Att gå ut när man mår dåligt?

Jag måste erkänna, jag var ute en stund igår med min  vän Adel. Jag vet att det bara var tisdag. Men eftersom att jag knappt lämnat lägenheten sen i lördags natt så började jag krypa på väggarna och jag mådde inte alls bra igårkväll. vid 11 igår så kände jag. Jag måste hitta på något. Och som den sanna vän Adel va så sa han ”vi går någonstans på söder och tar en öl”. Och det var det vi gjorde. Jag drack inte mycket alls. 3 öl tog jag.

Och jag vet att jag skulle haft ett nyktert år. Men jag är för svag nu när jag inte vet vart jag ska ta vägen varken med mig själv eller i livet.Jag känner mig så vilsen, är arg sårad ledsen och besviken samt att jag känner mig sjukt lurad och dum. Jag är så arg på mig själv. Känns inte som att jag har nåt att göra nu när jag blev av med mitt heltidsjobb(mitt ex). Jag vet att det är osunt att inte ha egna mål och drömmar. Det är såklart att jag har mål. Mina sociala medier går bättre än någonsin och snart byter jag bloggplattform till Metros systersida eller vad man nu ska kalla det. Och där får jag en manager, vilket känns UNDERBART. Men när man slutar tänka på sig själv och ens eget inte längre blir viktigt så känns det som att man verkligen förlorat allt. Även om det kanske inte är så.

Nu sitter jag och skyller ifrån mig. Jag är sjukt besviken på mig själv att jag känner att utgångar och alkohol är enda chansen jag har till att må bättre, just nu iallafall.

Är så glad att jag har dig. Du är min bästa vän <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Isabell mars 7, 2018 at 3:33 e m

  Hej P! Känner igen känslan, den med att man förlorat allt. Jag tror det beror på att man gjort allt för den andra givit så mkt tid, kärlek och utav sig själv. Jag känner likadant, men i det långa loppet så hade alternativet sinat också. Jag hade inte klarat leva i relationen där man inte kan vara sig själv och accepterad till 100%. Tänk så du också. Kärlek är att acceptera varandra oavsett bagage eller den andra personens osäkerhet. Det går över! (I hope also) det va inte fel av dig att gå ut, gör det som hjälper dig. Kram på dig

  Reply
 2. Michaela mars 7, 2018 at 4:38 e m

  När jag mår skit över olika anledningar så vill jag också alltid hitta på något roligt. Det får en att tänka på annat, eller ja jag gör det iallafall i ett tag. Jag hoppas du och Adel hade en fin kväll❤

  Reply
 3. Karin mars 7, 2018 at 4:39 e m

  Jag tycker personligen att det där låter fullt mänskligt! Uppbrott är tungt som tusan, men inget nytt under den solen. Har du och L någon kontakt just nu? Jag är också känslostyrd, tycker du agerar som förväntan i allt det här – särskilt när det varit så väldans omvälvande känslor inblandade. Tror dock att du liksom många av oss andra har en del mentalt att ta itu med. Tid för reflektion? Läser och följer…

  Reply
 4. Lina mars 7, 2018 at 8:07 e m

  You go out and have some fun, girl! Skit i nyktra året.. Du kan ta tag i den sen. Fokusera nu på att börja må bättre. Menar inte att du ska supa varje timme och dag, men känner du för att gå ut så gå ut med gott samvete.

  Reply
 5. Vexx mars 7, 2018 at 10:01 e m

  Tja, ibland är det det enda som hjälper, tyvärr. Så det var nog mest bara bra för dig att komma ut och vara social. Bland tjejer är nog det vanligaste att gömma sig i sängen och gråta så du är helt normal, Pauis.

  Men what about att byta gym o fortsätta träningen då? Det vore ju en nyttig syssla.

  Reply
 6. Josefine mars 7, 2018 at 10:12 e m

  En regel jag satt för mig själv är att aldrig dricka när jag mår dåligt. Alkohol påverkar en så mycket och framkallar ångest, man mår bättre utan.

  Reply
 7. Gubben mars 8, 2018 at 7:50 f m

  Du uppvisar de flesta signaler på vad som leder till mental sjukdom och i värsta fall självmord.

  Försöka hitta en väg att se ditt kändisskap och all yta som ditt jobb, och INTE din person.

  Ta hand om dig!

  Reply
 8. hej mars 9, 2018 at 11:33 f m

  var inte så hård mot dig själv <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *