Kl är nästan 6 på morgonen och jag har fortfarande inte somnat för är SÅ täppt i näsan och har ont i öronen. Men det känns okej. Eller det känns BRA. För att jag älskar nätterna då jag ligger ensam i sängen och pillar på datorn, googlar och tänker djupa tankar. Det är så jag bearbetar mig själv. Jag har tänkt så mycket dåligt om mig själv så det är skönt att få lite perspektiv på saker.

Jag ligger verkligen inte och tror att jag är världens bästa människa. Långt ifrån. Jag har aldrig någonsin trott på mig själv, jag har aldrig känt mig viktig. Jag vet att jag har gjort mycket fel och att vara så personlig som jag är i mina inlägg har sina nackdelar. Även om jag kanske önskar att det inte var så. Men i dagsläget så känner jag mig inte som en dålig människa, jag VET att jag inte är det. Och det var länge sen jag kände så. Progress. Yäyy.

En sak INGEN människa någonsin får glömma är att bara för att DU tycker att det är så, så betyder det inte att det är så. Din åsikt är aldrig rätt, men heller aldrig fel. Min sanning kanske inte är din sanning. Därför ska man aldrig döma någon. Livet är rätt tufft ibland.

Ligger BTW och äter mitt favvo snack från när jag var skinny beeatch. Turkisk yoghurt med hackad spenat lite olivolija och flingsalt. Doppa råa broccoli träd. MUMS

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Det är fint att vara blek. Sandra Lindahl - HELGEN Caroline Roxy - APAcademy - Musikproduktionskurser Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?
 • Sofia

  Du verkar så härlig! Och du duger alldeles mer än nog! kramar

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Krya på dig 🌸

  Ibland måste man titta tillbaks för att se hur långt man kommit.
  -42kg nu och närmar mig målet!
  Bilder från då och nu i bloggen, ta gärna en titt:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

 • Adel Fakih

  Älskar dig min fina vän. Du klarar allt❤️

 • Denise

  Paulina. Jag har följt dej i 9år. Du är en av få bloggare jag fortfarande följer även fast våra åsikter ibland går isär. Du är genuin, ärlig och rak, inte ett dugg jävla fejk, vilket är sällsynt inom bloggar/influencervärlden. Jag gillar verkligen att du alltid är dej själv & inte går i alla andras fotspår utan bara dina egna.
  Du är så ung och det är som du levt så många olika liv på den korta tiden.
  Du har så mycket potential och jag hoppas du finner inre frid någon gång. Skulle så gärna vilja se dina texter bli längre och att du visar din värld mer på youtube.
  Försök skippa guysen ett tag och fokusera på dej själv, bli starkare & fundera på vad du vill med din framtid även om du verkar vara en sån som lever för stunden, vilket också är jättebra såklart!
  Varje gång jag läser dina texter och tankar tänker jag bara ”har hon ingen omkring sej som hjälper henne?”, som kan få ikapp hennes varumärke där det egentligen borde vara idag. Intressanta samarbeten(du klarar mer än bara kläder & tankblekning) & personlig utveckling!
  Något jag tänkte på när du var med i lyxfällan var att du borde göra ett samarbete med en livscoach, vlogga det och dela med dej av dina funderingar, lärdomar och mål. Jag tror det är fler av dina följare som vill se dej lyckas med mer, för vi vet att du är på en annan nivå än de andra 🙂
  Hoppas du ser & läser detta!
  Kram!

 • Hanna

  Om du vill somna så ska du inte dricka cola, det är koffein i. Tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *