Godmorgon på er!

Hej hopp. Kände att jag behövde några bloggfria dagar och bara fokuserat på mig själv. Är jätte förkyld också så har sovit en massor. Igår somnade jag kl 8 på kvällen och det resulterade i att jag vaknade kl 6 idag. Men jag gillar att gå upp tidigt, önskade dock att jag inte var sjuk så jag kunde tränat. Ligger verkligen och längtar efter gymmet. Är förhoppningsvis frisk om några dagar.

Idag så har jag redan fått en massa gjort, har köpt busskort, vart på banken, solat och var ute gått samt redan hunnit shoppa lite. Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle göra saker som gör mig glad? Exat det jag gjort nu 🙂 vilket känns bra. Har även lyssnat klart på ljudboken ”omgiven av psykopater” så nu letar jag efter en ny bok som handlar om beteendevetenskap. Tips?

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen ska jag spela in en video till youtube. Nämligen ”dem värsta ryktena om mig”. Haha har hört helt sjuka saker så kommer att bli en rolig video.

(Visited 21 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Hanna mars 19, 2018 at 12:42 e m

  Jag vet inte vad boken heter men författaren heter Annika R Malmberg. Hon har skrivit en jättebra bok om olika personligheter som jag tycker att alla borde läsa. Hon föreläser mycket med så om du har möjlighet att se hennes föreläsning så gör det. Hon är både bra och rolig.

  Reply
 2. Isabelle mars 19, 2018 at 1:20 e m

  Gött kämpa på paulina looking good

  Reply
 3. malin mars 19, 2018 at 4:05 e m

  Är jackan från Nanuskha? 😀

  Reply
 4. Embla mars 19, 2018 at 5:29 e m

  De värsta ryktena, inte dem. Är man osäker kan man skriva dom. Det blir säkert en spännande video.

  Reply
 5. jon mars 19, 2018 at 11:12 e m

  Kolla efter ”12 Rules for Life” av Jordan B. Peterson. Han är en psykolog från Canada som skriver om hur man inte ska undvika läskiga saker i livet, utan arbeta med sig själv så att man blir modigare, så man kan hantera läskiga saker – för läskiga saker inträffar oavsett hur länge man försöker undvika dom.

  Han pratar också om det du sa tidigare om ”din sanning”. Han anser att den moraliska sanningen är viktigare än den objektiva sanningen, eftersom moralen bestämmer målstolparna för hur vi definierar den objektiva sanningen. En sak kan vara ”sanning” men att genomföra det kan vara omoraliskt.

  Reply
 6. Minna mars 20, 2018 at 6:06 e m

  Det finns en bok som heter Omgiven av idioter, tror den är skriven av samma förfaren till boken som du nämnde 🙂
  PS. Din blogg är bäst, du är väldigt inspirerande!!

  Reply
 7. Malihe mars 21, 2018 at 10:48 f m

  Vilken app lyssnar du på med ljudböcker? Funderar själv på att börja lyssna men vet inte riktigt vilken som är bra?

  Reply
 8. Joanna april 1, 2018 at 3:14 e m

  Alla Henrik fexeus böcker 😍😍👏👏 bara bäst! O många aha-upplevelse! Hans senaste om social kompetens är bäst!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *