Loco

Alltså jag blir galen, det är så mycket jag vill göra, men jag har verkligen ingen ork. Jag vill springa till gymmet, laga mat möta upp vänner på stan och kolla i butiker. Men jag kan inte. Ett mirakel att jag ens orkat sminka mig. Jag vet, jag ska inte gnälla så mycket. Men jag har svårt att ljuga om att allt är så bra. Men det här heartbreaket är fan i mig hårt. Innan i tidigare heart break har jag bara gråtit lite och saknat någon dag och endast mått dåligt när jag tänkt på personen i fråga – men dem har jag inte älskat på riktigt, Det vet jag. För då hade jag inte betett mig som jag gjorde i tidigare relationer. Men det här känns i varje cm av min kropp. I mitt hjärta, i min hjärna, det påverkar min sociala förmåga, min lust att hitta på saker,. Även om jag har bestämt mig för att det blir bättre så, att jag vet att vi båda inte kan vara med varandra. Det hade aldrig blivit bra. Så kan jag inte sluta känna tårarna bränna under ögonlocken. Dock så gråter jag inte. Utan dem bränner bara. Jag har gråtit så mycket under våran relation dem senaste månaderna så att mina tårar är typ slut. Och det är så jävla sorligt allting bara. Usch

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. ❤️ mars 6, 2018 at 2:40 e m

  Om jag va du och ändå har lust att ’komma bort’. Testa att packa väskan och ta första bästa flyg över till USA och båta/kryssa/flyg över till Puerto Rico i Karibien. Det är långt bort, puertoricaner är sjukt varma, positiva och trevliga, för att inte säga otroligt vackra. Miljön är underbar och det är VARMT! Du kommer att få lätt att träffa nya människor och dina vloggar kommer att få ett uppsving som heter duga, liksom din blogg. Sörj hellre där än i det du är van vid då det är lätt att börja trampa i gamla fotspår. Jag rekommenderar helt klart Puerto Rico och alla båtar som kommer in varje dag eller flera dgr i veckan kommer ge dig kontakter runt om i hela världen. All kärlek❤️

  Reply
 2. Jlmp mars 6, 2018 at 2:56 e m

  Jag vill inte vara sån men har Lance övervägt att ta hjälp av en psykolog? Att läsa boken ”Hemligheten” kan också ge svar..

  Styrke kran

  Reply
 3. E mars 6, 2018 at 2:57 e m

  Jag tror att du får acceptera att det kommer kännas såhär en tid. Du är inte dålig för att du inte orkar det där du räknade upp. Du flyr inte utan du har stannat upp och känt efter i dig själv och det tycker jag verkar väldigt vettigt faktiskt.

  Reply
 4. Maria mars 6, 2018 at 6:16 e m

  Jag förstår inte hur han kan bry sej så mycket om vad du har gjort tidigare, alla har ju ett förflutet och det kan man inte ändra på:/ min sambo strulade med många tjejer på jobbet som vi jobbade på, men jag bryr mej inte ett dugg om det eftersom jag vet att han älskar mej. Vi har varit tillsammans i 9 år nu:) det är faktiskt mest Lance förlust du är en fin tjej<3

  Reply
 5. K mars 6, 2018 at 6:29 e m

  Kram

  Reply
 6. Elin mars 6, 2018 at 6:33 e m

  Jag blir berörd av dina ord. Hoppas Lance kan förstå hur illa svartsjuka är. Man måste komma över den biten. Ni var fina utåt och jag hoppas du kommer må bättre.

  Reply
 7. Lova1 mars 6, 2018 at 6:36 e m

  Tack för att du delar med dig! Jag tyckte ni var underbara ihop…synd att det inte gick och att du fick gråta så när ni var tillsammans. Du är så fin älskade Paow-keep strong!
  Får jag fråga om dina föräldrar? Om du kan går till dem för stöd? Eller några vänner? Det skulle kanske hjälpa:)
  Älska att du är så ärlig om allt. Du är en underbar kvinna!!

  Reply
 8. Vexx mars 6, 2018 at 7:05 e m

  Ja, Pau. Detta är varför många är rädda för kärleken. Den kan sparka en rakt i hjärtat med all kraft och många återhämtar sig aldrig.

  Reply
 9. Patricia mars 6, 2018 at 9:09 e m

  Jag har följt länge och jag tycker du vuxit så mycket dom här åren . Det som inte dödar härdar en gör en starkare 🙌🏽. Kärlek kan göra en så svag men samtidigt stark . Du kommer ta dig igenom detta . Man får lov vissa känslor vara ledsen .fortsätt med det du gör fortsätt med det fina Pau❤️❤️🙏🏼

  Reply
 10. Anonym mars 7, 2018 at 7:39 f m

  Märkligt att han är så påverkad av ditt förflutna, han har ju själv inte varit en ängel direkt. Hans förflutna kanske inte har något med sex att göra men ändå. Känns som att han borde förstå dig bättre. Men det har kanske med åldern att göra, att han inte är så mogen än. Om några år kan han kanske se det ur ett annat perspektiv.

  Reply
 11. Josefine mars 7, 2018 at 9:44 f m

  Klä på dig, sminka dig å umgås med vänner. Huvudsaken du kommer ut, hemifrån, så kommer det kännas lite bättre.

  Reply
 12. tH mars 7, 2018 at 10:10 f m

  Du blev kär i ett barn, vad hade du förväntat dig…

  Reply
 13. Jessan mars 7, 2018 at 10:55 f m

  Det är inte bra att vara för svartsjuk men på ett sätt så måste man tänka sig in i den andres situation. Jag hade tyckt det var frukstasvärt att vara tillsammans med någon som har haft sex framför hela svenska folket och en rad av skandaler. Sånt går inte att bara se över o bara glömma. Det ligger där i bakfickan. Han förstod nog själv inte vad han gav sig in i och hur jobbigt det skulle vara att du har det förflutna.
  Han är 17 barre o i första förhållandet är han med någon som supit o knullat i tv. Han har inte ens börjat leva själv så ska han vara med någon som levt lite för mycket. Vart är balansen? Han behöver nog någon i sin egen ålder som är lika oerfaren och färsk som han.

  Reply
 14. Frida mars 7, 2018 at 8:05 e m

  Det kommer till en gräns, när man bara försökt och försökt med det omöjliga och det bara inte går mer. Och det enda man behöver är lite lite hopp från den andra att det kommer bli bra, då skulle man ge allt igen. Men man får en knuff och ett hån. Och så ligger man där som en trött jävla trasa och är den som förlorat. Och fast man vet att man är så mycket bättre och förtjänar bättre vill man knappt berätta för vänner hur dåligt man haft det för man känner ändå att man kanske förtjänar det lite, och att man ändå skulle krypa tillbaka om chansen kom… Destruktiva förhållanden är väl för härliga. Och jag kan inte låta bli att fundera på om han har drag av en psykopat, för vem vill se någon annan ledsen? Varför lämnar man inte bara utan tar det hundra steg för långt först? Men det kanske är en annan som är psykopaten…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *