En personlig video.

Jag har valt att ta över kanalen. Och kommer att börja lägga upp fler videos hela tiden allt eftersom jag lär mig att redigera bättre. Det här är första video jag någonsin redigerat själv så var snälla.

Här berättar jag lite om hur jag känner mig över hur L lämnade mig, vad jag ska göra i sommar och lite om hur jag mår just nu.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=48TNxNnKpXU]

Gå in här för att subscriba om ni vill 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. Isabelle mars 14, 2018 at 12:59 f m

  Har du blitt Gråhårig ?? 🙁

  Reply
 2. Neo mars 14, 2018 at 3:23 f m

  Kan du inte göra video på hur du sminkade dig som i denna? Vilka produkter och så? Älskade de! Även innehållet , du kommer hitta mr Right 🙂

  Reply
 3. Nicole mars 14, 2018 at 9:22 f m

  Bra och ärlig video! <3

  Reply
 4. Helena mars 14, 2018 at 10:35 f m

  Du är så bra snygg hårfärg fortsätt att göra videos. Och vilken söt katt du har 🙂

  Reply
 5. Nemo mars 14, 2018 at 10:44 f m

  Så söt och nyfiken katt du har 🙂

  Reply
 6. anonym mars 14, 2018 at 10:45 f m

  varför umgås du inte med alma längre?

  Reply
 7. Sofia mars 14, 2018 at 12:24 e m

  Bästa videon du lagt ut tycker jag, även om du ”bara” sitter och pratar 🙂

  Reply
 8. Anna mars 14, 2018 at 12:32 e m

  Offer kofta varning på dig

  Reply
  1. Veronica mars 14, 2018 at 3:58 e m

   Verkligen! Bu-huu
   Skärp dig för f..n

   Reply
   1. Lina mars 20, 2018 at 5:47 e m

    Men håll tyst ditt jävla nättroll

    Reply
   2. Lina mars 20, 2018 at 5:55 e m

    Men tyst ditt jävla nättroll

    Reply
  2. Bea mars 15, 2018 at 12:57 f m

   och oempatisk bitchvarning på DIG!

   Reply
 9. Lovisa mars 14, 2018 at 1:39 e m

  Du och jag har haft samma 7-8 månader alltså! Träffade också en yngre kille, bles ASKÄR, det gick åt helvete (för en gångs skull inte bara mitt fel) etc etc. Det suger. MEN det kommer vända! Dessutom shit vad snygg du är i videon! Har aldrig varit snyggare (och inte jag heller tror jag 😀 )! Puss <3

  Reply
 10. Veronica mars 14, 2018 at 3:57 e m

  Tycker synd om Lance, som ägnat tid åt dig över huvud taget. Hur många dagar tog det efter att ni gjort slut, tills du knullade runt igen sa du…? Och så sitter du här och låtsas-gråter över Lance. Fy f-n för dig. Hoppas L slipper veta…
  White trash.

  Reply
  1. Karin mars 14, 2018 at 5:10 e m

   Om hon nu mår bättre av en rebound, på vilket sätt angår det dig? Det ena utesluter inte det andra – man kan ”knulla runt” (om det nu är vad som görs i det här fallet) och samtidigt sörja sitt uppbrott, vet du.

   Reply
   1. Veronica mars 14, 2018 at 7:50 e m

    Känner inte att jag behöver dig om lov att uttala mig.

    Reply
    1. Camilla mars 19, 2018 at 3:59 e m

     Men väx uuuupp! Det var ingen som sa att du behövde lov att uttala dig. Det var en FRÅGA om hur det angår dig. Du kan väl försöka svara på den. Att bete sig som en 5-åring är vad man gör när man inte har något bättre svar. Är det jobbigt att inte få kommentera massa dynga utan att stå oemotsagd? Chansen är rätt stor att någon annan ger sin egen syn på saken, när man sitter och är otrevlig och skvallrar och går till löjliga personangrepp pga att någon hanterat ett uppbrott genom att festa och ligga med någon, du är säkert Guds bästa barn själv förstår jag. Paulina är i alla fall ärlig med hur hon hanterar det här och gömmer inte ett skit vilket andra människor gör när de gör samma sak. Hon törs visa vem hon är i alla fall. Och jag tror nog Paulina själv kan ta detta, är van och beredd på det, men vad ger dig rätten att bete dig sådär överhuvudtaget. Vem har uppfostrat dig? Ingen? Utifrån hur du beter dig ser jag inte hur du är en så himla fantastisk människa själv faktiskt. Såhär blir det när man sitter och är så himla modig och kaxig bakom en skärm. Vettigt folk säger ifrån. Hela din kommentar är sådant fjortisbeteende att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att det är så OTROLIGT svårt för folk att kritisera, ifrågasätta och uttrycka åsikter utan att förolämpa och bete sig som om man överhuvudtaget inte fått någon uppfostran. Jag hoppas jag talar ett tillräckligt otrevligt språk för dig att förstå.

     Reply
    2. Lina mars 20, 2018 at 6:03 e m

     Ytterligare en besvikelse för systerskap.. skulle vara så uppfriskande med en logisk förklaring till varför man känner ett behov av att lägga en nedvärderande kommentar. Mår du lite bättre nu Veronika ? Om du nu har åsikter så behåll dem för dig själv. INGEN mår bättre av att läsa dina negativa kommentarer.. frågan är inte om du behöver någons godkännande frågan är hur fan du själv tycker att det är rimligt att du ska få kritisera någon som öppenhjärtligt berättar om sitt liv. Tyck som sagt vad du vill men håll käften !

     Reply
 11. T mars 14, 2018 at 4:55 e m

  Dra åt helvete vad snygg du är! Kör ditt eget race och fokusera på DIG hur DU mår bra och vad du kan göra för att må bättre. Sluta ursäkta dig för ditt beteende. Du är så jävla härlig och äntligen ser du inte helt deprimerad ut när du snackar trots några tårar. Snälla SLUTA ursäkta dig för allt du sagt och gjort. Jag känner igen mig så mycket. Och du kommer aldrig utvecklas om du anser att ditt förflutna gjort dig sämre. Du äger och jag har läst din blogg i många år. Folk har ett val, aningen så läser man din blogg för att man tycker om den eller så låter man bli 🙂 jag är så lik dig. Skrämmande.

  Reply
 12. Karin mars 14, 2018 at 5:06 e m

  Haha, jag bor granne med ett Åhlénsvaruhus och är också nyseparerad. Sprang över och köpte mig en likadan nalle på direkten… Kanske inget fullgott substitut, men ändå!

  Och beträffande din relation till ”supa och knulla” så föreslår jag att du helt sonika gör som du vill. Givetvis har du rätt att vara ledsen om de känslorna nu tittar fram, alldeles oavsett vem som bär skulden till att ni bröt upp. Vi som kommit upp i åren och har levt i några relationer inser snart att det inte finns några tidsbegränsningar för sorg, och är lösningen för dig att hitta en rebound eller fly verkligheten en smula – varför inte?

  Hoppas du får möjligheten att byta ut dagens ensamma tillvaro mot lite partyglädje på varmare breddgrader. Ta hand om dig!

  Reply
  1. Veronica mars 14, 2018 at 7:52 e m

   haha
   ”Vi som kommit upp i åren”. Tror inte du är speciellt gammal…..

   Reply
   1. Amanda mars 15, 2018 at 11:43 f m

    Men jesus, Veronica, chilla för fan. Vem bad om din åsikt på precis allt i detta kommentarsfältet? Bittrare människa får man leta efter..

    Reply
 13. sandra mars 14, 2018 at 6:24 e m

  Vart är din katt när du är utomlands?

  Reply
  1. Lina mars 20, 2018 at 6:06 e m

   Katten lever förmodligen ute på gatorna som en vildkatt eller så kanske den bor hos någon i hennes familj… mysterium.

   Reply
 14. Alina mars 14, 2018 at 6:55 e m

  Du har alltså redan haft ihop det med någon annan? Förstod jag det verkligen rätt?

  Reply
  1. Isabelle mars 15, 2018 at 12:42 f m

   ja kan du tänka dig alina

   Reply
  2. Camilla mars 19, 2018 at 4:02 e m

   ”Haft ihop det” 😂 Jag tycker hon är ganska tydlig jag, vad är det som är svårt att förstå. Hon har legat med någon och det kändes inte bra efteråt och sen var hon gud bevare mig till skillnad från alla andra människor ärlig med det. Åhh, FÖRFÄRAN!! Låt oss sitta och döma en stund så mår vi bättre över våra egna perfekta själv 😀

   Reply
 15. P mars 14, 2018 at 10:07 e m

  JÄVLAR VAD SNYGG DU ÄR!!!

  Reply
 16. Jess mars 15, 2018 at 6:14 f m

  Om man är jättekär i någon och gör slut visar man inte den människan lite respekt och väntar tills man börjar fuffla runt med andra? Då kanske det inte var äkta kärlek ändå, hur långa dagar efter ni gjorde slut tog det? En av alla anledningar ingen tar dig seriöst. Stackars lillpojken. Även om han kommer lyckas 300 gånger bättre utan dig.

  Reply
  1. Camilla mars 19, 2018 at 4:05 e m

   Är dina föräldrar stolta över hur vältalig du är när du har en åsikt? Är de stolta över att du bara måste sitta och öppet skriva till människor hur dååliga du tycker de är när de är öppna med att de gjort något som de inte tyckte kändes bra efteråt? Bara älskar de din passion att få andra människor att må. Sämre? Hur bra du är på att känna av när din totala utdömning verkligen behövs till främmande människor? Är de stolta över din fina personlighet? Jag skulle skämmas.

   Reply
 17. Annelie mars 16, 2018 at 2:35 e m

  Du är härlig! känner smått igen mig i dig fast du är yngre och en mer ”galen” tjej än mig 😀
  Fint klipp tycker jag!

  Kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *