Min medverkan i Lyxfällan.

Skillnaden på mig idag och innan jag var med i lyfällan tänkte jag ta nu. Lyxfällan hjälpte verkligen mig att börja ta mer ansvar och bli mer intresserad av att tjäna pengar.

Innan lyxfällan: Jag brydde mig inte om jag bara hade 1000kr på kortet och en räkning på 800. Jag gick ut ändå och tänkte ”sak samma pappa löser det åt mig”. Jag hade aldrig betalat en räkning själv. Nöjde mig med det som kom in på kontot för min pappa hjälpte mig jämt!

Efter lyxfällan: Jag nollar aldrig mitt konto längre. Jag betalar alltid mina räkningar så fort dem kommer så jag vet att dem är betalda så det slipper bli en stress. Och så lever jag efter det. Jag är betydligt mer angelägen till att tjäna pengar nu, tar tag i saker och nöjer mig inte med ”gratisgrejer”. Jag har fått ett någorlunda bättre konsekvenstänk också när det kommer till att ta ansvar i allmänhet.

Men, jag bränner fortfarande VÄLDIGT mycket pengar på skit, mat och taxiresor, samt när jag var i Thailand så brände jag på NÅGOT sätt typ 80 tusen på 3 månader. Det är helt stört med tanke på att allt är så billigt. Men jag betalar räkningar iallafall och sparar alltid typ 1000 kr i månaden. Det är alltid något.

Sist så hade jag ju bränt nästan 1 miljon på 2 år. Det är helt sjukt.

Btw visste ni att mitt avsnitt på lyxfällan HADE mest streams på hela viafree år 2017, förutom fotbollen. Men ändå sjukt. Har du inte sett avnsittet så kan du göra det HÄR(LÄNK)

 

(Visited 1 293 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Thessa mars 7, 2018 at 9:53 e m

  Fina vackra du!
  Kan du inte göra ett inlägg om din vardagliga sminkrutin?

  Kram från en 22 årig brud som tycker du rockar!

  Reply
 2. Vexx mars 7, 2018 at 9:57 e m

  Näe, här får jag hålla med Lyxfällegrabbarna. En miljon är DRÖMPENGAR för de flesta och du kunde ha lagt dem på en bostad eller något viktigt. Körkort tycker jag du borde ta oxå. Dukanske inte behöver en bil till vardags men du lär förr eller senare behöva det och du har råd så Pau, ta tag i det där nu så har du även en distraktion från hjärtesorgen.

  Reply
 3. Josefine mars 7, 2018 at 10:10 e m

  Tänk om man kunde sluta äta köpmat och gotta, då skulle jag vara rik 🤑🤑

  Reply
 4. meb mars 8, 2018 at 3:35 f m

  Känner att jag vill ge dig lite varma och uppriktiga ord.

  Tycker du är en fantastisk tjej som är både intelligent, vacker, öppen och ärlig. Bloggen har aldrig varit så intressant som nu just för att man ju känner igen sig i att ha hjärtesorg. Vi har alla varit där. Det som skiljer din blogg från andras är att du är rakt upp och ner ärlig. Du gömmer dig inte bakom den där falska fasaden av att allt är perfekt och att du mår såhååå bra så och som värst blir förkyld! Utan du visar hur livet faktiskt är, upp och ner, bra och dåligt. Jag tror det är detta som smält hjärtan på även hatarna. Det gör att man känner igen sig i dig och ditt liv och får en att känna sig närmre dig, som om man läser om sin syster. Många andra bloggare (och inget illa ment mot dem, jag förstår att de inte vågar visa sig svaga för gamarna är där direkt och pockar) kör fasadgrejen, kanske av rädsla, och kanske av hämnd mot ”hatarna”. Men du har alltid kört öppna kort och låter folk ta dig som de vill. Och DET, tycker jag är helt fantastiskt med dig!

  Tror också du vann många läsare på detta med Lance och hjärtesorgen. Folk vill helt enkelt se verklighet och inte låtsasliv. Och du är VERKLIG, Paow, vilket gör dig till den bästa bloggaren och är skälet till att man inte kan sluta läsa. Vi gillar helt enkelt dig P!

  Reply
  1. Charlotte mars 8, 2018 at 10:38 f m

   Instämmer i allt ovanstående skribent säger. Du är en frisk fläkt som vågar vara rak och ärlig i dagens mediaklimat, och det är det som gör din blogg så himla bra.

   Även om det inte känns så just nu så finns det nog en mening med det här också. Du är grym som kämpar, kom ihåg det! Kram <3

   Reply
 5. Vingt.se - Tv-serier & Underhållning mars 8, 2018 at 8:51 f m

  Det viktigaste är att du går åt rätt håll och att du fått något av ett konsekvenstänk. Det är fantastiskt roligt att bara skita i allt emellanåt, dessvärre innebär vuxenlivet att allting man gör har en tendens att få vissa konsekvenser. Du har möjlighet att gå riktigt långt, så länge du bara själv vill…!

  Reply
 6. Pingback: Paow: Så mycket pengar brände jag i Thailand | Hänt.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *