Hej på er. Förlåt för dålig uppdatering. Men det har hänt väldigt mycket dem här dagarna. Har festat en hel del och bara hängt med sköna människor. Något i mig har dött. Mitt hjärta känns läkt och jag kan på riktigt säga att jag inte känner någon sorg eller smärta alls för den delen. Även om jag har festat mycket så har jag också vart själv mycket också då men roomie har vart borta. Och det har vart skönt att vara själv på dagarna. Jag klarar av att vara själv nu känner jag. Det är viktigt.

Jag har bestämt mig för att gå vidare. Innan så har jag hållit fast vid att jag skulle allt kommer att lösa sig och det detta var en paus. Men jag har bestämt mig för att gå vidare, både i hjärtat och i själen. Och att man kan sluta älska en människa. Jag kommer alltid att sakna det vi gjort tillsammans, våra minnen och våra resor tillsammans. Det det är just vad det är. Minnen. Människor ändras.

 

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Rockstar Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN
 • Via

  Det här låter konstigt. En äkta hjärtesorg kommer man inte över på någon vecka, det tar åratal om det någonsin läker helt.

  • Susanne

   Lance har kanske betett sig som ett svin? Lättare att komma över någon när man sett deras dåliga sidor. Hoppas du hittar kärleken igen snart Paulina.

 • Anonym

  Du är verkligen en vilsen person som inte vet vad du vill med livet. Nu har du bestämt dig, om några dagar ändrar du dig. Du festar och dricker alkohol för att glömma, nästa dag ska du inte dricka mer alkohol osv.
  Vissa blir aldrig vuxna och vissa vill inte ens bli det. Men hoppas du en dag kan finna ro och bestämt hur du vill leva.

 • Max

  Håller helt med ”anonym” och ”via” mfl. Det går fort i svängarna…och alltså var Lance bara en i raden av killar som hon avverkar. Äkta kärlek har hon ingen aning om vad det är. Vänta någon vecka så har hon hittat en ny ”mannen i sitt liv”. Igen.
  Hon borde söka hjälp. På allvar.

  • Susanne

   Nej ni som skriver så här borde söka hjälp! Vem är ni att döma Paow? Ni vet inte vad Lance gjort eller sagt! Det är fullt naturligt att ”svänga” i sina känslor efter ett break up. Sluta sparka på den som redan ligger! Idioter!

 • Max

  Susanne, lilla vän…”idioter” ? hahaha

 • Sanna

  Herregud du har säker lurat i pojkstackrn att allt var hans fel fast än han är typ 7 år yngre än dig o verkar 7 gånger mognare. Du är så j*vla vilsen i livet. Inte så konstigt att du aldrig klarar av att hålla fast vid ett förhållande. Du har seriöst inte utvecklats eller gjort någonting med ditt liv på 10 år förutom knullat i tv och bytt pojkvänner var tredje dag. Du är pinsam och nej, är inte ett dugg avundsjuk. Du borde söka professionell hjälp.

 • Helen

  Bra satsa på å stärka dig själv, bara för att du är värd det 😁😀😊 ni som skriver skit borde skämmas, har man inge snällt å säga ska man va tyst. Har inte er mamma lärt er det ????
  Kramar från en medelålderskvinna i Boden ❤

 • Maria

  Men fy tusan va elaka kommentarer! Vad är de för fel på er?? Klart som tusan att känslor svänger åt alla håll efter man gjort slut! Ena dagen ledsen andra dagen förbannad osv.

 • Angelica

  Hej Paulina!

  Först några ord till allvetarna och hobbytereapeuterna i kommentarsfälten ovan. LOGGA UT!!!
  ”Inte utvecklats på 10 år och sök hjälp blablabla…”
  Tjejen är fortfarande i början av vuxenlivet. Alla erfarenheter, – goda som dåliga ger oss visdom. Och finns det nåt ”bäst före datum” för känslostormar? Beklagligt att sitta bakom en skärm och fullkomligt degradera en människa man inte känner. Av kommentarerna att döma känns det som personangrepp och det vet väl varenda människa med sunt förnuft vad det gör med en medmänniska. SKÄMS PÅ ER!!!

  Så öppet du skriver Paulina.
  Ärligt, skört och naket. Modigt! Uppbrott svider rejält i hjärta och själ. Oavsett om det varit en partner eller ens bästa vän. Så mycket känslor och vissa dagar är det lugnt medan det andra dagar stormar.
  Rid ut denna erfarenhet på det sätt som funkar bäst för dig. Det svänger (som Baloo sa till Mowgli) och låt det svänga.
  Vad framtiden har att bjuda på får du se längre fram.
  Önskar dig allt gott!

  Kramar Dig❤️
  // Angelica

 • Josefine

  Oj, det var snabbt! Har något speciellt hänt?

 • Hanna

  Älskar din ärlighet och rakhet här på bloggen. Du skriver om det som många inte vill beröra i sitt liv för allmän beskådning!
  Strunta i negativa komentarer och personer som påstår sig veta si och så. Är ditt liv och följ nu ditt innersta, det du vill och sätt upp mål för dig. Var singel och njut av det du älskar att göra.
  All kärlek till dig och kämpa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *