BRUN

Har fått en massa frågor på min instagram om hur jag kan vara så brun. Så tänkte berätta det nu.

Jag har i princip slutat sola solarium, och det är både jobbigt och dyrt att spraytana sig hela tiden. Men jag har precis upptäckt att brun utan sol funkar väldigt bra det också. Dock så gillar jag inte att ha vanlig brun utan sol i ansiktet/halsen/bröstet för att det är där det brukar bli lite fläckigt(för mig iallfall) så i ansiktet/halsen/bröstet så använder jag dessa produkter(länk till inlägget) 

Jag känner mig verkligen så mycket snyggare när jag känner mig brun. Självklart är det fint att vara ljus också. Men jag gillar att vara brun

Till kroppen så använder jag DENNA(länk), den är lite dyrare men så bra. Att köpa en bra brun utan sol är värt att lägga pengar på tycker jag.

Kolla bara hur brun jag var här! Då har jag kletat in mig i ↑ den där precis innan jag gick ut på stan. Och jag luktade knappt brun utan sol. Dock så måste jag erkänna att mina shorts blev bruna på insidan men vad gör det när folk tror att man vart utomlands?

Btw så kommer det snygga setet HÄRIFRÅN! (länk)

(inlägget inehåller ad:links)

(Visited 214 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Vivvan april 25, 2018 at 1:01 f m

  Hm, kanske man borde prova..

  Reply
 2. emiliie april 25, 2018 at 1:33 e m

  hur lång är du och vad väger du??? Så goals du är

  Reply
 3. Jennifer maj 1, 2018 at 11:13 e m

  Applicerar du dropparna i ansiktscreme eller kör du utan creme? Vad var det för borste du Applicerade dropparna med? (Såg på din insta story) svara gärna 😍

  PS. Älskar din blogg
  Alla dina haters får 🖕🖕🖕 av mig 😊😊😊

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *