D mars 6, 2018 at 6:24 f m

  Jag vet exakt hur du känner, jag är precis likadan. Om min kille inte svarar på jättelänge eller skriver på ”ett annat Sätt” så frågar jag också 10000 gånger om de är nått, kan inte heller sova, kan inte tänka på nått annat än vad som kan vara ”fel”. Går in i min egna bubbla o de känns som marken försvinner under mina fötter. Jag har diagnosen ADD som är som adhd, vilket gör ju att man har mer känslor och har svårare att hantera dom, har du kollat nån gång om du har en diagnos? För det är inte kul att ha det som du beskriver. Hoppas allt blir bättre, man får vara stark för sig själv. Kram på dig.

  Reply
 42. Johanna mars 6, 2018 at 6:39 f m

  Tråkigt det är slut men tror att det kanske var det bästa. Svårt att behöva berätta alla du legat med o så, du är äldre o självklart har du hunnit med mer än vad han har.
  Jag HEJJA på er för ni fått skit men det är bra att du som ser det vi ej ser kan ta ett bra beslut som i slutändan gynnar er båda 🙂

  Reply
 43. Johanna mars 6, 2018 at 7:40 f m

  Antar att du tog hans oskuld. Tanken på att du har varit med andra klarar han inte av. Omoget? Ja! Bättre ni möts igen om 5 år. Så har han oxå fått knulla lite med andra o kanske inte är så dömmande 😘

  Reply
 44. Emma mars 6, 2018 at 11:11 f m

  Lustigt att du bara tar med kommentarer som är till din fördel

  Reply
 45. Anonym mars 6, 2018 at 12:01 e m

  Jag såg er vlogg på Youtube och fick den känslan som du beskriver. Att du ”passade upp” på honom, försökte göra honom nöjd men han kom med dryga och omogna kommentarer under HELA videon. Tycker du verkar ha mognats från det jag sett av dig tidigare iaf! Heja dig, hoppas du mår bättre snart 🙂

  Reply
 46. Mitch mars 6, 2018 at 9:54 e m

  Det är helt sjukt att du känner att du behöver be om ursäkt till dina bloggläsare för något som händer i ditt liv. Jag menar det inte på ett elakt sätt men du ska inte behöva be om ursäkt till någon som inte ens har med det att göra, oavsett om du skriver om det i bloggen eller inte. Har förövrigt en pojkvän som är ganska lik honom, baserat på det du har skrivit och det är mest bara rädsla som leder till det beteendet.

  Du är en jätte stark tjej så skit i vad alla andra känner o tycker (fast du kanske gör det redan). Tänk på alla grejer som du gick miste om i din relation och gör det istället! Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart för du förtjänar verkligen det. Har följt dig i massvis med år och det märks att du är en fundamentalt bra människa!

  Hör ni ihop så kommer ni att finna varandra igen, så det ska du inte vara så ledsen över heller 🙂 Är det menat så kommer det att ske och är det inte menat så finns det någon annan som är perfekt för dig!

  Reply
 47. Bella mars 7, 2018 at 1:27 e m

  Inte lätt att försöka bli så bra som möjligt och tillfredställa någon man älskar hela tiden. Ni kommer säkert hitta varandra när han har upplevt mer i livet. Han är osäker och ung. Det är vanligt för 17 åringar…

  Reply
 48. Ida mars 8, 2018 at 6:45 e m

  Finaste Paulina. Jag har följt din blogg i vått och torrt nästan från starten. Orden man inte vill höra efter ett break-up är ”Det går över, tiden läker alla sår”. Men det är faktiskt så. Det blir bättre och ju längre tid du och Lance låter det gå, då kommer ni båda att förstå att ett destruktivt förhållande mår ingen bra av. – Eller så inser ni tillslut att ni kan må bra av varandra om ni bara jobbar lite med er själva. Jag tror att det är det som Lance behöver iaf, jobba lite med sig själv och sin svartsjuka. Men det kan ta tid. Vänta inte på honom utan lev ditt liv. Om några år kanske det blir ni igen, lyckligare än någonsin. Jag håller tummarna för att du ska finna den rätta, all kärlek till dig!

  Reply
 49. Michaela mars 10, 2018 at 5:57 e m

  Du är värd så jävla mycket mer! Kasta skitungen, han kommer ångra sig bittert att han inte tog vara på dig! Njut av ditt liv, du är fri! Gör vad DU vill, ät vad du vill, häng med vem du vill, njut av slippa dadda med en mansgris. Andas. Du är en stark tjej. Då när du minst anar det kommer en MAN finnas där, som skiter i ditt förflutna och som bara ser dina fina egenskaper.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *