Du är verklig.

Jag tillhör en av dom som blottar hela mitt liv på internet. Såklart så finns det saker jag inte skriver om. En av det folk räknar som bra med mig är att jag alltid är ärlig. Jag ljuger i princip aldrig. Jag kan dra på med vita lögner ifall sanningen skulle skada som när min vän frågade mig om hon gått upp i vikt och jag svarar lite försiktigt nej hehe :’)

Men, jag önskar att jag hade en fasad. Nu känns allt så rått och nästan lite tragiskt. Okej ärligt nu så är mitt liv destruktivt. Men jag är inne på dag 6 av ett hearbreak. Jag har redan gjort allt man ska göra för att komma över någon. Har vart arg, fått ett utbrott, vart full, känt mig fri, vart ledsen, raggat, känt att ”nu fan går jag vidare”. osv. Jag har känt ALLA olika känslor men det slutar alltid med att jag ligger och läser gamla meddelanden och tänker ”hur fan kunde det bli såhär?”. Jag VET att det går över. Det är jobbigt nu bara.

Igår så var jag ute, och det var riktigt kul faktiskt. Idag så är det mindre kul. Men det är smällen man får ta för att jag mår SÅ mycket bättre när jag är ute. Har ångest i hela kroppen och har till och med skrivit till L att jag saknade honom. Nu vill jag bara åka härifrån. jag funderar på att dra redan om några dagar till Spanien. Även om jag vet att det inte är speciellt varmt där nu. Vill BARA komma iväg, fokusera på annat. Kommer att få en egen lägenhet i Spanien också vilket känns SKÖNT! Då kan jag bearbeta saker på egen hand, sköta mina sociala medier, jobba och framförallt bearbeta det med palmer utanför fönstret istället för snöslask osv. Och jag vet helt ärligt inte när jag kommer hem.

Ett citat jag skrev 2013, när jag mådde som allra bäst och var trygg i mig själv. jag längtar efter att få komma dit igen.

”För lyssna här. Jag ångrar ingenting, och det är det som är det bästa. Allt man gör i livet gör man av en anledning. Att trampa snett idag behöver inte betyda att smärtan sitter kvar föralltid. Lev idag, och tänk imorgon.

20130728-205147.jpg

 

(Visited 88 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. Mina mars 8, 2018 at 3:41 e m

  🙁
  Du är grym tjejen.
  Svarade Lance??
  Xox

  Reply
 2. Camilla mars 8, 2018 at 4:17 e m

  6 dagar är ingen tid att tala om. Det tar lååång tid att komma över en avslutad relation om man har känslor kvar. Tillåt dig själv att vara ledsen, det får man vara. <3

  Reply
 3. Olivia mars 8, 2018 at 4:26 e m

  Omg det tog bokstavligen tre år för mig att släppa mitt ex, som även var min soulmate. Du kan inte haft alla faser på 6 dagar, låt dig själv känna det du känner. Styrkekramar ❤️❤️

  Reply
 4. Tina mars 8, 2018 at 4:41 e m

  Önskar att jag kunde släppa smärtan av att min kille lämnade mig. Idag snart 5 år senare gör det fortfarande ont.
  Aldrig gett mig in på ett till riktigt förhållande, jag duger inte för någon.
  Från att ha vägt 58 väger jag idag 93 kg!!!! Snacka om att tröstäta haha…
  Ingen att skylla på mer än mig men ibland undrar jag hur folk orkar leva vidare… jag klarar inte det!

  Reply
  1. Thilda mars 8, 2018 at 7:28 e m

   ❤❤❤❤❤

   Reply
 5. zallie mars 8, 2018 at 5:24 e m

  Jättefint skrivet! 6 dagar är ändå en kort tid, även om det känns långt.. Du är en av de starkaste personerna som jag följt genom åren, det får du absolut inte glömma! Styrkekramar <3

  Reply
 6. Anonym mars 8, 2018 at 5:50 e m

  Anledningen till att du känns väldigt oseriös är ju såklart pga att du visat dig i TV och då inte alltid tänkt innan. Du har en blogg som du visat dig att du kanske ibland skriver innan du tänket. Du har Instagram där du ofta lägger upp lättklädda bilder, du raderar ofta bilder om du visat upp någon kille osv. Du har haft flera one night/förhållanden som egentligen inte ens du velat ha. Och ofta strul osv med ditt liv i allmänhet. Festa, sluta dricka alkohol men sedan festa igen, förhållanden hela tiden, åka utomlands osv. Du har ingen trygg och fast pumkt i ditt liv men jag önskar att du en dag får det för alla är värda det.
  Du är grym men speciell och lite crazy. 😉

  Reply
  1. Susanne mars 8, 2018 at 9:13 e m

   Anonym: Hon är mänsklig!!

   Reply
   1. Anonym mars 8, 2018 at 9:36 e m

    Ja absolut hoppas jag att hon är mänsklig för hon kommer nog inte från typ Mars eller Pluto även om man kan tro det ibland. 😉
    (inget illa menat utan ta det med en nypa salt)

    Reply
    1. Susanne mars 8, 2018 at 10:18 e m

     Gubbskämt och inte alls kul!

     Reply
  2. Bea mars 9, 2018 at 12:16 f m

   Jäklar vad vi dömer här då! Har du levt ett helt perfekt liv utan misstag alltså? Då är du nog världens första perfekta människa. Dags att ringa Guiness..

   Reply
 7. Sisnsksns mars 8, 2018 at 6:52 e m

  Men 6 dagar…. Om du tror du kan komma över någon i 6 dagar är du 15 år gammal. För vuxarna det kan ta många ÅR. Inte dagar.

  Reply
 8. Josefine mars 8, 2018 at 8:16 e m

  Ett tips är att ta bort alla gamla konversationer så du slipper se både bråk och kärlek från honom, ta bort numret så du inte kan höra av dig, ta bort och helst blockera på sociala medier, så du inte kan stalka honom och hålla dig sysselsatt, starta ett nytt projekt, designa någonting, ta dig ann alla samarbetsförfrågningar, gör allt för att hålla dig glad och på andra tankar! 😊

  Reply
 9. Anna mars 8, 2018 at 8:18 e m

  Bra skrivet anonym 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

  Reply
 10. Anonym mars 8, 2018 at 9:47 e m

  Grabbarna Grus är säkert trevliga och hjälpsamma med att fylla ungdomar…men i längden tror jag inte att dem kan bota ditt trasiga liv och att få dig till att må bättre. Meningen med livet är mer än så. Det tar bara sin lilla tid att hitta den. Att våga vara ensam och älska sig själv är nyckel nr 1. Nyckel nr 2 är att fortsätta trivas att vara ensam. Sedan sakta kan man våga att söka till nyckel nr 3. Det tar tid. Många år. Fly inte från dig själv och sök inte något förhållande för att boosta dig själv. Vänner är bra att ha men du ska vara din bästa vän med dig själv innan något annat.

  Reply
 11. Susanne mars 8, 2018 at 10:16 e m

  Flytta till Malmö med din kompis, här är folk inte så jäkla dömmande eller ytliga. Bästa staden i Sverige. (Om en nu ska bo i detta land…)

  Reply
  1. meb mars 9, 2018 at 12:14 f m

   Väldigt sant. Malmöiter är ett avslappnat folk men det råder mycket kriminalitet därifrån. Både bedragare, våldtäktsmän och lurendrejare rör sig där så man måste vara på sin vakt. Har själv råkat illa ut av Malmöiter men som 08 kan du nog hantera det bättre, Pao. Jag är nog för naiv som den Hbg’are jag är.

   Reply
   1. Susanne mars 9, 2018 at 11:46 f m

    Malmö har inte större kriminalitet än Stockholm. Har bott här hur länge som helst och inte råkat ut för något mer än en cykelstöld.

    Reply
 12. meb mars 9, 2018 at 12:11 f m

  Och det är just därför vi älskar dig; din ärlighet. Tycker inte du ska ta bort era konversationer då aat gå genom dem kan hjälpa dig se hur han funkade, kanske begripa dig mer på hans personlighet. Det är ju det man söker svar på när man har ont. ”VARFÖR?” Förstår du varför, stannar smärtan.

  Som någon skrev tar det också lång tid, 6 dagar är inte ens början, tog mig 12 år att komma över en separation och det påverkade resten av mitt liv. Är relationsrädd än idag och det har nu gått 16 år. Kanske case extréme men ändock. Det GÖR fruktansvärt ont!

  Tycker inte du ska fly utan att du ska stanna och börja med körkortet. Utveckla dig själv. Fly inte in i festvärlden i Spanien utan stanna kvar och kör på! Bli en kvinna, utvecklas mer, du kommer få bättre självförtroende. Du ÄR ju bra, Pao, du ska bara inse det själv också.

  Om det hjälper så tror jag att jag ser varför Lance stack. Han kunde helt enkelt inte ta att han inte var din första liksom du var hans första relation, vilket gjorde för ont i honom och han lämnade hellre än att fortsätta ta smärtan. Jag är säker på att det plågar honom mer än dig. Men, han är ung, han lär sig och du är en starkare människa än att stanna för en liten grabb. Fortsätt köra framåt. Du är ju på väg!

  ALL kärlek, Pao! We luv ya!

  Reply
 13. Anonym mars 9, 2018 at 12:29 f m

  Jag har oxå en katt som jag bara älskar. Han är ALLT för mig.
  Han är 11 år nu och för mig är det obegripligt hur man titt som tätt kan åka iväg utomlands i långa stunder och lämna sin kärlek. Det hade jag aldrig klarat! Jag tänker så att min katt finns inte en dag och då kommer jag känna mig ändå glad att jag fanns hos honom jämt. Jag jobbar heltid och bara den tiden jag är borta från min katr mår jag dåligt och saknar honom. Hur tänker du Paow när du kan lämna din älskade katt så ofta och länge som du gör? Även om de har någon som passar henne så skulle jag ändå inte fixa det. Min katt känns som mitt barn.
  Varför klarar du inte av att stanna hemma med dig själv och din katt och bara försöka tycka om dig själv? Sluta med att trösta dig i alkohol och killar. Det är ingen hjälp snarare tvärtom!

  Reply
 14. Jessan mars 9, 2018 at 11:43 e m

  Jag får typ panik av att läsa om ditt liv. Du har kört samma vissa om o om igen. Du måstw verkligen skaffa dig en trygg punkt i livet, något att jobba för, inteessen, rutiner, självständighet osv. Du har din blogg och vad mer? Vad ska du göra när du blir äldre? Du träffar bara ostadiga grabbar sen tar det slut och då sover du hela dagarna, super o tycker synd om dig själv. Anledningen varför dina killr gåt vidare så snabbt är för att de har sina intressen, saker att jobba för, rutiner osv. Ditt liv är kaos. Du borde verkligen ordna upp det istället för att fly hela tiden. Visst att du är ärlig men allas liv är verkligen inte såhär kaos.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *