Helt random

God eftermiddag på er. Idag är en bra dag, eller ganska bra. Det är fint väder och allt känns lite bättre. Idag så är det storstädning på schemat. Det sjuka är att jag nu i vuxna dagar älskar att städa. Sätta på en podd eller ljudbok och bara städa skåp, lister, fönster osv. Det känns så bra i själen och jag blir typ ledsen när jag har städat klart. Eftersom då är det roliga över. Men samtidigt så ser jag smuts och damm överallt nu, sånt som jag inte ens tänkt på innan. Haha vad tråkig jag är som liksom bloggar om städning. Är det ett tecken på att man växt upp? Jag känner mig fortfarande som 19 bara att jag är bättre på att ta ansvar nu. Att det kunde vara så jävla svårt innan. Mina värderingar har inte ändrats speciellt mycket. Men självklart mina åsikter.

Btw, 80 tusen unika besökare 3 dagar i rad. Kul! Även om många bara är så nyfikna om mitt break. Välkomna iallafall.

(Visited 71 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Josefine mars 7, 2018 at 1:28 e m

  Folk gottar sig i andras olycka… Tråkigt men sant.

  Reply
 2. Nemo mars 7, 2018 at 2:03 e m

  Älskar tröjan! <3

  Reply
 3. Giza mars 7, 2018 at 6:10 e m

  Tröjan har ett bra budskap 😉😂

  Reply
 4. Elin mars 7, 2018 at 7:11 e m

  Bra tröja!

  Reply
 5. Sanna mars 7, 2018 at 7:37 e m

  Har följt din blogg i många år och hoppas verkligen att livet ska bli snällare mot dig! Kämpa på så blir allt lättare så småningom <3

  Reply
 6. Vexx mars 7, 2018 at 10:05 e m

  Här känner jag igen den fighter jag följt så länge! U get up’n FIGHT, babe!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *