ibland så mår jag inte så bra

En av anledningar till att jag inte har bloggat bra är för alla jävla kommentarer. Dem är rent ut sagt så vidriga att jag vart tvungen att ta bort dem . Vet att jag klagat på det förut men jag orkar helt ärligt inte, för dem påverkar mig mer än vad jag vill erkänna.

Jag är så hemsk som gör löshår tatuerar mig och festar på helgerna och äter pasta PÅ VARDAGAR, är så ohälsosam och äcklig och jag är ju tydligen så jävla trasig. BORT FRÅN MIN JÄVLA BLOGG DÅ om ni tycker så. Jag började tjäna väldigt mycket pengar som ung, har festat mycket, rest runt i världen om omgivit mig av människor som mjölkat mig på varenda droppe positivitet som jag haft i min kropp för att leva på min energi. Även om mitt ”kändisskap” eller vad man nu ska kalla det inte har vart så stort om man jämför med vissa andra, men det har ändå funnits där sen jag var 14 år gammal, i snart 11 år. I en värld där det händer mycket hela tiden och människor alltid vill få ut någonting av än. Det känns som att ALLA i den här världen lider av psykisk ohälsa, ska man säga nöjesvärlden då? Folk som jobbar med socialmedier bloggare musik ja allt det där. Nästan alla verkar må skit då och då. Väldigt många festar mycket, går på events och åker på resor.

I vissa kommentarer så låter det som att jag borde skämmas över att jag är öppen om att jag ibland mår dåligt. Varför är det så? Läser inte folk artiklar om att man ska säga att det är OKEJ ATT MÅ DÅLIGT.

Det verkar inte spela roll om man har alla pengar i världen för att det är verkligen inte vägen till lycka, inte framgång heller. Jag har mått dåligt till och från i hela mitt liv. Och då har jag ändå haft en bra uppväxt. Absolut så kanske festandet har haft sina nackdelar, men det beror inte bara på det. Alla giftiga relationer till både vänner och KÄRLEK.

Och ska jag erkänna nu när jag stannat upp så är uppbrottet mellan mig och min senaste kärlek jävligt jobbigt. Vi försökte lappa ihop det 2 gånger efter att vi gjorde slut. Och jag ska inte skylla på någon eller att någon av oss är dåliga människor för att det inte funkade. Men vi förstörde någonting jävligt fint, och när vi försökte igen så funkade det inte. Och jag är så jävla ledsen över det och det var jag som valde att lämna den sista gången för jag kände att det redan var förstört, våra känslor var inte där längre och det märktes tydligt från bådas håll. Idag är första gången jag gråter på flera veckor över det. För att jag tycker att det är tråkigt men framförallt sorligt.  Men hur kan det inte vara okej att relationer spricker? Hur kan ni människor(som kommenterar dåligt) tycka det? Wow han fick mig att börja träna, likaså som jag fick han att börja träna igen. Vi båda slutade med det när vi gjorde slut och försökte att läka på varsitt håll på våra sätt som faktiskt verkat vara ganska lika.

Jag vet att jag lätt flyr när jag mår dåligt istället för att ta tag i sorgen/smärtan man känner direkt. Och sitta och säga att jag inte är trasig kanske är en överdrift. Men alla har väl sitt mörker och det man kämpar mot? Så snälla. Visa kärlek och acceptera varandra. Det behövs i en värld som denna.

 

(Visited 115 times, 1 visits today)

43 Comments

  1. Sandra april 24, 2018 at 4:36 f m

    Jag brukar inte kommentera någon blogg men kan inte låts bli att gå förbi utan att säga :

    Blir uppriktigt ledsen över hur tjejer/killar, människor kan sprida så mykt hat/avundsjuka/svartsjuka till varandra, och kränka en som person.

    Tycker det är skit tråkigt att du får genomgå så mykt skit som du gör för att du är du och gör det du älskar.

    Jag hoppas du får stöd i din vardag att ta dig igenom dessa kommentarer som människor enbart skriver för att dom själva mår skit och mår bättre utav att klanka ner andra.

    Kärlek och respekt och gör precis vad FAN du vill vill!

    Säger som kapten röd : ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma.

    Reply
  2. Emma april 24, 2018 at 5:32 f m

    Jag förstår inte varför människor har skaffat sig ett så stort behov av att uttrycka sig så elakt mot offentliga personer.

    Du är en människa och du förtjänar inte dessa kommentarer. Du har rätt att känna de känslor du har och ingen ska förminska dig för det.
    Det är så sjukt att dom hackar på dig som redan mår dåligt istället för att försöka lyfta dig.

    Du är en vacker och stark kvinna! Och jag är helt övertygad om att du är en fantastisk person att ha i sitt liv till dom som förtjänar det! Va bara dig själv, fortsätt med det du gör och DET ÄR SÅ JÄVLA OKEJ ATT INTE MÅ SÅ BRA IBLAND ❤️

    Reply
  3. Helen april 24, 2018 at 6:25 f m

    Heja dig som orkar skriva om hur du mår, hur verkligheten ser ut. Du lever inget konstigt liv anser jag för å vara så ung 😀 man ska leva livet innan man skaffar familj 😀 men i den världen som du lever i med blogg å instagram så spelar det väl ingen roll hur å vad du gör. Det kommer alltid finnas några som stör sig på dig. Å det har ju egentligen ingenting med dig å göra utan de som skriver. Inte är man ju riktigt frisk om man måste trycka ner en annan människa. Kan du inte be någon ta bort dumma kommentarer så du slipper se dem? För de mår ju ingen bra av å se skit även om de inte stämmer 😁 ta hand om dig själv, försök hitta nån du kan prata med 😁😀😊 Ett råd från en 50 åring som oxå mått dåligt å levt livet som ung 😊 kram ❤

    Reply
  4. J april 24, 2018 at 6:38 f m

    Lev men lär ! Hitta din inte styrka, då kan ingenting krossa dig, nästan ingenting. Det tar många år, mycket ångest kanske depressioner men det kommer bli bättre en dag. Ta det lugnt, begrunda, älska dig själv !

    Reply
  5. Anonym april 24, 2018 at 7:31 f m

    Vill bara säga att du gör så rätt i att göra som du vill. Vi är många som tycker om dig:) tusen kramar!

    Reply
  6. Johanna april 24, 2018 at 7:37 f m

    Jag tycker du verkar vara en grym tjej💕 alla som är elaka är endast avundsjuka på dig! Inget annat! Kram ❤️

    Reply
    1. Sara april 24, 2018 at 8:06 f m

      Så uttjatat att säga att man är avundsjuk!! Jag har också festat, varit vild och haft både en bra uppväxt och ungdomstid. Jag är inte inte ett dugg avundsjuk. Nu när jag har barn och familj, känns det bara skönt att man fått leva ett vilt liv, ångrar inget. Jag önskar nog mera att Paulina får börja må bra snart, lämna skiten bakom sig och blicka framåt. Det finns annat att göra än att fly vardagen med alkohol. Inte druckit en droppe sedan 3 år tillbaka. Men nej jag är inte tråkig, lika glad och galen för det och har inte haft ångest en ända gång.

      Reply
      1. Max april 25, 2018 at 3:31 e m

        Är inte det minsta avundsjuk heller. Det är inte fel att festa när man är ung. Men, någon gång får man ju växa upp också….(Vilket inte är detsamma som att bli tråkig) Livet är mer än smink, fest, tonårsdrama och silikon. Speciellt när man närmar sig 25.
        Att gång på gång göra sig till ett offer är en väldigt oattraktiv egenskap. Man hamnar inte bara i olika situationer, alla har ett val! Så sitt inte och spela kaxig ena sekunden och böla ut här den andra, Paulina. Det är bara patetiskt. Skärp till dig, så kanske någon tar dig på allvar för en gångsskull.
        Och då menar jag inte dina fjortisföljare här.

        Reply
        1. Susanne april 25, 2018 at 8:42 e m

          Lilla Max, nu får du sluta läsa Paulinas blogg om du stör dig så jävla mycket. Skaffa nåt annat att lägga energi på än att hata runt här. Vad vinner du på detta? 🤔

          Reply
          1. Lina april 27, 2018 at 3:06 f m

            Det tragiska är att Max har 110% rätt. Och det är inte elakt, det är kritik och hoppad hon tar åt sig och lär sig. Kritik behövs istället för alla fjortisar som sitter och hyllar henne för sin destruktiva livstil. Verkligen att dags att växa upp och hon är verkligen inen bra förebild för alla småtjejer.

            svar: Men helt ärligt så vet ni kanske 1% vad som händer och har hänt i mitt liv baserat på lite bilder från en blogg och att jag är ledsen 3 veckor efter ett uppbrott? WOW

  7. Renée april 24, 2018 at 7:56 f m

    DET ÄR OKEJ ATT INTE MÅ BRA!! ❤️❤️ Och alla idioter som sitter bakom privata skärmar och skriver kommentarer är seriöst tappade.
    Är 23 år gammal och följt din blogg sen jag var 15 och alltid sagt att du är så jävla grym, säger även idag att fan vad jag älskar Paow, för du är så jävla badass och lever ditt liv exakt som du vill å skiter fullständigt i vad andra tycker, du är du och ändrar dig inte bara för någon säger annat!

    Träffade dig på Grabbarna Grus sommaren 2016 och blev helt starstruckt hahah har en video när vi står och dansar ihop och det är min favorit i hela telefonen!👌🏻😂
    Det är okej att inte må bra och även fast det är svårt, försök skita i alla jävla trattkastare!! 😡

    Reply
  8. Cecilia april 24, 2018 at 8:51 f m

    Inse nångång Paulina hur du förstör dig själv med. Det är inte alltid andra som förstört för dig som du skriver du har också gort fel mot dig själv och andra människor. Sluta skylla alltid på alla andra väx upp nångång!

    Reply
    1. Lina april 24, 2018 at 9:08 f m

      Precis!! Det är därför du Paulina borde skaffa professionell hjälp för att hjälpa DIG SJÄLV istället för att sitta och skylla ifrån dig hela tiden.

      Reply
      1. Helen april 24, 2018 at 9:10 f m

        Vet du Lina vad hon får för hjälp? Och är det din ensak tycker du?????

        Reply
        1. Lina april 24, 2018 at 10:40 f m

          Vänta, är det elakt att skriva till någon som mår dåligt att den borde skaffa hjälp? Så hon slipper må dåligt hela tiden och att hon skyller ifrån sig är bara fakta, det är ens egen uppgift att se till att man mår bra genom att tex skaffa hjälp. Hon går extremt upp o ner och mår dåligt väldigt ofta, så ja, det är dags att växa upp, skaffa hjälp och inse att en del saker kan hon inte skylla på någon annan än sig själv.

          Reply
          1. Cecilia april 24, 2018 at 11:30 f m

            Det var ju nu så att jag och Lina tycker att Paulina behöver hjälp och vi var realistiska med våra kommentarer. Det är inget illa menat över huvudtaget.

          2. Vivvan april 24, 2018 at 3:05 e m

            Och Ceclia; Vi tycker att DU behöver hjälp! Och det vet du säkerligen själv också. Ingen som mår bra är så elak. Och att försöka förklä det i att vara hjälpsam..Bitch PLZ!

    2. Helen april 24, 2018 at 9:09 f m

      Har du inget snällt å säga så var tyst, har inte din mamma lärt dig det????????

      Reply
      1. Lina april 24, 2018 at 11:39 e m

        Ingen här är avundsjuk, ingen här är elak. De som skriver ”elaka” saker är bara realistiska och vill att människan ska må bra. Det är ju sorgligt att se en tjej hålla på på dethär sättet. Det är tydligt att hon har mycket ångest, mår dåligt och är osjälvständig. Har man sånna problem så ska man gå och prata med någon professionell och få hjälp så man kan må bättre och starta nya rutiner, blicka framåt och bli lyckligt. Det är många av oss som tycker exakt samma sak och det är för det hade varit roligare att se Paow, så som andra bloggare som vuxit upp och blivit starka, skaffat en karriär och lämnat supandet och festandet bakom sig (och JA klart man får festa ibland) också bli en av dem. Och hon skriver sånahär inlägg för att man ska tycka synd om henne och tro att det är alla andra det är fel på. Jag tycker synd om henne för att hon mår så dåligt hela tiden, men hon har inte gjort några framsteg än så därför är det mer än dags att få hjälp. Somsagt, ingen menar att vara elak och definitivt inte avundsjuka, alla vill bara hennes bästa. Hon är offentlig person som man kan följa och det börjar bli tragiskt, jag hoppas jag kan se en förändring snart!

        Reply
  9. Veronica april 24, 2018 at 9:29 f m

    Åter igen, håll tyst om ni inte har något positivt att säga! Sluta läs bloggen osv om ni stör er så mkt. Du Paulina ska fortsätta med de du gör. Är jätte svårt med alla elaka påhopp. Men försök för din egen skull. Olycklig kärlek är otroligt jobbigt och ledsamt. Du kommer komma på fötter igen, låt de ta den tid de tar helt enkelt. Du kommer finna den en dag igen. Och vem vet, du och Lance kanske behöver en tid ifrån varandra och växa. För att sen kanske hitta tillbaka och kunna bli lyckliga igen. Lycka till och till er som skriver elaka saker. Skäms på er!! Ni är mobbare och en dag kanske ni får igen allt, då lär de inte kännas lika roligt. Kram Paulina ❤️

    Reply
    1. Helen april 24, 2018 at 9:31 f m

      Karman kommer att slå tillbaka på de som är elaka 😈😈😈

      Reply
  10. Malin april 24, 2018 at 10:00 f m

    Åååå vad fint skrivet utav dig Paulina. Ja dom människorna som kommenterar dig på ett negativt sätt så undrar jag vad dom får ut utav att vara elak mot dig. Men jag tror det ligger mycket avundsjuka bakom. Det finns så många bloggerskor som skriver varje dag i bloggar och lägger ut sina liv. Och det är ju deras och ditt jobb. Tänk att få skriva och lägga ut bilder på sig själv och sedan tjäna pengar på det. Tänk vad skönt att slippa jobba 7-16 mån-fred. Ditt jobb är ju fantastiskt. Så åter igen Paulina vem sjutton skulle inte vilka ha ditt jobb? Så fortsätt med det du gör. Du gör ett fantastiskt jobb. Du är precis normal som andra ungdomar. Festar, bryr sig om sitt utseende, och mår ibland dåligt. Så jag ser inte problemet. Du är exakt som alla andra. Fast vissa är avundsjuka på dig bara. Go girl👊💪❤. Du är bäst.

    Reply
  11. Tess april 24, 2018 at 11:22 f m

    Jag är en till och från läsare här. Jag är 45år och tycker anser att det är du som är herre över ditt eget liv. Jag har festat way to much, sörjt på mitt sätt och nu har jag ungar i din ålder (det var så jag började läsa din blogg 😉 ) Och jag kan säga i dag att ingen föds med någon jäkla livs manual, alla lever sina liv så gott man kan utifrån sina egna förutsättningar. Vem är jag eller någon att döma hur du lever? Du vet att det finns hjälp att ta, gör det när det känns som om du behöver. Du är förvaltare av dina känslor och ditt liv, så länge du inte skadar andra medvetet så är så. Ja det var barnsligt att be folk skriva meddelanden till ditt ex eller ringa eller vad det var.. men VEM av oss läsare kan kasta första stenen? I en relation där den bryts hur den än bryts om man känner sig sårad, vad har vi inte tänkt att vi skulle vilja göra? Vem kan räcka upp handen och önska att vi hade alkolås på mobilen ibland? Vem utav oss har inte velat reta någon som vi eg. kanske fortfarande älskar och visa att vi kommit över den? Vem utav oss har inte försökt dölja vårt sårade ego genom att skylla på någon annan? Sedan kanske det inte är så roligt om man som läsare är vän/syskon/förälder/ eller utsatt för det som Paow riktar sitt dåliga mående över men det får ju DE ta hand om!! Har vi inte sett tillräckligt hur långt psykisk ohälsa kan ta oss? Jag tror nog att Paow kommer att mogna i sinom tid om det är vad man är orolig över. Hon har ju själv skrivit flera gånger att hon är ledsen över senaste relationen och att det inte är någons fel eller rätt utan sorgligt. Det är större än vad jag tänkte om min senaste relation de första månaderna. Hur jag handskades med den vill jag inte ens gå in på, inte lika mycket festande som Paow men det beror på ålder och arbete. Inte så mycket funderande utan bara vara bland människor tills jag stupade, smsade nykter om onödiga saker, smsade nykter och skällde, smsade nykter och bad om förlåt, smsade full och ville börja om, smsade och ville fika och prata men satt och skällde – det var ändå jag som tog initiativet till sep. i min ålder är karlar rätt bekväma, även jag men inte lika. Japp, det var allt från mig första gången jag kommenterade så blev det en novell. 😉 Kram och ta hand om dig och den gåva du har i att äga ditt liv. <3

    Reply
    1. Per april 25, 2018 at 3:14 e m

      Teck Tess. Jag vill bara lägga till att kritik inte alltid är negativ så som många gör det till. Kritik avser att förbättra, att göra något bättre, det visar att man bryr sig. Det gör de flesta endast av omtanke. Bortse från undantagen.

      Reply
  12. anonym april 24, 2018 at 12:18 e m

    Visar bara hur dåligt dom mår. Bra du vågar ta upp detta tycker själv det är psykiskt misshandel med elaka kommentarer. En bloggare sa det rinner av henne men tycker det låter kallt. Blocka skitstövlar som är elaka. Stå på dej. Kram.

    Reply
  13. Vivvan april 24, 2018 at 3:03 e m

    Du är en så fruktansvärt varm och emotionellt intelligent tjej, P. Jag har många gånger undrat hur du orkar kommentarerna? Man kan kritisera juste, inte rakt nedvärderande. Folk är så satans elaka numera. Sista dagarna, folk är iskalla i sina hjärtan. Läs 2 Timoteus 3.

    Reply
  14. Vivvan april 24, 2018 at 3:17 e m

    Ps. Ber om ursäkt för att jag skrev jag inte gillade tatueringar, det är inte min grej, säkert tycker du inte att jag är otatuerad är snyggt men det har du ju inte sagt till mig. Sorry, Pau, det var dumt, menade aldrig att bidra till att göra dig ledsen på något sätt. Uppriktigt ledsen. Vill inte vara som de andra här som river ner och psykar.

    Reply
  15. Jessica april 24, 2018 at 4:12 e m

    Du är grym, alla som säger annat är avundsjuka, bittra människor som själva inte vågar göra saker i livet. Vem har rätt att berätta hur du ska leva livet för att må bra för stunden? Ingen förutom DU bestämmer över ditt liv.

    Reply
  16. Maja april 24, 2018 at 7:25 e m

    Förmodligen så är det samma person som skriver alla töntiga kommemtarer! (Blocka deras ip-nummer?)
    Heja dig Paow! Vi är så många mer som stöttar dig.

    Reply
  17. Anonym april 24, 2018 at 7:44 e m

    Tror många retar sig på att du Paow älskar att provocera och att klä dig precis som om du vore ett luder. Och att du ibland uttrycker som ett barn som aldrig vill växa upp. Många som kommenterar vill nog att du ska förstå och komma upp till ytan. Inte rent elakt men att du ska vakna just pga att folk BRYR SIG om dig. Hade ingen brytt sig så hade alla varit tysta. Se det även på det sättet.

    Reply
    1. Lisa april 25, 2018 at 9:03 f m

      Den kommentaren var onödig. Hon klä sig som hon vill, hon säger vad hon vill.
      Tror inte att folk bry sig om Paow när dem lämna hemska kommentarer.
      Tycker vi ska sprida girl power istället för att dra ner varann!

      Reply
    2. Max april 25, 2018 at 3:34 e m

      Exakt! 👍🏽

      Reply
    3. Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter april 25, 2018 at 4:56 e m

      Alltså wow… den där kommentaren säger ju mer om personen som skrev den än dig, Paulina.

      Har massa bra råd men vet också hur irriterade det är att få den oombett, och vem säger att mina råd passar ditt liv. Jag förstår mig inte på människor som är elaka men har levt i en rätt mörk värld och lärt mig att det oftast beror på självhat, dålig självkänsla, bitterhet, avundsjuka, människor med egna problem som de inte orkar deala med eller har ett liv de inte vill leva men inte orkar ändra samt en del trauman, psykisk ohälsa och kognitiva funktionshinder i botten.

      Försök tänka att genom sig själv känner man andra, människor som skriver och tror/tycker saker om ditt liv utgår medvetet eller omedvetet från sina egna liv.

      Kram ❤️

      Reply
  18. Emelie april 24, 2018 at 8:17 e m

    Sjukt jävla bra inlägg Paulina!!
    Rakt från ditt hjärta in i våra hjärtan.

    Reply
  19. Anonym april 24, 2018 at 8:18 e m

    Sedan har du många smarta följare som ser igenom de sk ”vänner” du stolt visar upp. Många av dem vill bara visas i din blogg och vissa av dem bara utnyttjar dig. Det syns direkt vilka dessa är och då får du reaktioner pga folk bryr sig om dig. För att även du ska förstå och se.

    Reply
  20. C april 25, 2018 at 9:10 f m

    Reply
  21. Loppan april 25, 2018 at 9:52 f m

    Att du vågar skriva om att du mår dåligt ibland, precis som alla människor gör är bara bra.
    Fortsätt leva ditt liv som du vill.
    Det finns alltid människor som inte gillar det oavsett vad man gör. Förstår inte varför man går in här och läser om man inte gillar det och dessutom skriver elaka kommentarer. Är sjukt dålig stil!
    Gillar din blogg 🙂

    Reply
  22. Marie april 25, 2018 at 5:22 e m

    Som någon skrev tidigare blocka negativa kommentarers ip. Vem behöver sådan energi?
    Och ja jag anser att folk inte ens borde skriva ”sök hjälp, sluta skyll ifrån dig”. ”Vid 25 års ålder ska man växa upp”
    Vem bestämmer det?!
    Jag var 28 när jag fick mitt första barn. Fram tills dess söp jag redlös, rökte både de ena o de andra ibland osv.
    Ångrar jag mig? Nej.
    Tvärtom är glad att jag levt mitt liv som jag gjort.
    Paulina alla dåliga saker som händer för en dit man är idag alla dåliga beslut för en dit man är idag.
    Och hjärtesorg gör förbannat jävla ont låt det göra det.
    Det är okej.

    Reply
  23. Michaela april 25, 2018 at 7:57 e m

    Stå på dig Paulina!!

    Reply
  24. Charlotte april 27, 2018 at 6:54 f m

    Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag vill verkligen skriva nåt för att visa mitt stöd. Tycker du är stark som vågar vara ärlig och du förtjänar verkligen inte alla negativa kommentarer dom du får här.

    Att ifrågasätta konstruktivt hade väl varit en sak, men bland kommentarerna är det inte mycket sånt. Mest illa maskerade påhopp och det är aldrig ok.

    Önskar verkligen att du ska få må bra snart! ❤️

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *