STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK

 

Att ligga är inte så farligt som man tror. Alla ligger. Alla knullar. Alla förökar. Det är livets gång. Om man knullar i tv, hemma, på en tantrafestival, eller bredvid sin bästa kompis på en utlandssemester ( där måsarna skriker sig hesa) spelar inte så stor roll, det är samma koncept.

Att man sedan ratas för att ligga i tv, beror inte på att man har knullat, utan för att människor tilldelas en ypperlig chans att tycka till, att hata, kommentera, kritisera utan konsekvenser. Det är faktiskt okej att smutskasta någon som har bedrivit sexuella affärer i tv.

Så vad har nu detta med att vara äcklig att göra? Är det äckligt att ligga? Finns det någon som tycker så? 

Att det nu  anses vara äckligt att ligga med folk man inte känner, eller att exponera sig själv i tv handlar inte om något annat än kultur. Jämför det med islam. Människor i Sverige får spader av bara tanken på kvinnoförtryckare och ett tabubelagt samhälle, när man i själva verket ägnar sig åt exakt samma sak själv. Fast på internet.

Har någon av er som kommenterat någonsin läst bibeln? Om ni skulle ägna om så några timmar åt det, upptäcker man snabbt att dessa åsikter härstammar därifrån. Det är tabu med sex.

Sverige dock, är ju ett så öppet och fritt och jämställt samhälle där allas lika värde förespråkas. Där alla sexualiteter och förekommanden är helt okej. Det är okej att knäppa av bh:n på ett badhus i Malmö, det är inte okej att bära burka på dagis, det är okej att inte nämna sina barn vid kön, men det är okej att kalla unga tjejer för äckliga horor för att de har avslöjat sanningen inför hela svenska folket.

Alla Sveriges präktiga damer ligger också med benen utbredda i vädret och skriker av förtjusan. Alla Sveriges kvinnor ligger och kvider och skriker av njutning medan barnen håller för öronen i sängkammaren. Så vad fan spelar det för roll? Kan det verkligen skada med lite ny inspiration innanför sängkammardörren. Att sedan sitta där med ett glas champagne i solnedgången och låtsas att man är en asexuell porslinsdocka född med diamanter och socialkompetens insmetad i käften är mina vänner bara ett spel för gallerierna.

Allt som är naturligt i livet skall slätas över. Allt som handlar om känslor, lust, intriger, drama, kärlek och lögner att göra existerar inte när man kliver utanför dörren. Det är äckligt. Det är äckligt att bara finnas till egentligen. Vi alla kom ju till i en skrikande jävla orgasm, vad fan trodde ni? Att storken flög er hit? Det enda som är sant med storken är att den har en kuk som sätter på alla små storkdamer och slätar över skiten med en flygande scarf. Kanske en Hermes-scarf? Det hör inte hit. 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Anna mars 6, 2018 at 5:13 f m

  Jag är så jävla impad! Det här är det bästa jag någonsin sett dig skriva! Inte så att jag håller med dig till punkt och pricka men texten är nära poesi! Wow!

  Reply
 2. ?? mars 6, 2018 at 6:53 f m

  Är du hög eller?

  Reply
 3. Josefin mars 6, 2018 at 7:22 f m

  BÄSTA jag läst!!! Go you Paulina och FUCK alla andra. Puss hej

  Reply
 4. Nilla mars 6, 2018 at 8:21 f m

  Hm. Alltså hade du korrläst ett par gånger till hade det nästan blivit en ok text. Men bra satsat!

  Reply
 5. M mars 6, 2018 at 8:29 f m

  Vad är din poäng? Väldigt rörig text

  Reply
 6. Malin mars 6, 2018 at 8:54 f m

  Word!!☝🏻👏🏻

  Reply
 7. Alina mars 6, 2018 at 9:13 f m

  Ni som skriver BÄSTA och word, är ni från vettet? Jämföra med islam… ? Och i övrigt en väldigt rörig och osammanhängande text.

  Reply
 8. Hanna mars 6, 2018 at 10:26 f m

  Vad har islam med det här att göra? Har du någonsin samtalat med en troende muslimsk tjej med sjal? Eller tar du dina erfarenheter från din islamhatande Kompisar som tror sig veta allt och från nyheterna? På samma sätt som du inte vill bli dömd vill inte en muslim bli det, så lägg ner. Jag dömer inte dig för det är inte min ensak vad du gör, OCH jag är muslim. Välkommen att höra av dig. Salam aleikom

  Reply
  1. Sara mars 6, 2018 at 2:08 e m

   Ni ser inget fel med det för att ni blir hjärntvättade från att ni är små och i eran tro är det helt normaliserat.

   Kan man dock tänka logiskt och känner till fakta om detta så är det rätt glasklart att det är kvinnoförtryck.

   Ge mig ett exempel på varför kvinnor ska bära sjal?

   Reply
 9. Agnes mars 6, 2018 at 11:29 f m

  Så bra skrivet!! Håller med 100%

  Reply
 10. Anna mars 6, 2018 at 12:10 e m

  Ja det märks ju att du inte gått i skolan, jämföra med islam o texten säger ingenting? Eller det du försöker säga är att alla kvinnor har sex så därför är är det inget fel att ha sex i tv?
  Skillnaden är att ALLA har sex, i sovrummet, badkarlet, golvet etc men själva och inte framför hela svenska folket? Det har alltid och kommer alltid vara skamfullt, samma som porrskådis osv. Självklart har ALLA sex men man kan vara privat och behöver inte ha det i tv så ALLA kan se. Du visste väl innan att det antagligen skulle följa dig resten av livet?! Du kunde väl knappast tro att folk ska tycka det är helt normalt?!

  Reply
 11. Anna mars 6, 2018 at 12:22 e m

  Folk låtsas vara asexuella porslinsdockor för att de sitter med champagne o rosor på en bild? Vilket skämt. De lägger upp den bilden för de har en mysig kväll o efter de ska de antagligen hem o knulla? Men de är privata med sitt sexliv? Vilket par är inte det?
  Vad vill du att de ska göra, lägga upp en video där de ligger o knullar på ig? Vad vill du få fram??

  Reply
 12. Kristina mars 6, 2018 at 6:44 e m

  Det stämmer ju inte. Sex är inte tabu i bibeln. Sex är enligt bibeln jätteviktigt och till för människans njutning. MEN skillnaden är att den menar att sex är något väldigt intimt och mer of a deal än du tycker. Att man ger sig själv på ett sätt, och att det därför är viktigt att sex är inom trygga ramar med nån man älskar. Därför inom äktenskapet. Den tiden bodde man inte med varandra om man inte va gifta vet du. Och orsaken till detta är alltså för att människan inte ska ta skada, men att sex bara ska va något bra! Tänkt så många som hade sluppit känt sig utnyttjade om man bara hade sex med nån som älskade än och ville leva livet med än..

  Reply
 13. Ninni mars 6, 2018 at 8:57 e m

  Fast storken har nog tyvärr ingen kuk. Nästan alla fåglar har kloak.

  Reply
 14. Sanna mars 7, 2018 at 11:44 e m

  Varför ska det vara så skamligt att ha sex även i tv? Jag skulle inte ha det men anser inte att personer som gör det är skamliga. Varför är det så hemskt/dåligt för att man inte tycker att sex måste ske bakom stängda dörrar? Vad är det som gör dessa personer till sämre människor? Vad ger er rätten att bestämma vad som är rätt och fel och vad som bör och inte bör göras? Nej för fan knulla på, knulla framför eller bakom kameran, med kända eller okända, tänd eller släkt lampa, ute eller inne. Man lever vara en gång så gör vad fan ni vill så länge det inte skadar någon annan ✌

  Reply
 15. katilea mars 12, 2018 at 11:28 e m

  Att älska är en gåva man får av Gud när man gifter sig menas det i bibeln. Att den helige ande inte trivs lika bra i kroppen om man missbrukar sex.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *